masa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuşması bozuk bir hasta grubunun evde tek başına kendi kendine egzersiz çalışabilmesi için bir internet sitesi ve aplikasyon yapmak istiyoruz. Kafamızdaki şeyi anlatayım.. Hasta üye girişi yaparak girsin siteye. Karşısına önerilen egzersizler çıksın. İstediğini seçsin uygulasın. Resimli, vidyolu, bulmacalı şeyler olsun onları izleyebilsin. Ve yaptığı şeyler kayıt olsun, haftalık yaptığı çalışmayı görebilsin takvimden. Şimdilik bu kadar. İşin teknik kısmı ile ilgili hiçbir fikrimiz yok. İçerik üzerine düşünüyoruz hala. Duruma göre ekleme/çıkarma yapabiliriz. Böyle birşeyin maliyeti ne kadar tutar. Ve ne kadar zaman alır. Aplikasyonu başka birine internet sitesini başka birine mi yaptırmak gerekir. Ya da ikisini birden yapmaktan vazgeçmek yararımıza mı olur? Önerileriniz, uyarılarınız varsa çok yardımı dokunur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 nereden cash generate edeceksiniz? üyelikten fee mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 egzersiz ne olacak mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Parası neyse veririz diye düşündük ama çok mu pahalı böyle birşey hazırlatmak? Örnek egzersiz? 30 kelimelik bir listenin hecelenmesini dinlemek olabilir. Ya da bir sesi çıkarırken ki ağı hareketinin vidyosunu izlemek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 şuraya bi bak: http://howmuchtomakeanapp.com/estimator oyun diyosan da bu var: http://howmuchtomakemygame.com/ tabi Türkiye için biraz abuk kaçacak miktarlar. gerçi yapılacak işin kalitesine de bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 medyayi kim hazirlicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 online yaptır bilen bilmeyene ögretsin, sen niye ugrascan video mideo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Konusma bozuklugu olan kisileri biraz daha acar misin? Kardesim dahil oluyo mu bu gruba onu merak ediyorum. Dahil oluyosa normalden fazla caba sarfetmem soz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 benim konuşma bozuk. çok hızlı konuşuyorum ve harfleri (bazen kelimeleri lol) yutuyorum direkt. epey de sorun oluyor aslında. epey zaman önce araştırmıştım daha öğrenciyken wow oynayacağıma bunu düzelteyim net üzerinden diye, adam gibi bir şey bulamamıştım. sizin kapsam alanı nedir ama, epey diksiyonu bozuk, doğru düzgün konuşamayan, kekeleme vs sorunları olan tipler mevcut. bir tanesi de benim. umarım faydalı bir şey olur. epey pahalıya patlar size ama. edit: öneri olarak da, ders kafasında olmasın bu iş. zaten yaşını başını almış insanlar bakacak genelde, ödev verir gibi, lisede ders dinler gibi olmasın yaptğınız iş. mesela online chat tarzı bir şey olabilir, insecure tipler için kamerasız görüşme imkanı sağlayın. iki ağzı bozuk konuşsun karşılıklı. ne bileyim ortada bir makale olsun, bu elemanlar sırayla okusun. birbirlerini düzeltsin falan. düşündükçe fikir akıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 kardes senin konusmayi becerememen degil adamlarin derdi, konusma bozuklugu olan hastalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 yazmamış ki adam, ben kendi derdimi anlattım. f5 f5 f5 f5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Sypro said: şuraya bi bak: http://howmuchtomakeanapp.com/estimator oyun diyosan da bu var: http://howmuchtomakemygame.com/ tabi Türkiye için biraz abuk kaçacak miktarlar. gerçi yapılacak işin kalitesine de bağlı. her şeye no dedim 20k fiyat çekti haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar