yloibx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 55 gb gözüken ssd'yi hesapladığımda 11 gb boş alan olması gerekiyor ancak tamamen dolu gözüküyor. windows kurulu olan ve içinde 5 klasör olan dosyaların boyutunu topladığımda 44 gb kullanılıyor bu 11 gb nereye kayboldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 pagefile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 system restore dosyalarıdır, % kaçını ayıracağını azalt. hibernation'ı da devredışı bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 SSD'nin markası ne? Bende Samsung 840 Evo var. Samsung Magician yazılımı SSD'nin optimize kullanımı için 11 GB kadar bir alanı kendisine ayırıyor. Ayarları altında Over Provisioning diye bir yer var. Oradan belirleniyor miktarı. Sende de öyle bir şey olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 kingston 60 gb ssd var onu kullanıyorum şu an tüm dosyaların boyutuna baktığımda 35 gb yazıyor ancak 45 gb dolu gözüküyor. programını falan yüklemedim ben ama öyle bir durum olabilir belki bir de bugün seagate 1 tb 64 mb hdd aldım benchmarkları ssd'den daha yüksek çıktı nasıl iş anlamadım. anakartım eski p5g41c m- lx sata 2 destekliyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Samsung evo al kurtul çözüm için ise low level format at ssd hepten ölsün. sonra pm den teşekkürler storm de bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar