kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yeni bilgisayar alıcam 4 gün sonra şimdiki bilgisayardaki tüm oyunlardan bıktım witcher 3 gibi oynamak istediğim oyunları da bu bilgisayarda çalıştırmama olanak yok bu nedenle merak ediyorum şimdi darkest dungeonı alsam oynasam savei yeni bilgisayara nakledebilir miyim bi sıkıntı çıkar mı? çok benzer bir örnek değil ama dark soulsta clouda save mümkün değildi ve bi savei formattan sonra oyunun içine atıp oynamaya çalışınca tak diye ban geliyordu, o yüzden çekiniyorum darkest dungeonda da bir problem çıkar mı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 cloud save olmasa da olur, save klasörünü bul yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 save'i boşver abi daha yeni patch geldi zaten herşeyi değiştirdiler yeni classlar geldi hellion eskisi kadar iyi değil trinketler hep değişti yeni bosslar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 iyi mi peki oyun almaya değer mi, çok random oyun ve herolar ölünce 0dan grind yapmak gerekiyor gibi eleştiriler okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 yok ya, en azından patchden sonra öyle değil yani eskiden randomluk hiç senin işine gelmiyordu, şimdi heallar critliyor, senin critlerin one-shotluyor falan grind mrind yeto yalanı, ben oyunu öğrenirken birkaç defa yeniden başlattıktan sonra adamakıllı ilk playthroughda bitirmiştim, FTL'yi de millet şikayet edip duruyor onun gibi gayet iyi yani ve releaseden önce daha eklenicek contenti de var, haftaya steam summer sale başlayınca indirim de gelir zaten o zaman alırsın direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 ben ilk cıktıgında kopya indirip bakmıstım sonra steamden aldım o save çalıştı seninki de çalışır büyük ihtimal oyun almaya bence kesinlikle değer, suan release olmadı henüz ama bug glitch namına pek bşiey yok bayagı da content var ve sürekli ufakta olsa patch cıkarıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar