Bone Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 onu sormuyorum :) bloodelfleri kurtardığımız zindanda rune'lerin üstüne adam yerleştirince gizli kapılar felan açılıyor ya bir kırmızı rune var bi de onun sağ tarafında mavi bir rune onların eşlerini bulamadım..[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Bende FT nin en sonunu anlayamadım. Artar tacı giyiyor ve O donmuş şeyle bir bütün oluyorlar. Yani kötülük mü kazanmış oluyor? Sonundan pek bi şi analayamdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2005 kötülük kazanmıs olmuyo ama kotuluk baya güçlenmiş oluyo[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: arcane, 20 Temmuz 2003 19:07 tarihinde demiş ki: Fel Orc (Draenor orcları, corrupted orclar) ile Thrall ın buyruğu altındaki Orcları karıştırmayalım[hline]REDRUM Corrupted orc diye birsey kalmadi artik, grom hellscream kendini feda edip ismini unuttugum yaraticilarini oldurunce serbest kaldilar..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Bone senden zaten sadece Orc olur bu oyunda baska bi ırka sıgamassın sen odunize herif. =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Loktar Ogar! :-P bişi sorcam oyun oynarken aklıma bu da takıldı mavi troll ile forest troll arasındaki alaka ne? yani w2'de forest troll oynardık çok severdim karizmaydı w3'te ise mavi trolleri oynadık sıska bişi forest troller ise encounter olarak geçiyor. WoW'da ise karizmatik forest troller yerine sıska cılız mavi trolleri komuta ediyoruz. mavi troller nedir? neden yeşillerden mavilere ani dönüş gerçekleşti? bunun şamanistik kültüre geçmemizle alakası var mı? warcraft adventures oyununun tekrar çıkma ihtimali ne kadardır? vs vs[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 bir de hileyle "tenthleveltaurenchieftain" yazınca ve oyunun sonundaki bonuscredit'te çalan şarkının adı ne ve grubu ne? çok hoşuma gitti şarkı[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 to tame a land in act 2 ve 3 ü çıktı mı? belki olur diye patchini indirdim offical sitesini alt üst ettim de pek bişi bulamadım.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 warcraft frozen thorne 1.17 yamasını indir otomatik çıkıyo act2 ve 3[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Saol. filefront taki sitesinden eski patchlerden birini indirmişim. hangisi olduuna dikkat etmediğimden offical sitesindekini indirmemişim. act 2-3 ü de oynayalim bakalim.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 oyna bak çok zevkli bi iki günüğn böyle geçer[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: Cooldragon, 18 Ocak 2005 01:31 tarihinde demiş ki: Bende FT nin en sonunu anlayamadım. Artar tacı giyiyor ve O donmuş şeyle bir bütün oluyorlar. Yani kötülük mü kazanmış oluyor? Sonundan pek bi şi analayamdım. olan şu: lichking le artas birleşio, zaten "we are one" diyo orada ama, arthas tan geriye pek bişi kaldıını sanmıyorum, tüm kontrolü lichking ele geçiriyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar