Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Projemiz için yazılımcı arıyoruz

masa

Öne çıkan mesajlar

Konuşması bozuk bir hasta grubunun evde tek başına kendi kendine egzersiz çalışabilmesi için bir internet sitesi ve aplikasyon yapmak istiyoruz. Kafamızdaki şeyi anlatayım.. Hasta üye girişi yaparak girsin siteye. Karşısına önerilen egzersizler çıksın. İstediğini seçsin uygulasın. Resimli, vidyolu, bulmacalı şeyler olsun onları izleyebilsin. Ve yaptığı şeyler kayıt olsun, haftalık yaptığı çalışmayı görebilsin takvimden. Şimdilik bu kadar. İşin teknik kısmı ile ilgili hiçbir fikrimiz yok. İçerik üzerine düşünüyoruz hala. Duruma göre ekleme/çıkarma yapabiliriz.

Böyle birşeyin maliyeti ne kadar tutar. Ve ne kadar zaman alır. Aplikasyonu başka birine internet sitesini başka birine mi yaptırmak gerekir. Ya da ikisini birden yapmaktan vazgeçmek yararımıza mı olur? Önerileriniz, uyarılarınız varsa çok yardımı dokunur?
Sosyal ağlarda paylaş

benim konuşma bozuk. çok hızlı konuşuyorum ve harfleri (bazen kelimeleri lol) yutuyorum direkt. epey de sorun oluyor aslında. epey zaman önce araştırmıştım daha öğrenciyken wow oynayacağıma bunu düzelteyim net üzerinden diye, adam gibi bir şey bulamamıştım. sizin kapsam alanı nedir ama, epey diksiyonu bozuk, doğru düzgün konuşamayan, kekeleme vs sorunları olan tipler mevcut. bir tanesi de benim. umarım faydalı bir şey olur.

epey pahalıya patlar size ama.

edit: öneri olarak da, ders kafasında olmasın bu iş. zaten yaşını başını almış insanlar bakacak genelde, ödev verir gibi, lisede ders dinler gibi olmasın yaptğınız iş. mesela online chat tarzı bir şey olabilir, insecure tipler için kamerasız görüşme imkanı sağlayın. iki ağzı bozuk konuşsun karşılıklı. ne bileyim ortada bir makale olsun, bu elemanlar sırayla okusun. birbirlerini düzeltsin falan.

düşündükçe fikir akıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...