Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Merhaba, İş yerimde ki üst yönetimim bana formu daha aktif hale getirmemi söylediler. forum tarbil adresindeki forumu nasıl canlandırabilirm? Nasıl kullancı çekebilirim? Baya vahim durumda zaten doğru dürüst bişey yok. Biraz öneriye ihtiyacım var. Şu foruma dadansanıza biraz belki adam olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bende zirai isi yapiyorum gerci ama bu tarz forum icin tarimla ilgilenecek insanlar bulmak gerek bos insanlari hic toplama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 crack serial warez falan paylaş güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 benim için önemli olan aktif olması. Çiftçinin problemi mi var gelsin soru sorsun. Warez falan sakıncalı. Yarı devlet kuruluşu sayılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 çiftçi gelip foruma soru mu soracak? nigga please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Böyle bir kitlenin TR'de olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Öncelikle skandalla adını duyurmak lazım. Böyle ekşisözlük, Donanimhaber gibi yerlerde adı geçsin. Gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ekşi tayfasının pek ilgilisini çekmez şimdilik skandallık bişey yok. Sadece tarım bakanlığının en büyük bütçeli projesi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 tarsim e reklam ver, ilçe tarım müdürlüklerinin panolarına afiş as, köy kahvelerinde broşür dağıt. ya da alakalı içerik pompala seo kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Onemli olan SEO ben sana diyim ... Tarimciya ve Zirai firmalara ulasman gerekiyor google da arama motorlarinda Aylik 45TL ye ECO paketimizle forumu herkese ulastirabiliriz istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 zaten bakanlıkta lansmanda heryerde duyurulacak ama işte forum kısmaına da çekmek lazım. bunu bir yöneticiye söyleyeyim de forumu bakanlık bünyesideki her birimde duyursunlar afiş hazırlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Site içeriği zengin olursa aynı zamanda Google'da üst sıralarda yer alabilirse bence ilgilenen kullanıcılarda zamanla siteye akın etmeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 yok mu tarim sektoru calisanlarinin email adresleri? hepsine bildiri gecin email marketing yaparak, ayrica tarimla ilgili fuar, tanitim vb olan yerlerde afis ile destekleyin. bilgilendirin sektordeki insanlari. patide wow oynayan adam foruma girip ne mesaj yazicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Farm anlatır, grind anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 forumculuk ölmedi mi ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 ohoo..o foruma icerik olarak neler yapilir neler..tarim hayvancilik icerik olarak gani..de iceriksiz olarak hadi su forumu adam edin mantigi sadece devlet mantigi.. mantikli icerik oturtursaniz ben bile gelir okurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 evet olay içerik, forum yapısını içeriği öne çıkarıcak şekilde kursanız, chat kafasından öte geçse olur böle şeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 bir de 31232 tane bölüm var 3-5 taneyle başlarsa daha rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 içerik olmayınca forumu bölüp duruyon işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 içerik olarak aslında tarim.gov.tr de bulabileceğiniz herşey ve tarımsal yayınların türkiyedeki belki %80 inden fazlası mevcut lakin henüz yayımlama onayı gelmedi. Eğitim içeriği de oldukça fazla ziraat fakültelerinden. Tarım bakanlığının yedek db'si de biziz ayrıca. Mail konusunu zaten öteki topikte konuştuk. Pazartesi bir hal yoluna bakacağız. Şu bisürü abidik gubidik tarım ile ilgili forum var millet soru soruyor yalan yanlış cevap alıyorlar oysa ki burda danışmanlar ve işin uzamanlarını çekeceğiz siteye. Var olan danışmanlarımdan haftada 1-2 saat forumda zaman geçirmelerini isteyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 birde yakında ios ve androide uygulamamız geliyor. Androidde hali hazırda 2 tane uygulama var zaten tarlamatik ve sulama izleyicisi diye. Gerçi tarlamatiğin yenisi yazıldığı için sanırım google playden inmiyor şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Bence olay, forumdaki içeriğe erişmek istiyecek bi kültür oluşturmaktan geçiyor. Yani kaç kişi gidiyor, internette arıyor tarımla ilgili sorunlarını onu araştırmak lazım. İstediğiniz kadar "top down" reklamını yapın forumun, erişmek istediğiniz insanlar ilgilenmediği sürece olmucak düzgün bi komunite. Kullanıcıya nasıl ulaşırız, bu insanlar normalde aradıkları bilgiye nasıl ulaşıyorlar, hangi kaynakları kullanıyorlar nasıl kullanıyorlar, kendimizi bu sisteme nasıl sokabiliriz, niye bizi tercih etsinler vs gibi soruları sormanız lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Baya basit cevaplar alınabilir böyle şeylere, tarımcıya ekipman satarken, malzeme satarken, tohum satarken vs araya sıkıştırılabilir gibi geliyor. Yetkili servisin, tedarikçinin üzerindeki yükün bir kısmını foruma alabilirsiniz gibi geldi, bilmiyorum, strategic product design okumadım makina kafalı insanım ben, robotlarla falan gelen sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 dümenden çok temel sorular sor, danışmanlar cevaplasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 balkonda sebze yetiştirme tutosu koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar