Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Hesapta 166 TL harcanmamış para vardır. Total War: Rome II - Emperor Edition (89 TL) CS:GO (24 TL) CS:GO içi boş değil, çeşitli silah skinleri falan filan var. H1Z1 (31 TL) Don't Starve Together (24 TL) Toplamda 330 TL Eder. Hesabı 200 TL'ye bırakıyorum. 0530 244 83 89'dan ulaşabilirsiniz. Sevgilerle ^^
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Hesabı geri almak 3 saniye falan sürer ya
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Valla ne diyeyim, mail falan değiştiğinde nasıl geri alınabilir ki? İnan bilmiyorum :D
Editor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 hadi telefonu var bişekilde buluşursun yerini adresini öğrenirsin... bişi olursa kafa göz patlatırsında... önemli olan hesabın gerçekten senin olup olmadığı :)
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Reco said: Valla ne diyeyim, mail falan değiştiğinde nasıl geri alınabilir ki? İnan bilmiyorum :D Ödeme yaptığın kartı martı sorarlar söylersin gg hesap sende :)
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Yahu tabiki hesap benim, yüzyüze görüşme olaylarına da girerim sorun yok yapmayın durun hemen bi flame ahah. Hesapta benim, hesaptaki kayıtlı mail adresi ismim soyismim falan. Kimlik foto da mı atıyım kardeşim ahah.
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Reco said: Sevgilerle ^^ buraya kadar inanacaktım nerdeyse ama burda koptu sdfs ayrıca reco yani. uzun adam sağolsun reco'yla ticaret yapmam ben şahsen sdfs
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 seçimlerden sonra yap derim bu satışı.
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Red said: Reco said: Sevgilerle ^^ buraya kadar inanacaktım nerdeyse ama burda koptu sdfs ayrıca reco yani. uzun adam sağolsun reco'yla ticaret yapmam ben şahsen sdfs No relation with uzun adam. Ayrıca Reco'nun Recep'ten geldiği genel algısı yanlıştır efenim, bendeniz Raşit.
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 500 lira üstünede samsung telefon veririm ben
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Reco said: Red said: Reco said: Sevgilerle ^^ buraya kadar inanacaktım nerdeyse ama burda koptu sdfs ayrıca reco yani. uzun adam sağolsun reco'yla ticaret yapmam ben şahsen sdfs No relation with uzun adam. Ayrıca Reco'nun Recep'ten geldiği genel algısı yanlıştır efenim, bendeniz Raşit. Recep > Reco Raşit > Raşo bence
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 biz raşit'e reşo derdik. reco ne ya
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Raşo dan sonra Reşo'ya başladı insanlar, bi düşüş dönemiydi benim için. O an farkettim ki coollaşmam gerekiyor. Reco beni tamamladı.
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 e kazma küreğe erken sarılmışsınız ya
Seele Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Raşit ne güzel isim. Böyle mahallede bakkala önündesin çekirdek çıtlıyorsun. Baktın adam köşede geliyor şöle hafiften bağırarak Raşşşşit hoppp Raşit demek çok zevkli olur.
Seru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 çalıntı hesap bu, kesin bilgi yayalım.
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Seru said: çalıntı hesap bu, kesin bilgi yayalım. Deme öyle deme :/
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Ne bokladınız arkadaşım, valla hesap benim nakit lazım oldu ucuza satıyım dedim, iyi niyete de bu kadar bok atılır. Hesap 330 lira artık. Mutlu musunuz? ahah
senko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 steam hesabını almak çok kolay ya noter anlaşmasının da geçerli olacağını sanmıyorum. noter ücretleri satıcı tarafından karşılanacaksa düşünülebilir belki
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Geçen araba aldık arabada noter ücreti 100 TL falan, bunda ne olur? Karşılamayı düşünebilirim.
valequenta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 reco guvenilir daha once 3 defa steam hesabi aldim kendisinden bir sorun cikmadi.
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Hesabı satman zorda birisi sana parayı versin steamdeki paranla istediği oyunu hediye ver belki öyle 3-5 kazanırsın
Reco Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2015 Valvyn said: Hesabı satman zorda birisi sana parayı versin steamdeki paranla istediği oyunu hediye ver belki öyle 3-5 kazanırsın O da uyar.
Öne çıkan mesajlar