Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarbil Forum

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

içerik olarak aslında tarim.gov.tr de bulabileceğiniz herşey ve tarımsal yayınların türkiyedeki belki %80 inden fazlası mevcut lakin henüz yayımlama onayı gelmedi. Eğitim içeriği de oldukça fazla ziraat fakültelerinden. Tarım bakanlığının yedek db'si de biziz ayrıca.
Mail konusunu zaten öteki topikte konuştuk. Pazartesi bir hal yoluna bakacağız.

Şu bisürü abidik gubidik tarım ile ilgili forum var millet soru soruyor yalan yanlış cevap alıyorlar oysa ki burda danışmanlar ve işin uzamanlarını çekeceğiz siteye. Var olan danışmanlarımdan haftada 1-2 saat forumda zaman geçirmelerini isteyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence olay, forumdaki içeriğe erişmek istiyecek bi kültür oluşturmaktan geçiyor. Yani kaç kişi gidiyor, internette arıyor tarımla ilgili sorunlarını onu araştırmak lazım. İstediğiniz kadar "top down" reklamını yapın forumun, erişmek istediğiniz insanlar ilgilenmediği sürece olmucak düzgün bi komunite.

Kullanıcıya nasıl ulaşırız, bu insanlar normalde aradıkları bilgiye nasıl ulaşıyorlar, hangi kaynakları kullanıyorlar nasıl kullanıyorlar, kendimizi bu sisteme nasıl sokabiliriz, niye bizi tercih etsinler vs gibi soruları sormanız lazım bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Baya basit cevaplar alınabilir böyle şeylere, tarımcıya ekipman satarken, malzeme satarken, tohum satarken vs araya sıkıştırılabilir gibi geliyor. Yetkili servisin, tedarikçinin üzerindeki yükün bir kısmını foruma alabilirsiniz gibi geldi, bilmiyorum, strategic product design okumadım makina kafalı insanım ben, robotlarla falan gelen sdfds.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...