hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Sizden hayırlı bir souls fan'ı çıkmadı gittim bastırdım parasını aldım Japonya PSN'den. Ohhhh son 13 gün.
eregorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Açıklıyorum, Dark Souls 1 ve 2 zor oyun değiller. Oynatılan karakterin saçma salak hareketleri, düşmanların aldığı zararlara karşılık tepkisiz kalıp saldırmaya devam etmesinden ibaret oyunlardır. Bu olaylar oyunu oynanmaz kıldığı için oyuncular oyunu zor diye yad ederler. Düşmana saldırdığınız anda zararı alan, ona göre tepki veren, defansı zarar gören ama buna rağmen bir şekilde elinizden kurtulan düşman oyunu zor yapar. Siz daha kombonuzu yaparken, hiç bir şey olmamışçasına size saldırmaya başlayan ve kombunuzu yarıda kesmenize neden olan ve sizin bu avantaja sahip olmanıza izin vermeyen ve bu durumdan takla atmak suretiyle kenarladan aşağıya düşmenize sebep olayın zor değildir. Olsa olsa oynanış ve kamera olarak özürlü oyun olur. Hadi haterlar, go go go
eregorn Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Vingthor said: sen çok bilmiyosun sanırım İşte tam olarak bundan bahsediyorum. Hype olarak yada fan olarak bakma, dışardan bi bak. İlk ps3e çıktığında pre order yaptım oynadım. Gece gündüz. Bayıldım oyuna. Sonra 2yi oynayamadığım için üzüldüm. Nakit ve zaman sıkıntısı yüzünden. Geçen pc için aldım oynadım. Hem klavye mouse hemde gamepadle.Yok abicim, o zorluk diye övülen şey bu değil.
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 yahu karanlık mapte tepede salak salak düşmmeye dikkat ederken mob gelip tekme atıp seni uçurumdan atıyor. gelmiş adam ne diyor.
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 tartışamayacağım kadar kötü bir argüman.
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 bana mı diyonuz kız. ben souls serisini sıfır magic ile oynuyorum sdfs. en basit büyü bile hoşuma gitmiyor. pure nayt pls.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 lan adamlar çözümünü yazdı o kadar olduramadıysanız bi baksaydınız https://38.media.tumblr.com/8a95e026914250e1fca70ae446a92d86/tumblr_inline_nbppnlYdHT1rhpk9w.png
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 eregorn said: Açıklıyorum, Dark Souls 1 ve 2 zor oyun değiller. Oynatılan karakterin saçma salak hareketleri, düşmanların aldığı zararlara karşılık tepkisiz kalıp saldırmaya devam etmesinden ibaret oyunlardır. dark soulsla alakası yok, başka oyunla karıştırmışsın. her weaponun animasyon seti baya detaylı eregorn said: Düşmana saldırdığınız anda zararı alan, ona göre tepki veren, defansı zarar gören ama buna rağmen bir şekilde elinizden kurtulan düşman oyunu zor yapar. bu dediklerini moblar yapıyor, yine neden bahsettiğini anlamadım. eregorn said: Siz daha kombonuzu yaparken, hiç bir şey olmamışçasına size saldırmaya başlayan ve kombunuzu yarıda kesmenize neden olan ve sizin bu avantaja sahip olmanıza izin vermeyen ve bu durumdan takla atmak suretiyle kenarladan aşağıya düşmenize sebep olayın zor değildir. karşı tarafı staggerlayabilmen tamamen senin weaponının (ve karşı tarafın armorunun) poise statıyla alakalı. pvpde bile yüksek poise ile karşı tarafı stundan çıkartmayabiliyorsun. overall 1/10 baya low quality bait.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 japon versiyonunda textler ingilizce yapılabiliyor mu acaba ?
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=S0l8chZjQxA
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Lopeth said: japon versiyonunda textler ingilizce yapılabiliyor mu acaba ? Hayır.
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Dayanamadim streamleri seyrediyorum. Cok iyi sanki
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 ds2deki bok gibi textureleri düzeltmişler, bloodborne ayarında olmuş. gerisine bakmıyorum :/
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 spoiler manyağı oldum resmen, oyunun 3te 1 ini ezberledin ahah ama benim suçum
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 über spoiler Bakma sakın Anor londo
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 oyunu oynayan yok ki abi daha, niye koyuyorsun
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Japonyada cikti 12 Nisanda da eu cikiyor sanirim
Öne çıkan mesajlar