di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Selam, Mumkunse sahilde nargileci bakiyorum da google maps'de gorunenlerin hepsi tirt cikti. Nereye gitmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 atla vapura alsancaga git en kötü ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Abi yer adi lazim bana. Neresi iyiyse deyiverin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Alsancak da Üsküdar çaycısı ve tosun paşa iyi, Göztepe de Ottoman nargile atölyesi iyi. Karşıyaka ya da Bostanlı da güzel nargile varsa,bende bilmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 başkası açsa köylü derdik ergen gibi nargile içiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 yemedi bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 nargileye ergen işi demek asıl köylülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 alsancak üsküdar çaycısının nargile iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Lan iyi ki bi izne geldin topaç. Heryeri patiye soruyon. UK'e benzemez tabi öyle google mapsden bakıp yorumları okuyup gidersen, alırsın babayı. Alın hepinizin demek istediklerini ben dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 topaç dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bulamayinca soruyorum Azmicim. Once google, sonra pati, as usual. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 adını bilmiyorum da bostanlı sahilde boğaziçi restoranın olduğu yan yolda vardı bitane nargile cafe gibi bişi sahildeki tansaşa gelmeden hemen önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 nargile pişmanlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Bostanlı-Nergiz taraflarındaki Bıyık ve Ottoman güzeldir.Ayrıca Bostanlı'nın göbegindeki beykoz çaycısındaki nargilenin de hastasıyım. Bornova tarafında Tren'in yanında Saman açıldı yeni orası da güzel geçen denedim. Alsancak'taki nargileciler kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Karşıyakada tek iyi nargileci KÖŞK o da sahilde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 bu di niye sürekli berberci nargileci diye topik açıyor? neyse en azından izmirde nereye sıçacağız demedi. henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Tosun Pasa'ya geldim. Adi pek sempatik geldi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Madcat said: bu di niye sürekli berberci nargileci diye topik açıyor? neyse en azından izmirde nereye sıçacağız demedi. henüz. Bilmedigim yerler oldugu ve neresi iyidir kestiremedigim icin soruyorum. Sana nesi batti bunlari sormamin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Alsancaga gelip seninle tanismak isterim abi. Niyetim ciddi. Gercekten hoslaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Madcat said: bu di niye sürekli berberci nargileci diye topik açıyor? neyse en azından izmirde nereye sıçacağız demedi. henüz. asdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 chrome said: Alsancaga gelip seninle tanismak isterim abi. Niyetim ciddi. Gercekten hoslaniyorum. Adam ekibiyle gelip dovdurucek, yolunu yapiyo. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 di said: Selam, Mumkunse sahilde nargileci bakiyorum da google maps'de gorunenlerin hepsi tirt cikti. Nereye gitmeli? www.hekkpipe.com alsaydın bundan böyle dertlerin olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 di said: Madcat said: bu di niye sürekli berberci nargileci diye topik açıyor? neyse en azından izmirde nereye sıçacağız demedi. henüz. Bilmedigim yerler oldugu ve neresi iyidir kestiremedigim icin soruyorum. Sana nesi batti bunlari sormamin? battı mattı ne ya ahaha afiyet olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Oluyor abi sonuçta izmir 4.5 milyonluk bir şehir .sormadan gittinmi ya zevk alamıyorsun yada öpüyorlar adamı. Bu arada Bostanlı da Ottoman nargile açılmış olması lazım. İsmine takılmadan git derim nargile de iyi mekandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar