JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Yillar once 2 kredi cekmistim garanti bankasindan. Gecen yil eylul ayinda masraf iadesi icin tuketici hakem heyetine dilekce doldurdum gerekli evraklarla beraber. Gecen hafta tutarin tamamini hesabima yatirdilar. 1 - 2 arkadas "artik garanti sana kredi falan vermez, biz gecen denedik mahkemeye verdigimiz icin bizi kara listeye almis" dedi. Internette pek saglam bi kaynaga ve bilgiye rastlayamadim. Varmi aranizda ayni tecrubeyi yasayan ve kredi ceken? Edit: pazartesi bankaya sorucam arayip. On bilgi almak ve baska arkadaslari bilgilendirmek icin actim konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 yok öyle bişey banka alacağı paraya bakar. hem bisürü banka var zaten gider başkasından alırsın kredini dert ettiğin şeye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Öyle birşey yok, bu adam bizden dosya masrafını geri aldı biz buna para satıp para kazanmayalım en iyisi demezler yani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konu amaci diger arkadaslari da bilgilendirmek. 10 yila donuk tum cekilen kredilerin masraflarini 6 - 7 ay icinde catir catir aliyosunuz. Gidin alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 rızkımıza göz mi diktin 0ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 2012 veya 13 ten sonrası için alamıyordun sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar