senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 biraz kalburüstü her yerde kuruyemiş sıcak servis edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Arda_Can said: İstanbul'dan döndüm. Havalimanında tavuk dürüm+colaya 19 lira verdim. Olsun dedim içimden vergisi var kirası var osu var busu var. Helal olsun dedim. thy'nin hostesleri çok güzel insanlar. daha önce bi tek atlas jet'in hosteslerini görmüştüm. thy'ninkiler daha güzel insanlar. İzmire gittim geçen haftasonu, bana denk gelen hostesler çok patatesti ya şaşırdım thy kaliteyi düşürmüş iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arda_Can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Aluriel said: anhora mı lan bu anhora değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arda_Can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Valvyn said: havaalanından dışarı çıktın mı yoksa içerde takılıp geri mi döndün dışarıya çıktım. büyükçekmece'ye gittim döndüm. bi de bir otele gitmem gerekiyordu. oraya gittim iki defa. hayatımda ilk defa metrobüse bindim. denize girecektim büyükçekmece'de ama hava biraz kapalıydı, azıcık da yağmur yağdı. hasta olurum diye girmedim. girenler vardı denize. ilk gençliklerini yaşayan kızlar ve oğlanlar deniz sefası yapıp sahilde voleybol oynuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arda_Can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 KuddusiMavra said: CIP Lounge para vemiyon cip lounge denen yeri gördüm iç hatlardan dış hatlara geçilen ara yol gibi bi yer var orada, fakir ve gururlu olduğum için giremedim ileriki yıllarda artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 iyiki girmemişsin,kolibasili yutup nereye sıçacak bu adam diye baslık kesın acardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Valvyn said: Elite kart olmadan nasıl giricez taktik pls kapıya gidip tek girenlerin yanına yancı mı olak.Şaka maka ben girmiştim çorbalar eklerler pastalar sıcak kuruyemişler.-evet nedense kuruyemişin sıcak servis edilmesi beni çok etkiledi bir de business class uçmak gerekiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 kapıdakine 20-30 sıkıştırınca içeri almaları lazım ben mi yanlış biliyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 kapıdaki de sana 50 lira verip hadi koçum bak orda dürüm kola ye diyo Bu arada Arda sen bi daha istanbula gelme istanbul senin gibi temiz saf anadolu çocuğunu bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 hahahahah yok yav,bayağı yanlış biliyon. bir keresinde gördüm, amerikalı bir amca 100 dolar teklif etti, hatta "i am an american citizen" kartını bile kullandı. yine de kızlar almadı içeriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 ne esprisi var ki cip'in o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 yurt içi çok yokda yurt dışı çok var herşey var kafadan sınırsız alkol bilardo salonu yiyecek içecek uçağa direk geçiş var mesela ordan valiz verirken sıra falan beklemıyosun bla bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arda_Can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Valvyn said: Bu arada Arda sen bi daha istanbula gelme istanbul senin gibi temiz saf anadolu çocuğunu bozar iş görüşmesi yaptım, olumlu geçti. yakın zamanda bir şirkette çalışmaya başlıyorum istanbul'da. hangi semt iyidir hangisinde oturulmaz vesaire başlıklarıma hazır olun. istanbul çok curcunaymış. başım şişiyor yolda giderken. bi dahaki sefer temelli gelişimde istanbulla iddialaşacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 hayırlı olsun ama teklif gelmeden çok ta heyecen yapma ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arda_Can Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 saol panpa. "istanbul, senin ananı sikecem" diyen adama "seni travesti yapayım da gör" diye cevap gelen bir karikatür vardı ama bulamıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 çok komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Hem komik degil hem kufur var ban pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Arda_Can said: Valvyn said: havaalanından dışarı çıktın mı yoksa içerde takılıp geri mi döndün dışarıya çıktım. büyükçekmece'ye gittim döndüm. bi de bir otele gitmem gerekiyordu. oraya gittim iki defa. hayatımda ilk defa metrobüse bindim. denize girecektim büyükçekmece'de ama hava biraz kapalıydı, azıcık da yağmur yağdı. hasta olurum diye girmedim. girenler vardı denize. ilk gençliklerini yaşayan kızlar ve oğlanlar deniz sefası yapıp sahilde voleybol oynuyordu. for fuck's sake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 dış hatlar cip bayaa baya iyi. gidemeyenler çok şey kaçırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 http://images.slideplayer.biz.tr/7/1946049/slides/slide_16.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 DarKRideR said: Valvyn said: Cekmecede e5 yaninda iskembeciler var gir oraya ic 2 corba bol sarimsakli bu sicakda sonra koka koka gez hacı o işkembeciler hava alanlarındaki mekanlardan daha pahalı ake asdfdsa cennet mahallesine gidilebilirse orkide dürüm vardır. sık sık gideriz, iyi yapıyorlar bayağı. porsiyon yemeyin ama, sadece dürüm. Abi ahahah, Orkide dürüm. Eski dükkanlarının arka sokağında arada bir uğradığım bir evimiz var, her gittiğimde abanıyorum şiş dürümlerine. Zehir gibi acı böyle tam sevdiğim usul. Bir de adamlar artık ne etinden yapıyorsa yediğim başka hiç bir dürümden aynı tadı alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Valvyn said: yurt içi çok yokda yurt dışı çok var herşey var kafadan sınırsız alkol bilardo salonu yiyecek içecek uçağa direk geçiş var mesela ordan valiz verirken sıra falan beklemıyosun bla bla Yurt içi uçağa direk geçiş var ama yurt dışında direk geçiş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 aranızda elite plus olan var mı? sizin elite kart hediye etme hakkınız da var. belki bilmiyosunuzdur. artık biliyorsunuz. denemek için bana hediye edin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 o 75.000 mil istiyodu galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 parası neyse veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar