Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karsiyaka Nargile - Acil

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lan iyi ki bi izne geldin topaç.
Heryeri patiye soruyon.
UK'e benzemez tabi öyle google mapsden bakıp yorumları okuyup gidersen, alırsın babayı.

Alın hepinizin demek istediklerini ben dedim.
Mesaj tarihi:
adını bilmiyorum da bostanlı sahilde boğaziçi restoranın olduğu yan yolda vardı bitane nargile cafe gibi bişi

sahildeki tansaşa gelmeden hemen önce
Mesaj tarihi:
Bostanlı-Nergiz taraflarındaki Bıyık ve Ottoman güzeldir.Ayrıca Bostanlı'nın göbegindeki beykoz çaycısındaki nargilenin de hastasıyım. Bornova tarafında Tren'in yanında Saman açıldı yeni orası da güzel geçen denedim.
Alsancak'taki nargileciler kötü.
Mesaj tarihi:
Madcat said:

bu di niye sürekli berberci nargileci diye topik açıyor?

neyse en azından izmirde nereye sıçacağız demedi.

henüz.

Bilmedigim yerler oldugu ve neresi iyidir kestiremedigim icin soruyorum. Sana nesi batti bunlari sormamin?
Mesaj tarihi:
chrome said:

Alsancaga gelip seninle tanismak isterim abi. Niyetim ciddi. Gercekten hoslaniyorum.

Adam ekibiyle gelip dovdurucek, yolunu yapiyo. sdf
Mesaj tarihi:
di said:

Selam,

Mumkunse sahilde nargileci bakiyorum da google maps'de gorunenlerin hepsi tirt cikti.

Nereye gitmeli?

www.hekkpipe.com

alsaydın bundan böyle dertlerin olmazdı
Mesaj tarihi:
di said:

Madcat said:

bu di niye sürekli berberci nargileci diye topik açıyor?

neyse en azından izmirde nereye sıçacağız demedi.

henüz.

Bilmedigim yerler oldugu ve neresi iyidir kestiremedigim icin soruyorum. Sana nesi batti bunlari sormamin?

battı mattı ne ya ahaha

afiyet olsun bu arada.
Mesaj tarihi:
Oluyor abi sonuçta izmir 4.5 milyonluk bir şehir .sormadan gittinmi ya zevk alamıyorsun yada öpüyorlar adamı. Bu arada Bostanlı da Ottoman nargile açılmış olması lazım. İsmine takılmadan git derim nargile de iyi mekandır.
  • Yeni Oluştur...