DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Olm supersiniz lan 10 pound siparis ettim 30 dolara Besin degerleri mulemmel gozukuyor vegan yiyecegiymis zaten Lupini beans diye geciyor burada Ucuz ve basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Antalyada tanidik yokmu 30$ ney amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Ben dün geldim, 10-15 güne döncem isteyen varsa ve gelip şişliden almayı kabul ederse getireyim. Şurda amcanın fotosunuda paylaşmışlar http://satenist.blogspot.com.tr/2012/01/ti-ti-ti-tirmiiiiis.html?m=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 İlk defa duydum bende denemek lazım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 İlk defa duydum Bursa da bulamam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Haftasonu gidiyorum ben de, cumartesi önce şişçi caferde bi köfte piyaz, ardından tirmis bira yaparım oh mis Ben isteyen varsa da getiremeyebilirim ama, uçakla bagajaız dönme ihtimalim yüksek. O değil de çiğini alıp yeşil zeytin gibi kursam nası olur acaba. Gerçi akarsu diyosun bokludere diyosun, bilemedim bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 kuru fasulye haşlayın aynı şey. 50-60 sene önce çocukluğu antalya'da geçmemiş birisine hiç bir anlam ifade etmeyen bir zamazingo bakliyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Naptın be, 25 yaşındayım ve tirmis gayet çok şey ifade ediyo. Hatta sevgilim adını bile hayatında ilk defa duyduğu halde yediğinde çok beğendi (en azından bana öyle söyledi sdf) Ha 10 pound sipariş edilmez, ama çerez niyetine yenir akşamları, direkt mala gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Fasulye ye benzer bir seyler var , yemistim hosuma gitmemisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar