masa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 http://m.milliyet.com.tr/mutlu-kaya-dan-iyi-haber-geldi-gundem-2078097/ Haberlerde gördüm çok üzüldüm. 18 yaşındaymış daha, kafasından vurulmuş. Kaç gün komada kaldıktan sonra yeni uyanmış. Ancak 5-10 kelime konuşabiliyormuş. Muhtemelen uzun bir konuşma rehabilitasyonu görmesi lazım. Ailenin durumuda iyi değilmiş. İstanbul çapa da böyle durumu iyi olmayan hastalara ücretsiz olarak konuşma terapisi uyguluyoruz. Aileye haberdar etmek istiyorum eğer istanbula gelme imkanları varsa konuşma rehabilitasyonunu üstlenebiliriz 2-3 kişi. İnternette arattım pek bir iletişim bilgisi bulamadım. Nasıl yapsak acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Gazeteyi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 gazeteyi aramak mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ara Kızın katıldığı yarışma programını yayınlayan kanalı ara Sibel Can'ın menajerini ara Bunlar da sana alternatif olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Bari şöyle haberler yazarken 2 gram fazla dikkat göstersinler: "Katıldığı ses yarışmasına katılan ve-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Sibel can arkasında olduğunu gösterdi bırakmazda basına yansıttılar olayı sibel canın menajeri yukarıda yazılanları dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar