Theridone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 örümcekler dil biliyor ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Anelor said: paticikte türkiye'de yaşayan adam kalmadı galiba sdf. He ya. o yüzden rahat rahat sallıyor millet bizim ülke şöyle, Türkler böyle diye. Sanki almanya, İngiltere, Amerika çok daha iyi. sanki Münih, Londra, New York istanbul 'dan daha kolay şehirler, daha az kozmoplitler. Bu da benim düşüncem tabi. Burada mutlu olmadığına üzüldüm. gideceğin yerde umarım mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 reyou said: lan bu avusturalyada cidden o kadar fobi olusturcak kadar bocek var mi ya? kuzenim 1.5 yıl kaldı dil eğitimi vs. derken. kendisi veterinerdir. o bile limitlere ulaştıysa ki anlattıklarından bariz belli oluyor, bana göre bi yer değil demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 @kuddusi evet abi çok daha iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 KuddusiMavra said: sanki... daha az kozmopolitler. ahah. adamın hayali tutarlı en azından, tornadan çıkmış gibi toplum istiyor. hepimiz asker doğuyoruz da işte sonradan bozuluyo :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 abi sanirim kozmopolit o sandigin sey degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Kimse dememis ama bence adam ulkeye degil ona kerkinilmesine bozulmus. Homofobik bir arkadas. Kendisine urfa tatili yaziyorum 7 gun. Belki kelebek kozasindan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Turkiyeye gelince. Ulke guzel abi. Doga iklim cografi sekiller bitki ortusu gayet iyi. Kulturel problemlerimiz var bizim. Ozentiyiz, ezigiz, gururlu olma seklimiz bir tepki olarak dogdugu icin cok aptalca ve igreti duruyor. Ataturkun tavri iyiydi sadece. Bati biraz birseyler yapti bunlari biz de kullanalim dedi. Sonra artik noolduysa biz onu yine gotumuzden anlayip sacmaladik. Boyle bir sey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Ben turkiye sittirip gidilecek yer diyenlere de katilmiyorum. Turkiye 6 ay yasanacak yer. Kalan 6 ay da keyifli bir ulkede yasama imkanin olursa diger alternatif olarak mukemmel bir secenek bence turkiye. Ama surekli kalinca tesir eden bir ruh hali var insana turkiyenin o iyi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Sizde ne nazliymissiniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 ay çok pis espri yaptım sonra utandım kendimden tihihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 yap yap utanma. zaten edit oncesini gorucek herkese el altindan yayacak yetkililer simdi. bu arada turkiye tam tatil yapilacak yer. icinde yasamayip gunluk dertlerini cekmezsen harika. egede deniz tatili mukemmel, kultur/tarih tatili istiyosan zaten her taraf eski medeniyet kalintisi dolu, bir cogunun icine etmemize ragmen hem de. gece hayati istiyosan istanbul. kayak vs kar kis istiyosan o da var. gezeyim etrafi cesit cesit yemek tadayim diyosan bitiremezsin. dogal guzellik, temiz hava ariyosan git karadenizde dag tepe gez. ama icinde yasarsan problem. boyle genel toplumdan uzakta fanusda yasamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 @marty aynen katılıyorum gelicen 2 hafta tatil yöresinde takılıp dönücen. bana miami'de kumsala uzanıp okyanusta yüzmek mi yoksa ölüdenizde 2 hafta geçirmek mi dersen ölüdeniz derim. ama bu sadece tatil için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2015 Marty said: yap yap utanma. zaten edit oncesini gorucek herkese el altindan yayacak yetkililer simdi. inşallah yayarlar çok komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Arkadaş bende bıkdım şu yurtdışına gidip birkaç aylına yada günlüğüne gelip buralar öğ kaka insanlar söle böle diyenlerden. Gelmeyin arkadaşım ya mümkünse geldiğiniz yerde eminim sadrazam gibi yaşıyorsunuz ama burası böyle şartlar bu şekilde yönlendiriyor insanları bütün bokluklarını zorluklarını biz çekiyoruz biz dayak yiyoruz biz eziliyoruz adam dışardan gelip bide ukalalık yapıyor. Gelmeyin lütfen yurtdısındaki köşkünüzde huzur içinde kültürlü bilgili insanlarla yaşamaya devam edin. İlini kuruttunuz memleketin. Son cümle fazla oldu ama doldum artık hergün hergün forumü geçdim yaz geldi gelen gelene tatile memlekete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 demin ekşi'de gördüm biri yazmış https://eksisozluk.com/entry/52642092 öbür tarafa bi gidiyosun, gene türkiye'desin, ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 reyou said: lan bu avusturalyada cidden o kadar fobi olusturcak kadar bocek var mi ya? örümceklerin mana barı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 dasBock said: 1.5 hafta önce iş için istanbula geldim. 7 aydır almanyadaydım. almanyada yaşadığım yer de aman aman bi yer değil, hatta almanyadan da soğudum diyebilirim saçma sapan bürokrasileri ve tuhaf milliyetçiliklerinden ötürü neyse o ayrı konu. 7ay ne kadar uzun bir süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 delihan said: Arkadaş bende bıkdım şu yurtdışına gidip birkaç aylına yada günlüğüne gelip buralar öğ kaka insanlar söle böle diyenlerden. Gelmeyin arkadaşım ya mümkünse geldiğiniz yerde eminim sadrazam gibi yaşıyorsunuz ama burası böyle şartlar bu şekilde yönlendiriyor insanları bütün bokluklarını zorluklarını biz çekiyoruz biz dayak yiyoruz biz eziliyoruz adam dışardan gelip bide ukalalık yapıyor. Gelmeyin lütfen yurtdısındaki köşkünüzde huzur içinde kültürlü bilgili insanlarla yaşamaya devam edin. İlini kuruttunuz memleketin. Son cümle fazla oldu ama doldum artık hergün hergün forumü geçdim yaz geldi gelen gelene tatile memlekete gelmemek için uğraşıyoruz zaten alın hayrını görün karının götünü görse konu açıyor adamlar biz bişeyden isyan edince mi dokunuyor? GEd said: dasBock said: 1.5 hafta önce iş için istanbula geldim. 7 aydır almanyadaydım. almanyada yaşadığım yer de aman aman bi yer değil, hatta almanyadan da soğudum diyebilirim saçma sapan bürokrasileri ve tuhaf milliyetçiliklerinden ötürü neyse o ayrı konu. 7ay ne kadar uzun bir süre 2 senedir ordayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 ben de 15 senedır ordayım... 2 senede iyi ağlamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 delihan said: Arkadaş bende bıkdım şu yurtdışına gidip birkaç aylına yada günlüğüne gelip buralar öğ kaka insanlar söle böle diyenlerden. Gelmeyin arkadaşım ya mümkünse geldiğiniz yerde eminim sadrazam gibi yaşıyorsunuz ama burası böyle şartlar bu şekilde yönlendiriyor insanları bütün bokluklarını zorluklarını biz çekiyoruz biz dayak yiyoruz biz eziliyoruz adam dışardan gelip bide ukalalık yapıyor. Gelmeyin lütfen yurtdısındaki köşkünüzde huzur içinde kültürlü bilgili insanlarla yaşamaya devam edin. İlini kuruttunuz memleketin. Son cümle fazla oldu ama doldum artık hergün hergün forumü geçdim yaz geldi gelen gelene tatile memlekete Buda hiç yurtdışına çıkmamış forum modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 almanyayı hiç sevemedim o ayrı onu uzun uzun tartışırım hatta ama yine türkiyeye göre hak hukuk adalet var o yüzden idare ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Generation Y olarak hiçbirşey sizi mutlu edemeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2015 calismak zorunda olmamak mutlu eder beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar