seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 :) iyide sen sanki biraz hak etmişsin. bari sivil çıkmasaydın yaw:) yinede üzüldük valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hiç bir rahatsızlığım olmadığı halde 3 gün üstüste aynı sevk kağıdıyla intaniye polikliniğine gitmek ve sigara içmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 türkiyemizin gülüncek tarafı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 hiç bir rahatsızlığım olmadığı halde 3 gün üstüste aynı sevk kağıdıyla intaniye polikliniğine gitmek ve sigara içmek yani sahtekarlık ve emre itaatsizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Sivil çıkmamda birşey yok zaten herkes sivil çıkıyor yeşillerle dışarı çıkmakmı iğrenç kurbağa gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angel_ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 şihtt kermit alınır şimdi aaaa..(bencede iğrenç) bizler nedense kaçarız o yeşilleri görünce sivil hayatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 helal olsun valla ne diyim:)) bunu yapabilmekde gerçekten cesaret ister ya e tabi bazı şeyleri de göze almak gerekiyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 kurbağa gibi mi:) ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 çok acıyorum tektif (tektip te olabilir) giyipte dışarı çıkanlara Kermit kusura bakma teşbihte hata olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 desc geçirmiş olsun "burası türkiye" gibi kısa ve kasmayan bi açıklama getirip kaçiyorum :) angel amma çenen düştü be seninde :P[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: baaluo, 06 June 2003 22:57 tarihinde demiş ki: desc geçirmiş olsun "burası türkiye" gibi kısa ve kasmayan bi açıklama getirip kaçiyorum :) angel amma çenen düştü be seninde :P[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler eheh yok ya ne çenesi düşmesi tam benlik işte heh :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 tartışma ilgnç denebilecek bir hale dönüşürken dağılmış. konuyla ilgili yazacağımı bile unuttum, zaten okuyan da olmaz.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 eh darısı başına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
descartes__ Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 sen yaz ben okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konumuzu hatırlatıyım :) Kadınlarında Askerliğe Alınması Hakkında Görüşünüz :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Mans, 06 June 2003 23:02 tarihinde demiş ki: Herşeyi geyiğine vuruyor bu site. Eskiden böyle değildi.Ciddi bir şey konuşulabiliyordu.Artık her konu saçma sapan geyik muhabbetine dönüyor. Mans Herzamanki nostaljik konuşmalarından birini yaptı Evet 1 dk lık saygı duruşuna duruyorum :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Mans, 06 June 2003 23:02 tarihinde demiş ki: Herşeyi geyiğine vuruyor bu site. Eskiden böyle değildi.Ciddi bir şey konuşulabiliyordu.Artık her konu saçma sapan geyik muhabbetine dönüyor. burası zaten konu dışı dikkatini çekerim zaten konuda geyik amaçlı açılmış ? ne ciddiyetinden bahsediyosun yaaahu ?[hline]Çocukken giydiğim kırmızı nike ayakkabılar Onnarda senin gibi çok tatlıydılar ama 250$+kdv idiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
general83 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 askerlik nedir ya kızların ne işi var erkeklerin ne işi var insanın ne işi var ama kırmızı berelilerin fotoğrafı güzelmiş gerçi hepsi bir boy olsaymış daha iyi olurmuş ama o da ilerde artık kısmetse[hline]"soyut gerçek olmaz, gerçek daima somuttur." V. İ. Lenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Asteroth said: said: kermit_frog, 06 June 2003 14:52 tarihinde demiş ki ihtiyaç gezme dolaşma ve .... için :) tabi insan asteroth gibi azmışsa :) [hline][b] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Bak şimdi yaa...Azgın mı olduk şimdi...Sen ilk önce imzana bak lem tosbaa[hline]What the hell are you looking down here for? kermit said: eheh harbi en kısa zamanda deiştircem :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Asteroth said: hehe yok yok kalsın güsel bööle...neyse ben gidiyom şimdi soora görüşürüz hade[hline]What the hell are you looking down here for? ehehe chock shempatiqli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 LET THE GAMES BEGIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 AHHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 HAHJASHAJSHDSA emre ekolmüşsün eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 olm lise sondayım galiba bnrda hahaha ve ben bunları geçen zzatn okduydum tgek tek hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 bundan sonra emreye lemre diyelim :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Cons said: Asteroth said: said: kermit_frog, 06 June 2003 14:52 tarihinde demiş ki ihtiyaç gezme dolaşma ve .... için :) tabi insan asteroth gibi azmışsa :) [hline][b] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Bak şimdi yaa...Azgın mı olduk şimdi...Sen ilk önce imzana bak lem tosbaa[hline]What the hell are you looking down here for? kermit said: eheh harbi en kısa zamanda deiştircem :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Asteroth said: hehe yok yok kalsın güsel bööle...neyse ben gidiyom şimdi soora görüşürüz hade[hline]What the hell are you looking down here for? ehehe chock shempatiqli aahahahahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar