bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bir ara bir yerlerde bunun konusu dönmüştü ama bulamadım aramadan. ofisi baya özene bezene tasarladık. toplantı masasının yanına duvara bir beyaz tahta almak istiyoruz toplantı/brain storm fln kullanımları amaçlı. böyle güzel görünüşlü, fonksiyonel, tasarım bozmayacak bir şeyler arıyoruz. iş yerinde olanlar paylaşmıştı, tekrar rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 estetik kaygınız varsa cam alın http://www.yazitahtasi.com.tr/kategori/cam-yazi-tahtasi.aspx renk seçenekleri de var, bizim ofiste her yerde cam yazı tahtası var ama pahalı meret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 yok be çok pahalı değilmiş camlar nasıl peki abi normal beyaz tahta gibi gideri var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red_Skull Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 abi cama pahalı demişsiniz ama ben beyaz tahtayı 450ye aldım migrostan mı öyle biyerden ucuz diye hemde ? not:ayaklı benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 evet, hem lamina tahtalara göre üstünde kalıcı leke kalmıyor, hani kalıyor tabii bir süre sonra ama ıslak bir bezle çok rahat temizleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 eyvallah buradan yapıştıralım bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 red sen kaça kaçlık tahta aldın? duvara monte mi ayaklı mı teflon mu? bir kere ayaklı olursa fiyatı hemen değişiyor, duvara monte olanlar daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 hatta emaye ve laminat yüzey arasında neredeyse iki katı fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bingildak said: bir ara bir yerlerde bunun konusu dönmüştü ama bulamadım aramadan. ofisi baya özene bezene tasarladık. toplantı masasının yanına duvara bir beyaz tahta almak istiyoruz toplantı/brain storm fln kullanımları amaçlı. böyle güzel görünüşlü, fonksiyonel, tasarım bozmayacak bir şeyler arıyoruz. iş yerinde olanlar paylaşmıştı, tekrar rica ediyorum. www.sovatro.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 silinme olayına dikkat edin de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 o eski başlıktaki duvar kağıdını yaptırın bulamadım bende şimdi. heee buldum. 3M wb batuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar