Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sefaköy Radisson Blu Hotel

Arda_Can

Öne çıkan mesajlar

Yarın bu otele gitmem gerekiyor. İstanbul dışındanım, yol bilmem iz bilmem. Atatürk Havalimanı'nda uçaktan indikten sonra direk otele geçeceğim. Metrobüsle gidilebiliyormuş Atatürk Havalimanı'ndan veya taksiyle de gidebilirmişim otele. Hangisini önerirsiniz? Metrobüs direk gidiyor mu mesela? İstanbul'u bilenler cevap verirse sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Taksi ile git. 4-5 dk uzaktalıkta bi yer. Metro, metrobüs falan saçmalık olur. 10 TL veremem diyorsan anca o zaman :)

Edit : Yürüsen, yürünür yani o derece yakın da, yürümelik güzel bir yol değil.
Taksi 8-11 TL arası birşey tutar tahminimce. 2km lik falan bir yol. Taksiciye nereye gidiceğini söyleyince moralinin bozulmasından anlican ztn :P Bi de o otelin shuttle ları var, arayıp sorabilrisin, denk geliyorsa uğramamış olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bitaksi'yi indir ne kadar tutar bi bak telefondan. Taksici geçirecek yer arıyo genelde. Aaa taksimetreyi açmayı unutmuşum ayağı çekip iki katı fiyat geçirecekti pazar günü bana, dedim abi naptın bu yol şu kadar tutuyo, eheh canın sağolsun öğrencisin zaten o kadar ver yeter madem diyo yağuşak. Sinirlendim bak yine

(Beş/on ₺ arasında bi savaştı bu verdiğim, ama aynısını yirmi otuza da yapar yani belli olmaz sdf)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...