Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Selam patiler, Elimde ipad mini 1. nesil var. Faturası yok, zaten patiden birinden (<3) almıştım. Hiç yıpratmadım, 2-3 hafta maksimum kullanmışımdır sanırım. orijinal şarj kablosunu kaybettim, orijinal adaptörü duruyor ama. fiyet 450 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Sıfırı 600 lira 3. el alet 600/3 den 200 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 200 + dürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Dürümle 200 lirayı peşin alırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Gardaş ayır bana ben alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Chastor said: Sıfırı 600 lira 3. el alet 600/3 den 200 veririm 3. El degil bu arada, sifir almistim. Kutusunu ben actim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 YANINDA 35 LİRAYA ALDIĞIM BEYAZ KILIF DA HEDİYE!!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Çılgın teklifime ne diyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 kaybettigin kablonun yerine yenisini koy birader, boyle satis mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ginaly said: Çılgın teklifime ne diyon? https://www.youtube.com/watch?v=nHGMXczTse0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 aquila said: kaybettigin kablonun yerine yenisini koy birader, boyle satis mi olur. alır koyarım lan nolcak, yeter ki almak istesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 insan birine hediye eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Hediye edecek olursan bana edebilirsin öğrenciliğimin son senesine girdim hala biri öğrenci bu deyip de bişey ısmarlamış değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Dworgian said: insan birine hediye eder http://i.imgur.com/p4Vw8JY.gif :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Drall said: Hediye edecek olursan bana edebilirsin öğrenciliğimin son senesine girdim hala biri öğrenci bu deyip de bişey ısmarlamış değil sdf oha ben de mezun oldum bana da hiç bişey verilmedi lan, gel sarılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 İstanbula gelirsen uğra bi bira ısmarliyim mezuniyet hediyesi olur madem, üzüldüm bak sana da şimdi benim hala bi senem var umudumu yitirmiş değilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2015 rid1 ben alirim onu acelen yoksa hakoyla izmire gelcez ramazan afterina o ara elden verirsin kargo neyim hassas alet kırılır neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 önce benim işi hallet sonra sat bunları. keywords: theridone scam, theridone kötü ticaret, the rid one faşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 pascalnouman said: rid1 ben alirim onu acelen yoksa hakoyla izmire gelcez ramazan afterina o ara elden verirsin kargo neyim hassas alet kırılır neyim tamamdir sana satiyorum :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 aha bana satmıyon mu lan. 250 lira olum, taş atıp da kolun mu yorulacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 CthuLhu said: önce benim işi hallet sonra sat bunları. keywords: theridone scam, theridone kötü ticaret, the rid one faşik Sana escinsellik yapmisim sori :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 cok iyi bi alisveris oldu daha parayı yatırmadan cihazı gonderdi >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 yok lan tam tersi oldu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 rid1 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar