Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
World of Warcraft'ın Türk serverı olmicak.Oyunu sadece blizzard host edicek.
Avrupa Serverları 25 Şubat 2005 de açılıcak
USA sunucuları açıldı ve oynanıyo.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Fire, 22 Ocak 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
Peki account fiyatları ile ilgili bilginiz var mı?

1 Aylık 14.99 $
3 aylık ( 3 * 13.99 $ )
6 aylık ( 6 * 12.99 $ )[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
benimde merak ettigim bisi var avaturk te falan pre-orderların 14 subatta dagıtılmaya baslanacagını yazıyo bu haber dogruysa 2-3 gun icinde gelicek oyun..oyun gelince acılıs tahini mi bekliyecez yoksa bu haber yalan mı? butun pre-orderlar 25 subatta mi dagıtılmaya baslanacak?
Mesaj tarihi:
yanlış bir kıyaslama yapıyorsun
wow asla uo durumuna düşmez, aslında diğer hiçbir oyun düşmedi nerdeyse, bahsettiğin gibi "piyasaya düşme" durumu da olmaz, şu anda fiyatı neyse 2 sene sonra da o olacak bundan emin olabilirsin

Türkiyeden 500 kişinin wow oynaması çok büyük bir başarı olur ayrıca ki bu zaten olacak gibi görünüyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
sadece bu forumlarda takılan bir sürü kişi var wow oynayacak.ve benim bu foruma girmeyen 4 arkadasım daha pre order verdi.forumlarda takılmayıpta oynayacak birçok kişi daha vardır eminim çünkü türkiyede wc3 baya tutuldu ,wow unda tutulcagını umuyorum.bu sayıda 500 ü falan geçer..[signature][hline]My girl, my girl don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
Mesaj tarihi:
bi 1000 kişi falan olsa blizz server açarmı türklere,çünkü daha ileriki zamanlarda oyunun ününü duyup gelenlerde olacaktır[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 22 Ocak 2005 17:39 tarihinde demiş ki:
Evet.

ben göremedim linki atabilir misin?[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
--------------------------------------

[Bu mesaj xrex tarafından 23 Ocak 2005 13:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Engin2, 23 Ocak 2005 13:06 tarihinde demiş ki:
bi 1000 kişi falan olsa blizz server açarmı türklere,çünkü daha ileriki zamanlarda oyunun ününü duyup gelenlerde olacaktır

olmaz öyle bişe ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
niye server acsınlarki özel?bence hicte güzel olmazdı böyle birsey.zaten söz konusuda olamazki eger böyle birsey mümkün olsaydı bütün ülkeler icin ayrı server olurdu ki öyle birsey yok.
Mesaj tarihi:
Türkiye'de hakkını bulan ilk mmorpg Swg'ydi ki WoW'un daha fazla talibi var.[signature][hline]I lie here in my blood
And see my family get killed
I feel abandoned by my god
I fear death's chill
  • Yeni Oluştur...