Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 selamlar patch 6.2 geldi fakat onceden actigim karakterlerde halen patch 6.1.2 gozukuyor oyun bu yuzden yeni bolgelerde gorev alamiyorum ve yeni icerikten yararlanamiyorum. yeni karakter yaratirsam patch 6.2 goruyor oyunu. nedendir bu /reload komutunu vs kullandim. baksa bir sey dusunemedim su anda cok sacma bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Eski client ile login bile olamaman lazım normalde nasıl böyle birşey olabiliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Wow Launcher ile açmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Valla login oluyor yeni charlarla 6.2 den giriyor. Mevcut charlarla 6.1.2 diyor. Çok saçma ben de anlamadım nasıl oluyor böyle bir şey. Çözemedim bir türlü. bu arada mac kullaniyorum, direk launcherla girmeye calissam da battlenetten giriyor macte, cozemedim ticket da attim ama halen donus olmadi yetkililerden. cok acaip bir problem. karakterlerimle mi ilgili acaba umarim cozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 yok mu beyler bu duruma bir care bulabilecek aranizdan, interfacei resetledim dosyalardan, her turlu seyi yaptim ama karakter bazli sorun gibi duruyor client degil. karakterler 6.1.2 de kaldi bir sekilde yeni acinca 6.2 diyor cok sacma bir durum. bu arada guncelleme yeni karakter ayni serverda actim tekrar 6.1.2 baska serverda 6.2 yani serverla alakali bir problem de olabilir, nasil cozulur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 repair? ve blizz cache temizlemek icin yapılması gerekenler var support sayfasında yazan, onu da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 hepsini yaptim duzelmiyor bir turlu. neden oldu anlamiyorum adamlarla chat bile yaptim bana bi suru sey yapmami soyledi tracer fln bile command girmeye calistim beceremedim ama yani duzeltemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 karakteri sil, tekrar geri al mantık olarak sorununu çözmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 emin misin-? ulan sildim restore ederken hata oldu simdi 30 gun bekle diyor, karakter de gitti iyi mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ticket ac hallederler onu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 aynen ticket aç, karakterimi sildim geri istiyorum şeklinde çözülür şuan en azından sorununu başka boyuta taşıdın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 ya saka gibi sahiden karakteri sildik gitti, geri alsam bu sefer gene patch problemi devam edecek yani saka gibi sahiden. bu arada oyunu bastan yuklesem silsem bir sey fark etmeyecek oyun versiyonu duzgun server ve karakter bazli bir problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 WTF klasörünü silmeyi dene ozaman sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 yok adamlar da cozemiyor durumu saka gibi sahiden. bana surekli update the client clear cache bilmem ne, yok iste interface i resetle, pram resetle diyen bile oldu macte. adamlara inatla bu client bazli bir problem degil serverla alakali yaziyorum, onlar da bana inatla hala interface, game update bilmem ne diyorlar. kapaticam accountu en sonunda, yillardir birakmadim su oyunu bu yuzden birakicam 11 sene sonra. twisting netherdaki karakterlerim oyuna eski patchten log in oluyorlar. bu serverda yeni karakter acarsam onlar da reski patchden log in oluyor. farkli bir serverda karakter acarsam 6.2 yeni patchden log in oluyor, ne kadar salak bir sorun bu ya nasil boyle bir sey olabilir anlamiyorum acikcasi, neyse en kotu kapatacam accountu yani nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 DoubleW said: WTF klasörünü silmeyi dene ozaman sadece dostum wtf ile falan alakasi yok, oyun tamamen updateli yani yeni versiyonda sildim bastan yukledim zaten ttnet kota mota da kalmadi, serverla alakali bir sey benim cozebilecegim bir sorun degil anladigim kadariyla. wtf ile falan alakasi olsaydi baska serverda yarattigim karakterler de eski patchden girerdi oyuna, onlar yeni patchden giriyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 hmm valla başka bişey de gelmiyo aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 benim de gelmiyor iste ne varsa yapilabilecek hemen hemen hepsini yaptim, benim cozebilecegim bir problem degil sanirim, bir sekilde realm transfer yapip geri transfer etmeleri mi gerek baska realmden ayni karakterden bana yaratmalari mi gerek nasil bir seyse onlarin cozmesi gereken bir sey, yoksa bu boyle wtf ile interface ile oynamakla alakali degil 0 dan kurdum oyunu modeme routera bilmem neye her seye reset attim, en kotu baktim 29 haziran yenileniyor oyun suresi, 29 haziran sabahi kapatirim accountu kafa rahat hayatima devam ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 customer support en sonunda pes etti, biz yardimci olamiyoruz, bug report et dediler ben de bug reportladim ama accountumu da cancel ediyorum dedim ve ettim, sevmeme ragmen de bir daha da acip oynamayacagim bu oyunu 3 gundur ugrastiriyorlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 FINALLY, I found a solution. Just delete your patch folder. It is located in World of Warcraft/Data/patch. Then restart your battle.net app and the patch should load itself. I think the problem was with the predownloading of the patch files a month ago. It just thought it was the latest version already and didn't check for updates. bunu denedin mi? patch i tekrar çekmeyi yani gidip bug lı hazır çektiği patch i mi kullanıyor seninki 0 dan yüklemek için acaba? http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/15060197846 yoksa bunlardan biri sen misin ueaheu birde başka bilgisayardan girmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 bende hala initializing'de kalıyorum delircem bütün cuma gecemin içine etti kafayı yemek üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Emin misin madcat? orda kalıyo ama sonrasında devam ediyo, bende bi problem var sanmıştım 30-40 dk bekleyince , neyse dışarı çıktım geldim kendisi yapmış güncellemeyi falan, hiç müdahele etme bırak devam etsin, uzun bir süre geçiyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Madcat said: bende hala initializing'de kalıyorum delircem bütün cuma gecemin içine etti kafayı yemek üzereyim. Önce dns sıfırla. Devam ederse görev yoneticisinden battle.net i ve agent.exe yi kapatıp tekrar ac bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 12 gibi dns, modem reset, tunnel bear hede hödö kombosuyla çalıştırmayı başardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Darksun said: FINALLY, I found a solution. Just delete your patch folder. It is located in World of Warcraft/Data/patch. Then restart your battle.net app and the patch should load itself. I think the problem was with the predownloading of the patch files a month ago. It just thought it was the latest version already and didn't check for updates. bunu denedin mi? patch i tekrar çekmeyi yani gidip bug lı hazır çektiği patch i mi kullanıyor seninki 0 dan yüklemek için acaba? http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/15060197846 yoksa bunlardan biri sen misin ueaheu birde başka bilgisayardan girmeyi denedin mi? valla baska makinada deneyemedim ama mac kullaniyorum windows var bootcamp farkli bir hdd olarak goruyor yani tamamen ayri diskler, oraya oyunu yukledim, ordan girdim 0 kurulu oyunda gene eski patchde char, yani server ve o serverdaki charlarimda bir bug olustu benim anlamsiz bir sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar