di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Selam ahali, Doktor randevuma 15 gun var, muhtemelen diyet + ilac tedavisi onericek ama oncesinde sismani bol pati'ye bi sorayim istedim ki vakit gecirmeden mevcut yemek icme aliskanligimi degistireyim. Ne tip bi diyet uyguluyoruz kolesterolu dusurmek icin ? Kolesterolun oldugunu nerden biliyosun derseniz, kan testi sonuclarimi aldim da baya baya asmisim maksimum degerleri test sonuclarina gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ceviz suyu içiyor galiba annem onun için geceden için suda bekletiyor sonra o suyu içiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 muhtemelen aileseldir kasma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Baya ilgincmis bak o. Peki direkt cevizin kendini yemek varken neden suyu abi ? Cevizin kalorisi yuksek diye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 dana22 said: muhtemelen aileseldir kasma.. Yok ya, bugune kadar yaptigim diyetlerden muhtemelen. Nutrition ve vitamin namina hic bisey kalmamis vucudumda. D vitamini icin direkt deficient demis mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 100 gr inda 65 gr yag var diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Güneşli havada yürüyüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 di said: dana22 said: muhtemelen aileseldir kasma.. Yok ya, bugune kadar yaptigim diyetlerden muhtemelen. Nutrition ve vitamin namina hic bisey kalmamis vucudumda. D vitamini icin direkt deficient demis mesela. ne dieti abi..yag dieti mi yaptin..fish and chips soyleyip sadece chips ini mi yedin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Llama cevizi yesin, suyunu içmek bir işe yaramıyormuş... http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/13640335.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 d vit eksik demek kibarca guneslenmiyorsun demek..tr ye gel 2 balik cak 1 haftada toparlarsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 dana22 said: di said: dana22 said: muhtemelen aileseldir kasma.. Yok ya, bugune kadar yaptigim diyetlerden muhtemelen. Nutrition ve vitamin namina hic bisey kalmamis vucudumda. D vitamini icin direkt deficient demis mesela. ne dieti abi..yag dieti mi yaptin..fish and chips soyleyip sadece chips ini mi yedin ? Fast food huyum yok da sebze namina bisey tuketmedim abi bayadir + karacigerde baya saglam yaglanmam var sanirim. Daha once de yuksekti degerler de bu kadar degildi. Yanimda degil test sonucu haliyle ahanda bu diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 dana22 said: d vit eksik demek kibarca guneslenmiyorsun demek..tr ye gel 2 balik cak 1 haftada toparlarsin.. Onu da okudum, bizim memlektin gunesi yetiyo onun icin de buraninki yetmiyo belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 yok adamlar garip ya..simdi bir daha baktim da d vitamini kaynagi olarak adamlar misir gevregi takviye balik haplari filan diyor.. halbuki biz genel olarak gunde 2 dilim ekmek haftada 1 az karaciger 3-4 gunde 1 yumurta. bol beyaz peynir diyoruz.. ha buna ragmen vit eksikligi zor tr de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bu ulkede kuru pilav var abi.. zeytinyagli sarma var..karniyarik var..tam tabiri caizse hayvanlara bile yedirmedigimiz elmamiz kayisimiz portakalimiz ayvamiz narimiz var..ingilterede bunlarin hicbiri yok dogru durust.. simdi kayinpederin bahcesinden geldim 4-5 tane agac silme kiraz dolu dallari kirilircasina..caglalar oldu cilekler fiskiriyor..adam berry bile yetistiriyor zevkine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 bi gün "kefen tavsiyesi?" diye başlık da görürüz bence paticikte. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Ahah. Olabilir abi. Walking wreck diye dalga geciyolar zaten paso. Uzun omurlu olmayacagim garanti. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Yaslandin diyorum ben sana a aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Benim de acil kilo vermem lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 al eline 10lt lik su şişesi merdiven in çık 1 ayda verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ben kendimi oldurucem yakinda, cenaze planner lazim, var mi tanidigi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 kolesterolun hangisi yuksek kotu huylusu yuskekse sikinti iyi huylu-total yuksekse cok kasma yagli yemeyi ve yatmadan hemen once yemek yemeyi kes bi aya normale duser degerler ayrıca ceviz suyu kekik suyu fln aman diyim mideyi eline alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 baslikta bir yamukluk var sanki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 yüksek olan ldl mi hdl mi? Ldl ise o sıkıntı. Benim enişteme hiçbir kolesterol düşürücü ilaç işe yaramamış, adam da içine ederim böyle işin diyip çiftliğe yerleşti. Dağda otlayan davarı, tarlada koşan tavuğu yiyo artık. kolesterolüm yarıya indi demişti en son. Ama tahlil dosyasını incelemedim tabi net sayılar veremicem Yani git iskoçyaya yerleş tarımını yap yaylak hayvanı ye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 0 şeker 0 tahıl ürünü 0 tütün sebze protein ve orta derece kaliteli gerçek yağdan oluşan bir diyet. her gün zencefil, sarımsak ve soğan kullanımı. her gün 1-2 saat yürüyüş. en geç 6 aya hiç bir şeyin kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 dana22 said: 100 gr inda 65 gr yag var diye.. O yağ doymamış olduğu için kolestrol yapmaz hatta kolestrolü düşürür. Ama fazla yerseniz kilo yapar ki ceviz yiyerek kilo almak çok zordur. Zorla kilo kilo yerseniz ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar