Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi oyunun içinde olmak isterdiniz?

Daniel

Öne çıkan mesajlar

said:
TahtaBacak, 23 Ocak 2005 12:06 tarihinde demiş ki:
doom 3 ve half life.Doom3de her yer kan içindeydi duvarda burn yazıyordu o insanların başına ne gelmişti nasıl öldürülmüşlerdi acaba...

Hasta mısınız abi, insan rahat ister, huzur ister, kız ister, araba falan ister de katliamın ortasına nie gitmek istiyosun =)[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..

DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı!
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekte yapamadıklarını o dunyada yapmak istedikleri için.
nası olsa ucunda ebedi olum yok ol babam ol load yaparsın hehe.
ama gercek hayatta tamam bı ıhtımal kız lar falan la ılgılı şeyleri yaparsın...
belki ondandır...[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kartına 800 dolar mı ? Ben 800 dolara o yaratıkları evime sipariş ederim, evde oynarım..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..

DuNgEoN, 19 Ocak 2005 20:27 tarihinde demiş ki:
Güle ba$ka isim verirsen deği$ik kokar mı!
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm bakalım...

Fallout dunyasında yasamak isterdim, brotherhood of steel san fransisco subesi hos olabilirdi; ya da colleri gezip mutantlarla ve su zeki deathclawlarla muhabbet edebilmeyi isterdim acıkcası.

Kotor'da hic unutamam su son kaza ile indigimiz gezegenin mukemmel bi manzarası vardı, imkan verseler ve yanıma uc sey almama izin verseler (ıssız ada misali) butun hayatımı orada surdurebilirim oyle manzara oyle hayata can kurban.

Bi de planescape torment var tabii, ne kadar kasıs bi dunya olsa da o kadar detaylı ve derin bi oyun/dunya bilmiyorum. Dak'kan ile tanısmak icin bile giderdim ya sadece =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

World of Warcraft'da Darnassus'da yaşamak isterdim.[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte..
Sosyal ağlarda paylaş

baldur's gate te yani forgetten realms ortamında yaşamak isterdim ben yada uo da yani sossariada fena olmazdı. Kesin blacksimth olurdum orda ben. :D[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

ben fr dunyasında olmak ıstemezdım.Kıcı kırık çiftçi bilem buyu atıyor.
*!taş atar*
Evet evet kaşınıyorum.[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Sosyal ağlarda paylaş

FF7'de Balo Salonunda ve tüm FF7 dünyasında bi de Yuki'nin pollyanna misali dolandığı tarlada olmak isterdim.
veya Monkey Island'da olmak isterdim. Keşke Silver'da silver'ın büyükbabasıyla oturduğu yerde olabilseydim diye de çok düşünmüşümdür.
Veya Zelda'daki tüm atmosferler + (biras eziq olcak emme :P) Pokemon dünyası :lol:[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...