Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Hesapta 166 TL harcanmamış para vardır. Total War: Rome II - Emperor Edition (89 TL) CS:GO (24 TL) CS:GO içi boş değil, çeşitli silah skinleri falan filan var. H1Z1 (31 TL) Don't Starve Together (24 TL) Toplamda 330 TL Eder. Hesabı 200 TL'ye bırakıyorum. 0530 244 83 89'dan ulaşabilirsiniz. Sevgilerle ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Hesabı geri almak 3 saniye falan sürer ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Valla ne diyeyim, mail falan değiştiğinde nasıl geri alınabilir ki? İnan bilmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hadi telefonu var bişekilde buluşursun yerini adresini öğrenirsin... bişi olursa kafa göz patlatırsında... önemli olan hesabın gerçekten senin olup olmadığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Reco said: Valla ne diyeyim, mail falan değiştiğinde nasıl geri alınabilir ki? İnan bilmiyorum :D Ödeme yaptığın kartı martı sorarlar söylersin gg hesap sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Yahu tabiki hesap benim, yüzyüze görüşme olaylarına da girerim sorun yok yapmayın durun hemen bi flame ahah. Hesapta benim, hesaptaki kayıtlı mail adresi ismim soyismim falan. Kimlik foto da mı atıyım kardeşim ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 noterde sözleşme yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Reco said: Sevgilerle ^^ buraya kadar inanacaktım nerdeyse ama burda koptu sdfs ayrıca reco yani. uzun adam sağolsun reco'yla ticaret yapmam ben şahsen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 seçimlerden sonra yap derim bu satışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Red said: Reco said: Sevgilerle ^^ buraya kadar inanacaktım nerdeyse ama burda koptu sdfs ayrıca reco yani. uzun adam sağolsun reco'yla ticaret yapmam ben şahsen sdfs No relation with uzun adam. Ayrıca Reco'nun Recep'ten geldiği genel algısı yanlıştır efenim, bendeniz Raşit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 500 lira üstünede samsung telefon veririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Reco said: Red said: Reco said: Sevgilerle ^^ buraya kadar inanacaktım nerdeyse ama burda koptu sdfs ayrıca reco yani. uzun adam sağolsun reco'yla ticaret yapmam ben şahsen sdfs No relation with uzun adam. Ayrıca Reco'nun Recep'ten geldiği genel algısı yanlıştır efenim, bendeniz Raşit. Recep > Reco Raşit > Raşo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 biz raşit'e reşo derdik. reco ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Raşo dan sonra Reşo'ya başladı insanlar, bi düşüş dönemiydi benim için. O an farkettim ki coollaşmam gerekiyor. Reco beni tamamladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 e kazma küreğe erken sarılmışsınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Raşit ne güzel isim. Böyle mahallede bakkala önündesin çekirdek çıtlıyorsun. Baktın adam köşede geliyor şöle hafiften bağırarak Raşşşşit hoppp Raşit demek çok zevkli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 çalıntı hesap bu, kesin bilgi yayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Seru said: çalıntı hesap bu, kesin bilgi yayalım. Deme öyle deme :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 ben inandım arkadaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Ne bokladınız arkadaşım, valla hesap benim nakit lazım oldu ucuza satıyım dedim, iyi niyete de bu kadar bok atılır. Hesap 330 lira artık. Mutlu musunuz? ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 steam hesabını almak çok kolay ya noter anlaşmasının da geçerli olacağını sanmıyorum. noter ücretleri satıcı tarafından karşılanacaksa düşünülebilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Geçen araba aldık arabada noter ücreti 100 TL falan, bunda ne olur? Karşılamayı düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 reco guvenilir daha once 3 defa steam hesabi aldim kendisinden bir sorun cikmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Hesabı satman zorda birisi sana parayı versin steamdeki paranla istediği oyunu hediye ver belki öyle 3-5 kazanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Valvyn said: Hesabı satman zorda birisi sana parayı versin steamdeki paranla istediği oyunu hediye ver belki öyle 3-5 kazanırsın O da uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar