Mal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 3 gün önce şöyle bir mesaj geldi Numara tasima talebiniz TC kimlik no uyusmazligindan mevcut operatorunuzce reddedilmistir.Bu bilgiyi guncelleyip tekrar basvurunuz. Vodafonu aradım. Taşıma başvurusu taşınacak operatöre yapılıyor orayı arayın dedi. Avea yı aradım. Bizde öyle bi kayıt yok dedi. Hangi şubeden başvuru yapılmış bilgisini göremiyoruz zaten başvuru yapmış görünmüyosunuz dedi. Neyse yanlışlık oldu heralde dedim. Bugün 2 kere daha geldi aynı mesaj. Nette aratınca şu sayfayı bulabildim http://www.hukuki.net/showthread.php?97322-Vodafone-dava-acma-hakkinda Yani zaten kimlik fotokopisi ve ıslak imza olmadan numara taşıma yapılamıyor. Kimlik fotokopisi olsa tc kimlik yazıyor zaten. Operatörde çalışan tanıdığının başına gelen fikri olan var mı ne şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 adamlar taşıma yapılacak numarayı yanlış yazmıştır o da senin numarandır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 numarayi yanlis girmislerdir..yani atiyorum 532 li numara tasinacaksa 537 gibi girmislerdir o da sizinkidir..tc uyusmazligi da oradan cikmistir..islem olmayinca kontrol edip duzeltmislerdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Bende öyledir dedimde önce bugün 2 kere daha gelince msj aratıp yukarda verdiğim linki buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 o linkte yazıyor adamın numara taşınmış cidden. kovulmak diye bş tabir kullanmış mesela. En son vodafonu şikayetvar.coma şikayet etmiştim. Çözmedilerde problemi. Onla mı alakalı acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Editor yapmis gulusunden belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Yok Editor yapmaz bana öyle şey Ama bi bildiği var belki. Evet neden güldün Editor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Vodafone'da şikayet çözebilme diye bir yetkinlik yok boşuna uğraşma :) Yalnız olay epeyi enteresan olmuş dedikleri gibi dolandırıcılık olayına benziyor 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 işin ilginci avea ya hangi şubeden başvuru yapılmış arıyıp yanlışlığı düzelteyim diyorum. Bu bilgiyi veremiyoruz diyor. Niye gizli bi bilgi olsunki bu. Bugün gene geldi msj. Aveayı aradım aynı şeyler yine. Hat sizin isminize kayıtlı değil dedi. imkansız dedim 10 senelik kendi hattım kimin üzerine kayıtlıymış dedim söyleyemiyoruz diyor. Yukarda verdiğim link olmasa bi yerde bi rakam yanlış yazılmış diycem ama iki kişinin daha başına gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 abi e-devlet şifren varsa baksana hattına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 edevlet yok. tahminim aveanın sizin adınıza kayıtlı değil deme sebebi dün vodafonu arayıp napabiliriz dedim. Bilgilerinizi gizleyelim dedi. Gizleyince göremedi aveadaki eleman salladı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Aradım vodafonu doğrulattım şimdi. Evet sizin adınıza kayıtlı diyor. Aveadaki eleman bilgileri gizlettiğim için göremedi ayak yaptı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bugün gelmedi o msj. Aveayı aradım şimdi taşıma talebim varmı diye. Evet var dedi olamaz felan derken ama durdurulmuş dedi. 4 Kere tekrar ettirdim talebim olmuş ama iptal edilmiş yani numaram taşınmıyor diye. Dedim tamam konuşmanın saatini gününü not ediyorum bişey olursa kayıtlardan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bişey olursa bu topiğide gösteririm. el sallayın hakim beye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar