Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cheaz said:

gözleri beyaz actı , bitti

böyle sezon mu biter sdf

Başkaları da senin bu dediğini söylüyor ama bence görmek istediğinizi görüyorsunuz. O sahneyi birkaç defa seyrettim, öyle bir şey olmuyor.

Ama tabii ki

Jon bir şekilde dirilecek/iyileşecek.

Mesaj tarihi:
Kanuni said:

cercei hmmmm..

gelenek bozulmadi gene her sezon finalinde oldugu gibi.

illa olecek bir sevdigimiz

kim ki sevdiğin?
jon mu? boltonlar neden ölmüyor ya?
greyjoyun sansaya yardımıda ramseyin oyunuymuş aslında ne söverim :D

Mesaj tarihi:

Sezon sonu

First ranger ölülerin lideri işte, jonuda alacaklar yanlarına. Diye düşünüyorum.

Yada öldü gitti ve kötü sona doğru gidiyoruz, ölüler ele geçirecek heryeri.

Özet: Blood on the snow.

Mesaj tarihi:
abi sonucta fantasy, gotunden sicarak yazabiliyorsun en kotu come back baby ressurrect, olmadi tilsim, yemezse surup, en kotu iksir. iki elektrik bir full moon.

ratinge bakar.
Mesaj tarihi:

Sezon sonu

Ulan bunların harbi parası yok ha.Şu savaş sahnesini azıcık çeksinler ya. 1 tane kılıç sallanmadan sonuna gidiyoruz direk. Ayrıca bütün sezon boş muhabbetle geç.Son bölümde herkesi öldür.Tamam sezon finali olarak güzel dersin de sezonun geneline bakınca toplam 2 ya da 3 bölüm güzel diyorsun.Bu da resmen seyirciyi salak yerine koymak oluyor. Ha bu arada valla dizinin en güzel kızı da myrcella idi.Geç keşfettik,erken kaybettik . R.I.P. bebeğim...

Mesaj tarihi:
Bakın bölümü izlemedim, akşama izlicem. Rahat rahat başlığa girebiliyorum. Spoilerlar ve açıklamaları gayet güzel kullanılıyor. Hepsini diziyi seyrettikten sonra okucam.

Teşekkürler Di. Emeğine sağlık. :)
Mesaj tarihi:
sezon finalinin son sahnesine haydaaa çekmiş olmam travma yarattıysa tavsiyem bi balon alıp onun içinde yaşaman kardeş. şikayet etmezsen adam değilsin.

ki yukarıda cersei'nin cıbıl gezdiğini, önemli bi karakterin öldüğünü anlatmışlar spoiler dışında. onlardan değil de haydaaa denmesinden nem kapmak için harbiden aptal olmak lazım.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...