Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Cikti sonunda. Office 365 istiyor ama sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 hep vardi sanki. Fakat kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ben 3-4 aydır kullanıyorum. Telefon için iş görüyor. Anca iş görüyor acil durumlarda. Genelde yanımda win8 tabletim var. Dışarıda işleneceksem onu açıyorum. Alışkanlıklar... Bildiğim kadarıyla ios için versiyondan baya önce çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 excel'i ve office'i inidirp kurdum. Hala login ekranları için web'e yönlendiriyor. Bu sizce de çok itici değil mi? ID'yi giriyorsun, önce acc'yi buluyor, sonra login'e redirect ediyor. App'in içinden yapsa ya? ha bir de, office için credential girdim. Excel'i kurdum. O da credential istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Tablet once cikmisti ama telefon yeni cikti diye biliyorum ben. Yaniliyor olabilirim tabii. Bakayim bir. ... ... ... Yeni cikmis iste: https://blogs.office.com/2015/06/24/office-for-android-phone-is-here/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Iostaki fena degil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2015 Bayadır var be abi ? Kötü falan da değil gayet iyi bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar