Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deprem oluyor !!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun da, deprem anında paticik forumlarına mesaj kaygısından ziyade kendinizi korumaya çalışsanız? Yani biz öğrenmesek de olur. Kendinizi güvenceye alın. Bize canlı lazımsınız. :)

Tekrar geçmiş olsun.[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]
Mesaj tarihi:
said:
Hellsing, 24 Ocak 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
Antalyada biraz önce deprem oldu..uykuluyum birde noluyoruz dedim..

Abicim adama bak canli yayin yapacak depram hakinda nerdeyse deprem oluyo topic aci :D neyse büyük gecmis olsun
Mesaj tarihi:
Evet sayın seyirciler , saatlerimiz 00.32 yi gösterirken , Antalya'dan bir deprem haberi geldi , sana bağlanıyoruz Gözde :

:D[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki:
annenle baban akrabamı ?
Mesaj tarihi:
Peki hissedenler neyi hissediyor da hissetmeyenler hissedenlerin hissettiklerini hissetmeye çalışıyorlar ?[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki:
annenle baban akrabamı ?
Mesaj tarihi:
said:
GE-TA, 24 Ocak 2005 01:19 tarihinde demiş ki:
Geçmiş olsun da, deprem anında paticik forumlarına mesaj kaygısından ziyade kendinizi korumaya çalışsanız? Yani biz öğrenmesek de olur. Kendinizi güvenceye alın. Bize canlı lazımsınız. :)

Tekrar geçmiş olsun.

11.ci kattan neyi korucam abi =) atlayım o zaman bidahaki sefere =P.Yok zaten ben 3-4 dk sonra açtım ilk olarak dısarı falan baktım.Herkes uyanmış zaten sitedeki ışıkların hepsi yanıyodu apartmanlardaki..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
Yanlız mantığa bakın ahanda deprem diye koltuktan kalkıp avizeye bakıyorum sallanıyomu diye :P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Mesaj tarihi:
herkes ilk olarak lambaya bakar.Bende baktım ve harbiden sallanıyodu =P . Neyse geçmiş olsun..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Mesaj tarihi:
Valla o kadar fazla sallanmadı , ben çakmadım hatta , içerdekiler söyledi deprem oldu diye , öyle abartılcak bişi değildi , allah büyüklerinden saklasın.[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki:
annenle baban akrabamı ?
Mesaj tarihi:
ya bende hissetmedim.bi ara kopekler fazla havladı ama hiç bi yer sallanmadı[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!!
Mesaj tarihi:
said:
Eternal, 24 Ocak 2005 02:04 tarihinde demiş ki:
herkes ilk olarak lambaya bakar.Bende baktım ve harbiden sallanıyodu =P . Neyse geçmiş olsun..

Sanada Kardeş..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

• Yeni Oluştur...