mayfer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 half-life 2... elimde gravity gun... oooh manipule ederim ortamı gererim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ama mekan olarak yani en iyisi vice city 'nin geçtiği yer ohh plaj var kızlar var araba var motor var[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Zeratul olmak zevkli olurdu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 doom 3 ve half life.Doom3de her yer kan içindeydi duvarda burn yazıyordu o insanların başına ne gelmişti nasıl öldürülmüşlerdi acaba...[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 tony hawk underground 2 de tony hawk olabilirdim.[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhurgoyf Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 starcraft da kalan son mıneral parcası olmak ısterdım.[signature][hline]so high a price so willingly paid hot blood flows and a ruler is made Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 said: TahtaBacak, 23 Ocak 2005 12:06 tarihinde demiş ki: doom 3 ve half life.Doom3de her yer kan içindeydi duvarda burn yazıyordu o insanların başına ne gelmişti nasıl öldürülmüşlerdi acaba... Hasta mısınız abi, insan rahat ister, huzur ister, kız ister, araba falan ister de katliamın ortasına nie gitmek istiyosun =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 gerçekte yapamadıklarını o dunyada yapmak istedikleri için. nası olsa ucunda ebedi olum yok ol babam ol load yaparsın hehe. ama gercek hayatta tamam bı ıhtımal kız lar falan la ılgılı şeyleri yaparsın... belki ondandır...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ben Normal Değilim load şansım olmasada action!O atmosferi yaşamak o havayı solumak harika olur.Kalkıp sanalda olsun diye bir ekran kartına 800 dolar veriyoruz.Ne kızı...[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 NWN[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Ekran kartına 800 dolar mı ? Ben 800 dolara o yaratıkları evime sipariş ederim, evde oynarım..[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki: Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Hmm bakalım... Fallout dunyasında yasamak isterdim, brotherhood of steel san fransisco subesi hos olabilirdi; ya da colleri gezip mutantlarla ve su zeki deathclawlarla muhabbet edebilmeyi isterdim acıkcası. Kotor'da hic unutamam su son kaza ile indigimiz gezegenin mukemmel bi manzarası vardı, imkan verseler ve yanıma uc sey almama izin verseler (ıssız ada misali) butun hayatımı orada surdurebilirim oyle manzara oyle hayata can kurban. Bi de planescape torment var tabii, ne kadar kasıs bi dunya olsa da o kadar detaylı ve derin bi oyun/dunya bilmiyorum. Dak'kan ile tanısmak icin bile giderdim ya sadece =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 uo da warlock olmak isterdim uus jux in nox an mani mi atıp çıkarıp +15 ss i çat çut dalmak isterdim[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Uo tabiki.... Mage olurdum büyük ihtimal...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... [Bu mesaj Hamish tarafından 23 Ocak 2005 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Bg de Tabii ki Korgan olmak ısterdım Uhaaaa veya Minsc -Minsc will be free :D fsfs[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 şimdi aklıma geldi fifa daki top olsak ne acı verirdi be :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 uo da lord british[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 linegae2 de dark elf shlll knght omak isterdim sşölee lvl 60 clan lideri felama altimda dragonla giranda gezmek istedim bi de yanmda dark elf bi hatun bana asstli gezsin.uyandırmayın üzerim[signature][hline]Angelica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 World of Warcraft'da Darnassus'da yaşamak isterdim.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Eve-online evreninde olmak isterdim.Uzayın bütün güzelliği önümde,Yanımda taş gibi hatun masamda rakım.Başka ne isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 baldur's gate te yani forgetten realms ortamında yaşamak isterdim ben yada uo da yani sossariada fena olmazdı. Kesin blacksimth olurdum orda ben. :D[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Larry 7 de olmak isterdim gemideeee :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben fr dunyasında olmak ıstemezdım.Kıcı kırık çiftçi bilem buyu atıyor. *!taş atar* Evet evet kaşınıyorum.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 FF7'de Balo Salonunda ve tüm FF7 dünyasında bi de Yuki'nin pollyanna misali dolandığı tarlada olmak isterdim. veya Monkey Island'da olmak isterdim. Keşke Silver'da silver'ın büyükbabasıyla oturduğu yerde olabilseydim diye de çok düşünmüşümdür. Veya Zelda'daki tüm atmosferler + (biras eziq olcak emme :P) Pokemon dünyası :lol:[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar