Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birisi hattımı aveaya taşımaya çalışıyor

Mal

Öne çıkan mesajlar

3 gün önce şöyle bir mesaj geldi

Numara tasima talebiniz TC kimlik no uyusmazligindan mevcut operatorunuzce reddedilmistir.Bu bilgiyi guncelleyip tekrar basvurunuz.

Vodafonu aradım. Taşıma başvurusu taşınacak operatöre yapılıyor orayı arayın dedi. Avea yı aradım. Bizde öyle bi kayıt yok dedi. Hangi şubeden başvuru yapılmış bilgisini göremiyoruz zaten başvuru yapmış görünmüyosunuz dedi. Neyse yanlışlık oldu heralde dedim. Bugün 2 kere daha geldi aynı mesaj.

Nette aratınca şu sayfayı bulabildim
http://www.hukuki.net/showthread.php?97322-Vodafone-dava-acma-hakkinda

Yani zaten kimlik fotokopisi ve ıslak imza olmadan numara taşıma yapılamıyor. Kimlik fotokopisi olsa tc kimlik yazıyor zaten.

Operatörde çalışan tanıdığının başına gelen fikri olan var mı ne şimdi bu?
Sosyal ağlarda paylaş

işin ilginci avea ya hangi şubeden başvuru yapılmış arıyıp yanlışlığı düzelteyim diyorum. Bu bilgiyi veremiyoruz diyor. Niye gizli bi bilgi olsunki bu.

Bugün gene geldi msj. Aveayı aradım aynı şeyler yine. Hat sizin isminize kayıtlı değil dedi. imkansız dedim 10 senelik kendi hattım kimin üzerine kayıtlıymış dedim söyleyemiyoruz diyor.

Yukarda verdiğim link olmasa bi yerde bi rakam yanlış yazılmış diycem ama iki kişinin daha başına gelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün gelmedi o msj. Aveayı aradım şimdi taşıma talebim varmı diye. Evet var dedi olamaz felan derken ama durdurulmuş dedi. 4 Kere tekrar ettirdim talebim olmuş ama iptal edilmiş yani numaram taşınmıyor diye. Dedim tamam konuşmanın saatini gününü not ediyorum bişey olursa kayıtlardan çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...