di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Selamlar, Diger konu 100 sayfa oldu diye degil de, kimse uyarilara uymazsa forumda/bolumde adam kalmayacak diyerek yeni konuya gecip bazi seyleri tekrar edelim istedim. TLDR versiyonu; spoiler tag'ini kullanin, milletin zevkini pic etmeyin. Uzun versiyonu; 1 - Dizinin ilk sezonunda gecen biseyi bile duzgun bir baslikla spoiler'a aliyoruz. Mesela; 3. sezon 5. bolum gibi ya da 9. bolum .. ya da ep 10 promo ... gibi ama Aluriel'in koylu oldugu sahne ... gibi spoiler'in dibine vuran spoiler basligi koymuyoruz. 2 - Belli ki kitabin ya da fan fiction'larin sonu gelmeyecek. Haliyle biri sorarsa, spoiler basliginda kitaptan diye belirtmek kaydiyla, sadece o uyeye cevap olarak kitapta soyle olmustu denebilir. Ayni sey fan fiction icin de gecerli. Duzgun spoiler basligi + duzgun icerik. [hr] Onceki konular http://forum.paticik.com/read.php?11,7552212 http://forum.paticik.com/read.php?11,7616971 http://forum.paticik.com/read.php?11,8030773 Ve tabiki harita http://gamesofthrones.com/wp-content/uploads/2011/05/World_Map.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 dizi biticek devrim yeni gerçekleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 dizinin daha 5 senesi var rahat, 1-2 tanede film çekilir arada. benim rezervasyon iptal edilmiş instant hehe. bu arada konu artık netleştiğine göre bölümden bu konuyla ilgili ban yiyenlere ufak bir af çıksa iyi olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Evet sildim direkt. Rezerve vs mesajlari kasmayin hic zira anlami yok. Editleyemiyosunuz 30dk sonra ki editleseniz nolcak, kimse donup bakmicak. Llama. 6. sezon gelicek 2016'da. Onda kafamiz rahat olur en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 şu haritada sothoryus'daki yaratıklardan biri dinozor mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 di said: Selamlar, Diger konu 100 sayfa oldu diye degil de, kimse uyarilara uymazsa forumda/bolumde adam kalmayacak diyerek yeni konuya gecip bazi seyleri tekrar edelim istedim. TLDR versiyonu; spoiler tag'ini kullanin, milletin zevkini pic etmeyin. Uzun versiyonu; 1 - Dizinin ilk sezonunda gecen biseyi bile duzgun bir baslikla spoiler'a aliyoruz. Mesela; 3. sezon 5. bolum gibi iyi de bölüm kurallarında serbest diyor önceki sezonlar için Eski sezonlari spoiler olmadan konuşmak serbest. Sezonun eski olması için yeni sezonun oynuyor olmasi lazım. Böylece Firefly'da, Oz'da filan istedikleri gibi konuşur insanlar; daha izlemeyen de okumasın Firefly'dan spoiler almak istemiyorsa. eddark stark la ilgili spoiler mı yapcaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Adamin ruhu cikinti. Evet forgiver, ilk sezonun ilk bolumunden bahsederken bile spoiler'a koyacaksin ama boyle olmustu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 evet yapıcaz ben yapılmasını istiyorum. bi tuşa basıcanız n'lcakki diziyi hiç izlememiş biri spo yemesin maksat o BENÇİL OLMAYIN 3. sezon 4. bölüm 32:29 böle olcak ona göre ünleme basarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Aglama Suark :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yoo dalga geçiyorum sadece, 2. başlık açıveririm normal insanlar için n'lcak. hayır buradakilerde sıkılıcaklar bir süre sonra normale dönücek ama işte. neyse sen sözünde durcakmısın küçük tavşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 dizi güzelse başliyim kekeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Suark said: yoo dalga geçiyorum sadece, 2. başlık açıveririm normal insanlar için n'lcak. hayır buradakilerde sıkılıcaklar bir süre sonra normale dönücek ama işte. neyse sen sözünde durcakmısın küçük tavşan Kalkabilirsem sabah dururum senin icin :kips: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Suark said: yoo dalga geçiyorum sadece, 2. başlık açıveririm normal insanlar için n'lcak. hayır buradakilerde sıkılıcaklar bir süre sonra normale dönücek ama işte. neyse sen sözünde durcakmısın küçük tavşan Anlamadim. Nasilsa pic olacak bari en basindan ben edeyim mi dedin? Yapmayin etmeyin, rica ediyorum. Bi rahat birakin bi huzur verin ki daha ilk sayfadan pic olmasin konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Theridone said: dizi güzelse başliyim kekeler kitap daha güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 sıkıntı yok 2-3 sonra ızlıyorum ben. Dediğim gibi yapmazsan adam değilsin. barbu said: Suark said: yoo dalga geçiyorum sadece, 2. başlık açıveririm normal insanlar için n'lcak. hayır buradakilerde sıkılıcaklar bir süre sonra normale dönücek ama işte. neyse sen sözünde durcakmısın küçük tavşan Kalkabilirsem sabah dururum senin icin :kips: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yildiz sayisindan korkmadan banlayin :) sorun orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Yok örneklemek istedim, kusura bakma tim. o mesajı silebilirsin ya istersen di said: Suark said: yoo dalga geçiyorum sadece, 2. başlık açıveririm normal insanlar için n'lcak. hayır buradakilerde sıkılıcaklar bir süre sonra normale dönücek ama işte. neyse sen sözünde durcakmısın küçük tavşan Anlamadim. Nasilsa pic olacak bari en basindan ben edeyim mi dedin? Yapmayin etmeyin, rica ediyorum. Bi rahat birakin bi huzur verin ki daha ilk sayfadan pic olmasin konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 elinde varsa ver de okuyayım madem, şimdi kitaptan bağımsız devam ediyomuş doğru mu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 di. Anlamiyor adam. Ugrasma. Boylesine sen onceden spoiler vericen 3-5 olayda. Keyfi bok olacak. O zaman anlar belki. Ben gonulluyum. Alarm filan kuracagim. Kalkabilirsem 4 gibi muhabbet ederiz Suark ile. Cezam varsa, neyse cekerim. B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Aslinda her ozel mesaja acaba spoiler mi paranoyasi bile yeter adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Daha bugüne kadar 1 kere spoiler vermedim kimseye, her mesajım da nizamidir. Senin anlamadığın şey, birine tuzak kurup spo vermekle, spoilerların oldugu baslıkta konusmak aynı sey degıl. Ama bekliyorum, umarım sözünün erisindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ya adam hepimiz için mantıklı bir öneri sunmuş. bi' kere de bikbik etmeyin de uygulayın ya. got hikayesi ile ilgili bilgiler spoiler içeriğinde ve açıklamalı verilecek işte. yoksa yine "beğenmedim" "meh memeler sarkık" "dragon'ın sertleşme sorunu var" falan yazabilirsiniz spoilersız. bunlar bölümü izlemeyene bir bok ifade etmeyen kelimeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 dizi gibi başlığında boku çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Suark said: sıkıntı yok 2-3 sonra ızlıyorum ben. Dediğim gibi yapmazsan adam değilsin. barbu said: Suark said: yoo dalga geçiyorum sadece, 2. başlık açıveririm normal insanlar için n'lcak. hayır buradakilerde sıkılıcaklar bir süre sonra normale dönücek ama işte. neyse sen sözünde durcakmısın küçük tavşan Kalkabilirsem sabah dururum senin icin :kips: Cok delikanli ya. Dehset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Suark said: Daha bugüne kadar 1 kere spoiler vermedim kimseye, her mesajım da nizamidir. Senin anlamadığın şey, birine tuzak kurup spo vermekle, spoilerların oldugu baslıkta konusmak aynı sey degıl. Ama bekliyorum, umarım sözünün erisindir. Daha bi kac gun once mesajin editlendi modlardan biri tarafindan spoiler yasak diye. Nasi vermedin? Su tartismalarin yeri burasi degil bu arada, haliyle konuyu rahat birak plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar