Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

wow

Mr_Fire

Öne çıkan mesajlar

World of Warcraft'ın Türk serverı olmicak.Oyunu sadece blizzard host edicek.
Avrupa Serverları 25 Şubat 2005 de açılıcak
USA sunucuları açıldı ve oynanıyo.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mr_Fire, 22 Ocak 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
Peki account fiyatları ile ilgili bilginiz var mı?

1 Aylık 14.99 $
3 aylık ( 3 * 13.99 $ )
6 aylık ( 6 * 12.99 $ )[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde merak ettigim bisi var avaturk te falan pre-orderların 14 subatta dagıtılmaya baslanacagını yazıyo bu haber dogruysa 2-3 gun icinde gelicek oyun..oyun gelince acılıs tahini mi bekliyecez yoksa bu haber yalan mı? butun pre-orderlar 25 subatta mi dagıtılmaya baslanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış bir kıyaslama yapıyorsun
wow asla uo durumuna düşmez, aslında diğer hiçbir oyun düşmedi nerdeyse, bahsettiğin gibi "piyasaya düşme" durumu da olmaz, şu anda fiyatı neyse 2 sene sonra da o olacak bundan emin olabilirsin

Türkiyeden 500 kişinin wow oynaması çok büyük bir başarı olur ayrıca ki bu zaten olacak gibi görünüyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

sadece bu forumlarda takılan bir sürü kişi var wow oynayacak.ve benim bu foruma girmeyen 4 arkadasım daha pre order verdi.forumlarda takılmayıpta oynayacak birçok kişi daha vardır eminim çünkü türkiyede wc3 baya tutuldu ,wow unda tutulcagını umuyorum.bu sayıda 500 ü falan geçer..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Engin2, 23 Ocak 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
bi 1000 kişi falan olsa blizz server açarmı türklere,çünkü daha ileriki zamanlarda oyunun ününü duyup gelenlerde olacaktır

olmaz öyle bişe ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...