wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Benim ufaklığın tezi için en az 3 yıllık evli olan ve travmatik yaşantısı bulunan arkadaşlarım lütfen ölçeği doldurabilir ve yayabilir misiniz? Bilgilendirme direk linke tıklayınca var zaten. Şartları sağladığınızı düşünüyorsanız pek uzun sürmüyor. Şimdiden teşekkür ederim. http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=f850558571f84a1db5ba9e247135f66c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Çok yorucuymuş yaw. Çeviri sanırım ölçek, doğru anlamak için çaba harcadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Ölçekler genelde hazır oluyor abi ama bilemedim tabisi, evlilik şartını sağlayamadığım için doldurmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 ilk defa anket doldurasım geldi aslında sadece milyonerler doldursun diye antipatiklik yapıp insanlara rahatcana anket doldurtulabilirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Doldur tabi ya ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Travmatik yaşantı nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 1. Ciddi bir kaza (örneğin, trafik kazası, iş kazası, çiftlik kazası, araba, uçak ya da tekne kazası) 2. Doğal afet (örneğin, hortum, kasırga, sel baskını ya da büyük bir deprem) 3. Aile üyelerinden biri ya da tanıdığınız bir kişi tarafından cinsel olmayan bir saldırıya maruz kalma (örneğin, saldırıya uğrayıp soyulma, fiziksel bir saldırıya maruz kalma, silahlı saldırı, bıçaklanma ya da silahla rehin alınma) 4. Tanımadığınız biri tarafından cinsel olmayan bir saldırıya maruz kalma (örneğin, saldırıya uğrayıp soyulma, fiziksel bir saldırıya maruz kalma, silahlı saldırı, bıçaklanma ya da silahla rehin alınma gibi) 5. Askeri bir çarpışma ya da savaş alanında bulunma 6. Hapsedilme (örneğin cezaevine düşme, savaş esiri olma, rehin alınma gibi) 7. İşkenceye maruz kalma 8. Yaşamı tehdit eden bir hastalık 9. Bunların dışında bir travmatik olay başınızdan geçti ise, kısaca anlatınız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 dana22 said: 1. Ciddi bir kaza (örneğin, trafik kazası, iş kazası, çiftlik kazası, araba, uçak ya da tekne kazası) 2. Doğal afet (örneğin, hortum, kasırga, sel baskını ya da büyük bir deprem) 3. Aile üyelerinden biri ya da tanıdığınız bir kişi tarafından cinsel olmayan bir saldırıya maruz kalma (örneğin, saldırıya uğrayıp soyulma, fiziksel bir saldırıya maruz kalma, silahlı saldırı, bıçaklanma ya da silahla rehin alınma) 4. Tanımadığınız biri tarafından cinsel olmayan bir saldırıya maruz kalma (örneğin, saldırıya uğrayıp soyulma, fiziksel bir saldırıya maruz kalma, silahlı saldırı, bıçaklanma ya da silahla rehin alınma gibi) 5. Askeri bir çarpışma ya da savaş alanında bulunma 6. Hapsedilme (örneğin cezaevine düşme, savaş esiri olma, rehin alınma gibi) 7. İşkenceye maruz kalma 8. Yaşamı tehdit eden bir hastalık 9. Bunların dışında bir travmatik olay başınızdan geçti ise, kısaca anlatınız: 1- yok 2- 99 depremi 3- yok 4- 7-8 yaşımdayken 5 yaşında bi kürt bıçak çekip para istemişti. enayi telefonu beğenmeyip almamıştı para da yoktu. bırakmıştı. sayılıyo mu? 5- maalesef hayır 6- yok 7- yok 8- yok çok şükür 9- 1.sınıfa giderken sınıfta altıma sıçmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 tamam simdi git evlen 3 sene sonra testi doldur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 iyi de kendi aile uyelerimin tacizi disinda hepsini meslek icabi gordum yasadim ya..bana gore degil bu test.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Abi zaten sana göre değilse yapmıyorsun çünkü bilimsel çalışma. Yoksa bende doldururdum, kitlesi baya kısıtlı bir ölçek çünkü. Paylaşabileceğiniz birileri var ise sevinirim ama :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 wastyrx said: Benim ufaklığın tezi için en az 3 yıllık evli olan ve travmatik yaşantısı bulunan arkadaşlarım lütfen ölçeği doldurabilir ve yayabilir misiniz? Bilgilendirme direk linke tıklayınca var zaten. Şartları sağladığınızı düşünüyorsanız pek uzun sürmüyor. Şimdiden teşekkür ederim. http://www.surveey.com/SurveyStart.aspx?lang=1&surv=f850558571f84a1db5ba9e247135f66c katıldım müdür. ufaklık dediğin kim?kız kardeşin ya da erkek kardeşin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Kız kardeşim abi eved ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 başlardaki sorulardan birinde acaip bir mantık ve dilbilgisi hatası var. cincel ilişkide içeri girmeli falan bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Doldurdum. Ama soruları falan anlayana kadar bayağı bir yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Çok teşekkür ederim. Ölçekler standart oluyor biliyorum ama niye öyle oldu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Malibu said: Doldurdum. Ama soruları falan anlayana kadar bayağı bir yoruldum. Aynen Cronbach'ın Alfası düşük çıkabilir bu araştırmanın. Bence bi uyar kardeşini, çok düşük çıkarsa bir B planı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Evli değilim ama doldurdum ?!? WAT U GON DO BOUT IT ? #thuglife şaka şaka doldurmadım, dolduramadım :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 sostizm said: Malibu said: Doldurdum. Ama soruları falan anlayana kadar bayağı bir yoruldum. Aynen Cronbach'ın Alfası düşük çıkabilir bu araştırmanın. Bence bi uyar kardeşini, çok düşük çıkarsa bir B planı olsun. Bi konuşayım, teşekkür ettim tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar