Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Okurum tabii ki , okumam ne demek. Şuan en çok ihtiyaç olan şeylerden biri kaynak. Sağolasın , başlıyorum bakmaya hemen.
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 yazılanların hiçbirini okumadım; fakat izmirde front-end dev olarak iş arayan varsa iletişime geçsin, geçenlerde bi teklif geldi konuyla ilgili ama çalıştığım yerden memnun olduğum için geri çevirdim. yamulmuyorsam halen arıyorlar. full-time, amsterdam merkezli bi firmada şu an için home-office, yakın gelecekte bi ofis ortamında çalışacak şekilde front-ender arıyorlar. maaş kısmını kendiniz halledersiniz, ona girmiyorum.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2015 Amsterdamdan calisabiliyomuyuz?
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Bilen vardır diye sormak istiyorum , bir çok kişi wow falan tarzı oyunları ultima online falan yıllarca oynarken ben mal gibi web-browser oyunları deli gibi oynarım , heralde bir 10 senedir falan hattrick oynuyorum mesela , bir ara çok uzun süre erepublik oynamıştım ve hatta 100 dolara falan sattım karakteri. Bunun gibi bi milyon oyun oynamışlığım şuanda 8 tane hali hazırda oynamaya devam ettiğim oyun var. Kısaca şunu demek istiyorum , bu oynadığım oyunların hangi dilde olduğunu nereden öğrenebilirim? Javascript ve isviçre çakısı misali diğer bağlantıları (angular query vs vs) ile bu tarz oyunlar yapmak mümkün mü?
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 hattrick vb. oyunlarin normal diger mmo lardan tek farki Client olarak web browser kullanmalari, arka tarafta yine game logic ve networking icin ciddi backend ler kullaniliyor.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 vaktiniz varsa izleyin James abimiz akiyor :) vaktiniz yoksa 27:55 ve sonrasi :) james mickens on javascript -------- buda bonus WAT ?
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 RaidenXelRu said: vaktiniz varsa izleyin James abimiz akiyor :) vaktiniz yoksa 27:55 ve sonrasi :) james mickens on javascript -------- buda bonus WAT ? http://www.youtube.com/watch?v=7DScLovFUAk
di Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Daha once Github ile ilgili yasanan kafa karisikligina istinaden... http://qr.ae/R27Rvz
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 http://thenextweb.com/insider/2015/07/27/a-simple-developer-error-is-exposing-private-information-on-thousands-of-websites/
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 off .git klasorunu sunucuya koymayın nedir. git klasoru public'de olmasın yeter işte veya da nginx çözüm, .git'i direk blokluyor.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 harbiden web server bu tip dosyalari otomatik engellemiyorsa zaten fuck this shit in the air.
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 hijacking thread html css jscript jquery öğrendim derdimi anlatabilecek kadar , angular mı node mi öğrenmeye çalışayım ona karar veremedim. http://freecodecamp.com/map şuradaki road map mantıklı olur mu , node yerine rails gidersem mean stacktan uzaklaşırım ama daha rahat mı öğrenirim , kısaca i have no idea what i'm doing, pls halp.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 konuyu yakalamışken bende alakasız soru sorayım. türkiyede dojoyu bi ben mi kullanıyorum? var mı sesimi duyan
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 mahoolmez said: hijacking thread html css jscript jquery öğrendim derdimi anlatabilecek kadar , angular mı node mi öğrenmeye çalışayım ona karar veremedim. http://freecodecamp.com/map şuradaki road map mantıklı olur mu , node yerine rails gidersem mean stacktan uzaklaşırım ama daha rahat mı öğrenirim , kısaca i have no idea what i'm doing, pls halp. mean stack en kolay başlangıçlardan biri ve node (özellikle de iojs ile birleştikten sonraki node) süper geliyor. rails eski cazibesini kaybetmeye başladı node'un production'da kullanımı yaygınlaştıkça. tabi ortalık çöp de dolu, orası da başka bir sorun. elesso said: konuyu yakalamışken bende alakasız soru sorayım. türkiyede dojoyu bi ben mi kullanıyorum? var mı sesimi duyan maalesef ki evet :(
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Tahtini kaptiracak diyolar internette react'e
di Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2015 React presentation layer'dan otesi degil abi. MVC framework nasi kaptiracak react'e? Ha ilerde react MVC framework haline gelir o zaman olur belki de Facebook oyle bi olayimiz yok diye dolaniyo su aralar react icin. React'in tek iddiasi her yerde 60 fps saglamak.
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 başladım angulara ufaktan , becerebilecek miyim bakalım. layout kısmında flexbox sayesinde grid frameworklere gerek kalmaması mümkün müdür?
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Mithat said: Üniversitede yazılım veya bilgisayar mühendisliği okumadım hatta alakasız amerikan kültürü ve edebiyatı bölümünden bile daha hala mezun olmadım 29 yaşına kadar askerlik ayağına yatış yapıyorum. Codeacademy ve odin project gibi sitelerle nereye kadar ilerleyebilirim? Yani bu sitelere gerçekten asılarak çalışıp öğrendiğim takdirde gerçekten bir front-end developer olma ihtimalim , bir junior javascript developer olma ihtimalim var mı? İşe alınırken diploma ne kadar önemli oluyor? Github daha mı önemli bir noktadadır? Deli gibi çalışıyorum hergün 8-10 saat öğrenicem diye , baya eğleniyorum öğrenirken , sonra iş bulamazsam bile freelancer falan sidejob yaparım olmadı keyfime göre kendime site yaparım ama bu arada iş bulabilirsem çok mutlu olurum tabii. Birde ortalama maaş beklentisi nasıl olmalı yeni başlayan birinin es kaza işe alınabilirsem? Mithat bu saydıklarından başka nerelerden çalıştın? Ben de bakıncam biraz da.
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 reacti flux ile kullanmazsan di nin dediği gibi view olarak kalıyor. flux mvc alternatifi denebilir react için.
di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Bu arada konu icinde sorayim ya, yok mu soyle hakkiyla JS kullanan, sass-less deyince gozumun icine ne diyon kanka diye bakmayan, grunt gulp deyince ne guzel konusuyosun sen dicek bi front-end dev ?
monoscope Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2015 front-end developer olarak kalıp javascript developer kasmadan vanilla js, jquery takılıp sektörde ne kadar dayanabileceğim merak ediyorum
Öne çıkan mesajlar