GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Geçmiş olsun da, deprem anında paticik forumlarına mesaj kaygısından ziyade kendinizi korumaya çalışsanız? Yani biz öğrenmesek de olur. Kendinizi güvenceye alın. Bize canlı lazımsınız. :) Tekrar geçmiş olsun.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 geçmiş olsun...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben hissetmedim bile millet topic açtı ya :hrr:[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Hellsing, 24 Ocak 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Antalyada biraz önce deprem oldu..uykuluyum birde noluyoruz dedim.. Abicim adama bak canli yayin yapacak depram hakinda nerdeyse deprem oluyo topic aci :D neyse büyük gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Evet sayın seyirciler , saatlerimiz 00.32 yi gösterirken , Antalya'dan bir deprem haberi geldi , sana bağlanıyoruz Gözde : :D[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 yahu tamamda hissetmeyenler niye hissetmek istiyor anlamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: Majestyofmisery, 24 Ocak 2005 01:52 tarihinde demiş ki: yahu tamamda hissetmeyenler niye hissetmek istiyor anlamadım :) bende nası olsa aynı kandanız dimi ;)[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Peki hissedenler neyi hissediyor da hissetmeyenler hissedenlerin hissettiklerini hissetmeye çalışıyorlar ?[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: GE-TA, 24 Ocak 2005 01:19 tarihinde demiş ki: Geçmiş olsun da, deprem anında paticik forumlarına mesaj kaygısından ziyade kendinizi korumaya çalışsanız? Yani biz öğrenmesek de olur. Kendinizi güvenceye alın. Bize canlı lazımsınız. :) Tekrar geçmiş olsun. 11.ci kattan neyi korucam abi =) atlayım o zaman bidahaki sefere =P.Yok zaten ben 3-4 dk sonra açtım ilk olarak dısarı falan baktım.Herkes uyanmış zaten sitedeki ışıkların hepsi yanıyodu apartmanlardaki..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Sen Kaş'ta mısın yoksa Antalya'da mı ?[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Antalya[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Yanlız mantığa bakın ahanda deprem diye koltuktan kalkıp avizeye bakıyorum sallanıyomu diye :P[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 herkes ilk olarak lambaya bakar.Bende baktım ve harbiden sallanıyodu =P . Neyse geçmiş olsun..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Majestyofmisery Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bizim avize yok nereye bakacağımı şaşırıyorum deprem olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Valla o kadar fazla sallanmadı , ben çakmadım hatta , içerdekiler söyledi deprem oldu diye , öyle abartılcak bişi değildi , allah büyüklerinden saklasın.[signature][hline]harvester, 23 Ocak 2005 05:30 tarihinde demiş ki: annenle baban akrabamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Xcrack, 24 Ocak 2005 02:49 tarihinde demiş ki: Valla o kadar fazla sallanmadı , ben çakmadım hatta , içerdekiler söyledi deprem oldu diye , öyle abartılcak bişi değildi , allah büyüklerinden saklasın. Aminn[signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 ya bende hissetmedim.bi ara kopekler fazla havladı ama hiç bi yer sallanmadı[signature][hline]her dişi antiostro dogar onu ailesi ya da cevresi ostro yapar!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Eternal, 24 Ocak 2005 02:04 tarihinde demiş ki: herkes ilk olarak lambaya bakar.Bende baktım ve harbiden sallanıyodu =P . Neyse geçmiş olsun.. Sanada Kardeş..[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 İyi olmuş. Arada olsun böyle ufak depremler... Bu arada de bağlacı ayrı yazılır.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Geçmiş ola[signature][hline]The sickness that you are The plague that made me starve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar