Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tez için anket doldurmaca(en az 3 yıllık evli çiftler doldurabiliyor)

wastyrx

Öne çıkan mesajlar

Benim ufaklığın tezi için en az 3 yıllık evli olan ve travmatik yaşantısı bulunan arkadaşlarım lütfen ölçeği doldurabilir ve yayabilir misiniz? Bilgilendirme direk linke tıklayınca var zaten. Şartları sağladığınızı düşünüyorsanız pek uzun sürmüyor. Şimdiden teşekkür ederim.

http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=f850558571f84a1db5ba9e247135f66c
Sosyal ağlarda paylaş

1. Ciddi bir kaza (örneğin, trafik kazası, iş kazası, çiftlik kazası, araba, uçak ya da tekne kazası)
2. Doğal afet (örneğin, hortum, kasırga, sel baskını ya da büyük bir deprem)
3. Aile üyelerinden biri ya da tanıdığınız bir kişi tarafından cinsel olmayan bir saldırıya maruz kalma (örneğin, saldırıya uğrayıp soyulma, fiziksel bir saldırıya maruz kalma, silahlı saldırı, bıçaklanma ya da silahla rehin alınma)
4. Tanımadığınız biri tarafından cinsel olmayan bir saldırıya maruz kalma (örneğin, saldırıya uğrayıp soyulma, fiziksel bir saldırıya maruz kalma, silahlı saldırı, bıçaklanma ya da silahla rehin alınma gibi)
5. Askeri bir çarpışma ya da savaş alanında bulunma
6. Hapsedilme (örneğin cezaevine düşme, savaş esiri olma, rehin alınma gibi)
7. İşkenceye maruz kalma
8. Yaşamı tehdit eden bir hastalık
9. Bunların dışında bir travmatik olay başınızdan geçti ise, kısaca anlatınız:
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

1. Ciddi bir kaza (örneğin, trafik kazası, iş kazası, çiftlik kazası, araba, uçak ya da tekne kazası)
2. Doğal afet (örneğin, hortum, kasırga, sel baskını ya da büyük bir deprem)
3. Aile üyelerinden biri ya da tanıdığınız bir kişi tarafından cinsel olmayan bir saldırıya maruz kalma (örneğin, saldırıya uğrayıp soyulma, fiziksel bir saldırıya maruz kalma, silahlı saldırı, bıçaklanma ya da silahla rehin alınma)
4. Tanımadığınız biri tarafından cinsel olmayan bir saldırıya maruz kalma (örneğin, saldırıya uğrayıp soyulma, fiziksel bir saldırıya maruz kalma, silahlı saldırı, bıçaklanma ya da silahla rehin alınma gibi)
5. Askeri bir çarpışma ya da savaş alanında bulunma
6. Hapsedilme (örneğin cezaevine düşme, savaş esiri olma, rehin alınma gibi)
7. İşkenceye maruz kalma
8. Yaşamı tehdit eden bir hastalık
9. Bunların dışında bir travmatik olay başınızdan geçti ise, kısaca anlatınız:

1- yok
2- 99 depremi
3- yok
4- 7-8 yaşımdayken 5 yaşında bi kürt bıçak çekip para istemişti. enayi telefonu beğenmeyip almamıştı para da yoktu. bırakmıştı. sayılıyo mu?
5- maalesef hayır
6- yok
7- yok
8- yok çok şükür
9- 1.sınıfa giderken sınıfta altıma sıçmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Benim ufaklığın tezi için en az 3 yıllık evli olan ve travmatik yaşantısı bulunan arkadaşlarım lütfen ölçeği doldurabilir ve yayabilir misiniz? Bilgilendirme direk linke tıklayınca var zaten. Şartları sağladığınızı düşünüyorsanız pek uzun sürmüyor. Şimdiden teşekkür ederim.

http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=f850558571f84a1db5ba9e247135f66c

katıldım müdür.
ufaklık dediğin kim?kız kardeşin ya da erkek kardeşin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...