BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=hWPv9L9NWcI Tripwire'ın yeni cevheri. Red Orchestra, Red Orchestra 2 ve Rising Storm oyunlarını yapan ekipten seriye devam oyun. Yeni bilgi edindikçe ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 HMMPS hype rising storm akıyo zaten hala arada bi de üstüne vietnam mm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 OMFG YES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 2015 yılında 2002 grafikleri, artı hiç yapılmamış (!?) bir konsept vietman savaşı lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Oyunların karanlık ve kaotik atmosferi grafik kalitesini perdeliyor baya. RO 2 yi ve RS'u açar oynarım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 ağaçlar ağaca, askerler askere, silahlar silaha, nehirler nehire benzediği sürece grafikler umrumda değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 heralde full ayarlarda oynamadınız hiç (ki bu full değil bi düşüğü) (bi de nedense küçük çıkmış ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Unreal engine 3 ile yapabilecekleri en iyi şeyi yapmış adamlar işte. Ben beğeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 applev0dka said: 2015 yılında 2002 grafikleri, artı hiç yapılmamış (!?) bir konsept vietman savaşı lel pleb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 10 yıl önce ben de beğeniyordum. grafik önemsiz ise BF1942 yada BF 2 oynayın daha iyisi gelmedi zaten. ama konsol fag gibi grafik önemli değil yaaa demeyin komik oluyor lütfen lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 çok garip. asıl "benim konsolumun grafikleri diğer konsolunkinden daha güzel" diyenlerin consolefag olduğunu sanıyordum, yanılmışım. gameplay >>>> graphics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 son karşılaştırman ile bütün ekran kartı ve işlemci piyasanı cökerttin suan. nvdia yasta hangi sektöre geçsek diye düşünüyor edit: ben böyle dedim diye grafiği süper boktan oyunları savundugumu sananlar olur diye de not düşeyim şuraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Bu oyunun Battlefield oyunlarıyla uzaktan yakından alakası yok. Battlefield arcade, bu simülasyona çok yakın. Oynanış ve içerik açısından gene BF serisinden çok ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 applev0dka said: 2015 yılında 2002 grafikleri, artı hiç yapılmamış (!?) bir konsept vietman savaşı lel of nasıl cahil bir yorum ya bari açıp bi ro oynayaydın hayatında sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 iyimiş ya oyun ilk defa görüyorum. 2017 ilk çeyrekte çıkıyormuş. özlediğimiz BF oyunu bu. https://www.youtube.com/watch?v=XFcXOG67z24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 applev0dka said: 10 yıl önce ben de beğeniyordum. grafik önemsiz ise BF1942 yada BF 2 oynayın daha iyisi gelmedi zaten. ama konsol fag gibi grafik önemli değil yaaa demeyin komik oluyor lütfen lütfen konsolfag grafiğe daha çok önem vermiyor mu zaten? ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 pc grafikleri konsolu yok ettiği için genelde onların savunmaları ya aslında grafik önemli değil o kadar da eki eki falan oluyor. iyi oyun iyi gameplay ile birlikte güzel grafik sunandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 gunplay iyi gibi. ama o npcler singleplayer cod gibi ya, facia. hiç mi tepki olmaz. umarım multiplayerı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Preorder çıkmış basıcam sanırım birazdan http://store.steampowered.com/app/418460/Rising_Storm_2_Vietnam/?snr=1_41_4__42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2017 red orchestra 2 olarak çıksaymış keşke sadece vietnam olmayaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 openbeta başlamış indiriyorum; fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 La ben bunu nasıl görmedim. Fakir sistemimle akiyordum R02 ve rising storma. Hemen alayım hmmmffphhss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 ee bedava oyun. deluxede sadece bi kac kozmetik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Haftasonu deneme için ücretsiz. 30unda da release var. Bir kaç harita daha eklerlerse gayet başarılı oyun. RO2 nin otomatik silahlısından ileri gidebilmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2017 beleş değil oyun 30 tl mi ne ekleyin beni de steamden atalım önüme bi tane gunner lazım kobrama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar