sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Sıfır pahalı olur diye kaç gündür sahibinden.com'da 2. el araç bakıyorum. 1 senelik olsun, az km'li olsun 7-8bin TL fark eder diye bir mantık vardı kafamda. Baktığım araba Skoda Octavia 1.2TSI Düz vites, Optimal Paket Bugün sitesine girip baktım, istediğim araba 58.000TL 2015 modeli. Aynı arabanın 2014 model, 6binde olanını sahibinden'de 61.000'e satıyor adamlar. Ve bu sanırım tüm VW grubu arabalarda bu şekilde, Jetta'ya baktım onda da 1.5 yaşında 15binde arabalar sıfırlarından pahalı. Böyle bir saçmalık olabilir mi ya ? 2014 model 10.000+km'de arabaları 2015 sıfır'dan pahalı satıyorlar, nasıl bir ülke burası ya ? Mantığı ne bu işin ? Yine sinir etti beni Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Ya sev yadabadabadu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Galeriler vs. kapatıyor gelen arabaları, karaborsa satıyorlar. Esprisi o. VW'ye falan gittiğinde hep "araba yok", "X ay sonra gelecek" vs. diyorlar ya, işte o arabaları alanlar hep galeriler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 vw'nin öyke bir piyasası var 0 araba alıyorsun daha pahalıya satabiliyorsun araba alcak adam 5 ay bekliyeceğime 4k fazla veririm diyor, arabayı alıyor bir arkadaşım ticaretini yapiyordu bunun, 0 jetta alıp 5-6k kar ile satıyordu. mercedes'te de aynı durum var. bu çocuk 4 tane B serisi aldydı, 1 hafta içinde sattı 4ünü de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Merso CLA dan çok ekmek yedi galeriler bayi ile galeri arasında 15bin tl fark vardı çatır çatır satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 sacma bir ulkeden ne bekliyorsun, mantik denilen kavramin terk ettigi topraklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 abi çok basit "mal çekme" hareketi işte, aynısını hammaddede de yapıyorlar, atıyorum el feneri yapacak adam ihale kazanmış yüklü siparişi ve belirli bir telsim süresi var, stoktaki bileşen eksiğibi kapatmak istiyorum, mesela fenerin lambası eksik, lamba stoğunu tamamlamak istediğinde piyasada mal olmadığını ve en erken gelecek malı beklerse siparişi yetiştiremeyeceğini görüyor sonra gidiyor, malı önceden piyasada toplamış olan rakibinden belirli bir fark ödeyip alıyor arabalarda da arada verilen 15-20 bin fark "sipariş beklememe" farkı, hani şunu da diyor adam "arabaya 200 bin verdikten sonra 15 binin lafı mı olur" diyor veriyor alıyor alan memnun verne memnun ha şu da var, malı almak isteyen aradaki farkı beğenmeyip sıfırını beklemeyi de göze alabilir bu tamamen malı alacak kişinin finansal durumu ve finans yönetimi ile alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Sıfırında bir nebze tamam ama 2014 model 10.000km'de arabayı 2015 sıfırından daha pahalı satmak... bunu aklım almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 satanların da aklı almıyor. diyorlar ki bu millet mal galiba alıyolar falan diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 almayın abi zorla mı satiyolar sanki alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 olamsı gerektiği gibi, tamamen azr talep meselesi, 2014 10k km deki o araca o meblağda talep olmasaydı arzı olmazdı zaten yada "her arz tendi talebini yaratır" taktiğiyle gidiyorlar, bu da satıcının bileceği iş, en nihayetinde adam km si sıfırlanmış yada düşürülmüş eki model araç kakazlamıyor ha benim yakınımda biri böyle bir alışveriş yapmaya kalksa "kardeş deli mi sikti?" diye sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bi ara bajaj pulsar'larda da vardı bu durum 2k'daki motoru rodajı yapılmış diye 0 dan daha pahalıya satıyorlardı. şimdi durum değişti mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 abi ne olacak 4bin tl yi her türlü mezarıan götürürsün hayattayken golfe biniyorsun var mı ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ben kaza yaptığım aracı daah pahalıya satıyordum iş yerindekiler isyan ediyordu halbuki farı, kaportası, boyası her şeyi yenileniyor öbür türlü 10 senelik far, lamba filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 motoru düşürüp yeni motorla satsayedın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yıl sonuna doğru olan kampanyalarla sıfır arabalar 1-2 senelik arabalardan daha uyguna gelebiliyor... bide opsiyon ekletilmiş arabalarıda ayrı tutmak lazım. 50.000'lik arabayı 60.000'e alıyosun ıvır zıvırla. sen bi sene sonra 55.000'e düşürüyosun satacağın fiyatı, baz liste fiyatıysa 55.000 oluyor sıfırın. sonra adam sana gelip bunun sıfırı 55.000 sen niye bunu bu fiyata satıyosun diyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Mantığı burası Türkiye ve insanlar AÇ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Sifir araba almak icin en uygun zaman ne zaman biri soylesin hic alakam yok arabalarla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yukarda yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 yıl sonu, stok eritme satış kapatma hedef tutturma dönemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Tesekkurler o zaman iki uc ay sonra bi baslik acarim ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 çok tutmayan markalarda öyle ama en avantajlı mayıs ayları, zam gelmeden önce vw de filan yıl sonu gidersen en erken haziranda teslim edebiliyor beyfendi diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 2. El fiyatinda opsiyonun degeri pek onemli degil. Malesef degil, nedenini bilmiyorum ama her zaman bu mukayese yapilir. O yuzden fazla zarar etmemek icin bos alip bos satin arabalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Arabayı alırken sürekli satacağın zamanı düşünmek saçma değil mi ? İşe başlarken emekliliği düşünmek gibi. Ne kadar keyifli, rahat süreceğime bakarım ben. Özellikle tümseklere falan bam güm girerim, porselen çin vazosuymuş gibi araba kullanan, sürekli tozunu alan, temizleyen adamları anlayamıyorum :) Satarken de 3-4k eksik yazarsın, yürür gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar