paramecium Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Selam, 3-5 dürüm alıp geliyorum, anlaşırız gibime geliyor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 goldbären said: 42000 f1 racer 250 TL - http://storage.technicbricks.com/Media/2013/1H/42000_P1.jpg geriye bir tek bu kaldı. İLGİLENEN KALDIYSA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 kaç para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Alırdım da yaş kurtarmıyor 11-16... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Traktru kim aldi olm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Amk kim legodan fork-lift alir ki lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 amele çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 en iyisi en sona kalmış, garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2015 Selam, Kurban olun siz traktörüme :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Esh said: Amk kim legodan fork-lift alir ki lan sen tüm koç burssuzlar gibi renkli jant mini kupır, gold ayfon, fred perry spora gitme çantası, düz kırmızı lakos tişörtle falan mı doyuyosun sadece. hiç mi özene bezene aldığın biriktirdiğin şeyler yok ...(hifi biriktirmek sayılmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Mini ve fred perry dogru. 0-12 legodan muhendislik diplomasi alacaktim. O donemler yaptigin seyin fotografini isvece yollayinca legolandden davetiye geliyodu. Bana da gelmisti.ama anadolu liseleri hazirlik vs derken yalan oldu tabi. Icimde uktedir hala. 10 yasimda bir kis gunu ninja turtle koleksiyonumu kuzene goturmek icin koydugum poset yirtilip farketmeyince, dibi delik posetle 3 km yuruyup geriye hicbirsey kalmadigini gormek ile karini yatakta baska bi adamla basmanin acisi heralde aynidir. 12-16 yas arasi maket ucak koleksiyonum vardi. Ta ki bi temizlikci gelip rafi devirene kadar. Hayatim bu tur ic burukluklariyla dolu, o yuzden artik hizli heveslerle zevkimi alip birakiyorum. Ama yine de fork lift kalbimi kirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Esh said: 10 yasimda bir kis gunu ninja turtle koleksiyonumu kuzene goturmek icin koydugum poset yirtilip farketmeyince, dibi delik posetle 3 km yuruyup geriye hicbirsey kalmadigini gormek ile karini yatakta baska bi adamla basmanin acisi heralde aynidir. UHUSHDJFHFDSH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 forkliftle taraktörü aynı kefeye koymayın ya bi de http://i.ytimg.com/vi/OyujV4vfBmk/hqdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Hesap makinesiyle mi çektin KARDO? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 yutubdan ebat anlatan foto aradım bende yok bu. bayağı da fahiş gidiyor güzel bi portif çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 f1 araba duruyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 duruyor ama böbreklerden biri sakat birini de sen çalma in misin cin misin bi öğrenelim : )))) 4 senede 18 mesajla durduğun için öyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 musssa'yı biliyom ben referansı benim (benim sol böbreği aldı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 güle güle kullansın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 ne inim ne cinim, kendi halinde bir yolcuyum.. gereksiz yere kafa ütülemiyim diye yazmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 aynı ürünün sıfırı burada 340 TL. senin fiyat yüksek. düş biraz.. ürünün sıfırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Demek 349.90 yazınca "340" diyen adamlar hakkaten varmış lan, boşuna kızmışız Migros'a bunca sene. Forklifte 100 lira + dubleks pizza veririm bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
musssa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 hadi sen migrosa kızmayasın diye 349,11'lık fiyatı güncelliyerek 350 diyorum. sen üzme tatlı canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Selam, O forklift/traktör kırması bende yalnız :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Yok şunu diyorum ya, bunu da mı aldın lan allahsız: goldbären said: forkliftle taraktörü aynı kefeye koymayın ya bi de http://i.ytimg.com/vi/OyujV4vfBmk/hqdefault.jpg Şu kettle ile çekilmiş fotoğrafın adı hqdefault.jpg'ymiş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar