Drall Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Abi yok baya tehlikeli. Benim bi tanıdık günde dört kere kullanmadan yaşayamıyo, bildiğin bağımlı ediyo. Tamam belki yılda üç gün meselesi abartı ama hakikaten her gün kullanıyorsanız gidin doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 aquila said: galiba sana alerjisi var. http://i.imgur.com/QxsqMiP.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Abi otrivine burun tıkanıklığı açmak için, alerjiyle bi alakası yok. Alerji hapşırtır, burun akar, tıkanma yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Alerjinin kademeleri var 1 den 4 e kadar.4 en güçlü 1 en güçsüz. benim mesela 3 şeye alerjim var. 4. derece mayt( yani bildiğimiz ev tozu) , 3. derece hububat atığı (arpa ,buğday vs. kabukları) , 3. derece çim poleni. şimdi vücut şöyle çalışıyor , 4. derece ev tozunu artık bir şekilde tolere edebiliyor vücut ama buna çim poleni eklenince resmen yaşanmaz hale geliyor. sizinkide böyle bişeydir , aslında alerjisi vardır kediye mesela ama 2 sene bunu tolere etmişir , fakat senin evinde başka alerjisi olan birşey fazla vardır ve bu artık onu tolere edemeyecek seviyeye getirmiştir. onun için alerji testi şart , çok şaşırmıştım ilk duyduğumda alerji göğüs hastalığıymış :) göğüs hastalıkları uzmanları yapıyorlar testlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Civcivhead said: Bir de yapay, işlenmiş ve içinde gıda boyası bulunan şeyler tüketmesin şimdilik =P şu olabilir sebebi, bana gittiğim her doktor stresten oluyor, sebebi bilinmiyor, çaresi yok vs diyordu en son bi tanesi meyve suyu vs ağır katkılı gıdaları kes dedi kestim düzeldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 aktiftablet said: Abi otrivine burun tıkanıklığı açmak için, alerjiyle bi alakası yok. Alerji hapşırtır, burun akar, tıkanma yapmaz. tıkanıklıkta yapıyor.kamerada göstermişti bana doktor, sinüsler mi ne hayvan gibi şişmiş burun deliğini kapatmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar