sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Gündemden yasaklıyım da, bir selam vereyim dedim. Çetin bey, iyi akşamlar diliyorum :) Sevgiler.
Tori Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 bölümlerden ban yiyip yiyip garbagea topic açıp duruyor herif sdf http://www.kappit.com/img/pics/201411_1604_dabib_sm.jpg
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Tori said: bölümlerden ban yiyip yiyip garbagea topic açıp duruyor herif sdf http://www.kappit.com/img/pics/201411_1604_dabib_sm.jpg resmi koyan olarak ilgi orospuluğu yapan sensin :) ayrıca herif de babandır, bu üslupla benimle konuşabileceğin bir samimiyetimiz olduğunu sanmıyorum. ben sadece çetin bey in ilgisi ile ilgileniyorum..
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 pardon da istediğin çetin bey'in ilgisi ise niye öm değil de başlık? ya da niye facebook vs değil de pati?
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 can sen bir havalan gel kanka canın sıkışmış senin
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Ama cetin bey basligi hakediyor simdi. Speyse hak veriyorum ben
Marty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ben vermiyorum. ayni muameleyi gorse agliycak adam, gelmis burda bullylik kasiyor. gecen bi konuda hdpye liberal dedi diye milletten laflar gelince, "yedi duvele karsi tek basina savasan tayyip"(true story facebookda gordum) moduna girdi kendi kendine. birbirinize haber mi veriyosunuz bilmem ne sacmaladi. sonra anlastik da gerci, akillanmamis belli.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Akıllanmamak? Akıllı olma bazımız ne, senin aklın mı? Adam vp diye demediğini bırakmadı bize aylardır, 0.3 almış 2 kelam etmeyelim mi yani? Geçiniz.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Yetmez ama evetci olm adam. Kafasi surekli karisik. Ama bu baslik hakli. Kuddusi 1 yildir gundemi siken sikko konusuyla yargilanmayi hakediyor.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Hayır bir de adam başkanını 2 dk da sattı, bizi hainlikle suçladı defalarca perinçekapoya laf ediyoruz diye, %3 avantasını kaybedince perinçek tükaka oldu 10 dakikada. Siz hal bana laf çakın :)
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 vatan parti başlığında alayımız eksik değil zaten zaaaa
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Adam vp başlığında adres falan veriyor olm gel yüzüme söyleler falan havada uçuşuyor, neyse hep beraber oraya geçelim orası daha eğlenceli.
Tori Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 sipeyskeyk said: said: bölümlerden ban yiyip yiyip garbagea topic açıp duruyor herif sdf http://www.kappit.com/img/pics/201411_1604_dabib_sm.jpg resmi koyan olarak ilgi orospuluğu yapan sensin :) ayrıca herif de babandır, bu üslupla benimle konuşabileceğin bir samimiyetimiz olduğunu sanmıyorum. ben sadece çetin bey in ilgisi ile ilgileniyorum.. ahahah random posta bu kadar salak bir atar yapılır bir de direk bir üstteki mesajı alıntılayarak, aynı lafı karşıya satmaya çalışarak, ilkokul bebesi gibi gülücüklü iki noktalı falan ağzınızın köpürdüğünü bu kadar belli etmeyin dfghs
Marty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Esh said: Kuddusi 1 yildir gundemi siken sikko konusuyla yargilanmayi hakediyor. o konuda perinceke ben de kirginim
elesso Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 abi artık perinçek üzerinden kızdıramazsınız adamı :D perinçeke sapladı hançeri hehe
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 sipeyskeyk said: Hayır bir de adam başkanını 2 dk da sattı, bizi hainlikle suçladı defalarca perinçekapoya laf ediyoruz diye, %3 avantasını kaybedince perinçek tükaka oldu 10 dakikada. bu cümleye tamamiyle katılıyorum.seçim öncesi başkanına toz kondurmazken,aynı perinçek gibi kuddusimavra da 180 derece dönüş yaptı.ayrıca eğer vatan partisi nin propagandaları karşılık bulup %3 oy alabilseydi bugün akp iktidardaydı ve 2015 in sonunda da bu şekilde tayyip erdoğan rejimi değiştirerek başkan olacaktı.
Öne çıkan mesajlar