pulkas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 uzerinde calismam gereken bazi dosyalar var.dosyalarin neredeyse hepsi coook cok cok cok uzun isimli turkce karakterli tam bir lesh windows kullanicisi elinden cikmis dosyalar. bunlari bi usbyle aldim ama usbden kendi bilgisayarima kopyalayamiyorum.windowsda bu isi yapabilen programlar vardi teracopy gibi.osx de boyle programlar var mi? kopyalamayi gectim usbden acayim diyorum dosyalar corrupt olmus diyo.windows makinaya takinca problem yok ama. dosya sayisi cok fazla oldugu icin rename etme sansim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 aslında var. Hepsini seç f2 ye bas "patates" yaz. Pat rename leş windoz feature Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 google: namechanger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 http://mrrsoftware.com/namechanger/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar