WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Gtx980 ile geldi satıyorum, steam bakiyesi kabul fiyat anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 70tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Ben alirim. Steam fiyati kac para bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 65tl g2a'da olduğuna göre steam'den 50tl veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 50 liraya gidiyomus hakkatten bu kartla birlikte gelenler. 70 cok evet. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 90 tl steam de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Ya steam'e kafam girsin. TL olarak bakarsan burdan alinca 147 TL, ordan alinca 90TL. Burdan Witcher 3 alsam 190 TL, ordan alsam 80 TL. Kardesime hesap actirdim, ne aliyosam ordan aldirip kendime hediye ettiricem heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 orda kazandığınla burda kazandığını da karşılaştır pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Farketmiyo abi. Hani burda vergi oduyolar orda odemiyolar desen, yine de aradaki farki aciklamiyo. 80 nere 190 nere? Bile bile lades burdan almak, haliyle sonuna kadar abuse edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 orası neresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 di said: Ya steam'e kafam girsin. TL olarak bakarsan burdan alinca 147 TL, ordan alinca 90TL. Burdan Witcher 3 alsam 190 TL, ordan alsam 80 TL. Kardesime hesap actirdim, ne aliyosam ordan aldirip kendime hediye ettiricem heralde. bunu yapamazsın, türkiye'de alınan oyun sadece türkiye account'larına hediye edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Kardesin hesabina cokerim yine vermem o parayi da cok sacmaymis. Neresi sorusu icin de UK'deyim diyeyim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 family sharing gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 BUNU YAPAMAZSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 pro tip: vpnden türkiyede göster kendini 3 5 gün, sonra steam account'dan uk'daykan lokasyonunu tr'ye çevir sonra gift etmeden direkt account'a oyunları alarak oynamaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 lan yönetici bile kurallara uymuyor forumda dsfhfsdjgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Topigini costuruyoruz lan, daha ne istiyosun ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 family sharing kardeşin alsın boş bi accounta yada kendi accountuna koysun sana family sharing açsın bi de benim şu bilim teknik banının nedenini öğrenebilir miyim? dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 di said: Topigini costuruyoruz lan, daha ne istiyosun ? =) açık arttırmayla coşturun olm 51tl veriyorum de mesela 70e kadar çıkın alın oyunu sfgjhsfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Bilim Teknik ile alakasiz biseyler yazdigin icindir kesin. Nereye ne yazmaya calistin da yazamadin mesela ? Icerikten yola cikarsak sebep de ortaya cikar kesin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 50 TL calisir benden key icin. baskasi teklif vermesin atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 teyzemin oğlu 51tl veriyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Teyze ogluna bile parayla satiyosan bosuna ugrasiyoruz acik arttirma falan. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Ahuhaha ben ciddi anlamıyorum bu mezarcıları bu kadar mı fakirsiniz. Hayır fakir olabilirsiniz eyw saygım sonsuz da gidin torrentleyin ozaman pis mezarcı olmayın He gerci 980 alip game key satmaya calisan yetoya da ne diyebiliriz bilmiyorum (eğer doģruysa cok vahim yani inanıclak bir yanı yok asdf okdar para bayılıp 70 tl peşinde koşmak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar