Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koleterolu nasi dusuruyoruz ?

di

Öne çıkan mesajlar

Selam ahali,

Doktor randevuma 15 gun var, muhtemelen diyet + ilac tedavisi onericek ama oncesinde sismani bol pati'ye bi sorayim istedim ki vakit gecirmeden mevcut yemek icme aliskanligimi degistireyim.

Ne tip bi diyet uyguluyoruz kolesterolu dusurmek icin ?

Kolesterolun oldugunu nerden biliyosun derseniz, kan testi sonuclarimi aldim da baya baya asmisim maksimum degerleri test sonuclarina gore.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

di said:

dana22 said:

muhtemelen aileseldir kasma..

Yok ya, bugune kadar yaptigim diyetlerden muhtemelen. Nutrition ve vitamin namina hic bisey kalmamis vucudumda. D vitamini icin direkt deficient demis mesela.

ne dieti abi..yag dieti mi yaptin..fish and chips soyleyip sadece chips ini mi yedin ?

Fast food huyum yok da sebze namina bisey tuketmedim abi bayadir + karacigerde baya saglam yaglanmam var sanirim. Daha once de yuksekti degerler de bu kadar degildi. Yanimda degil test sonucu haliyle ahanda bu diyemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ulkede kuru pilav var abi.. zeytinyagli sarma var..karniyarik var..tam tabiri caizse hayvanlara bile yedirmedigimiz elmamiz kayisimiz portakalimiz ayvamiz narimiz var..ingilterede bunlarin hicbiri yok dogru durust..

simdi kayinpederin bahcesinden geldim 4-5 tane agac silme kiraz dolu dallari kirilircasina..caglalar oldu cilekler fiskiriyor..adam berry bile yetistiriyor zevkine
Sosyal ağlarda paylaş

yüksek olan ldl mi hdl mi? Ldl ise o sıkıntı.
Benim enişteme hiçbir kolesterol düşürücü ilaç işe yaramamış, adam da içine ederim böyle işin diyip çiftliğe yerleşti. Dağda otlayan davarı, tarlada koşan tavuğu yiyo artık. kolesterolüm yarıya indi demişti en son. Ama tahlil dosyasını incelemedim tabi net sayılar veremicem

Yani git iskoçyaya yerleş tarımını yap yaylak hayvanı ye sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...