Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivilce sorunsalı !

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

topiği okumadım ama aksil5 kullan..
reçetesiz bir ilaç..
ilk zamanda yüzündeki sivilceler bembbeyz olabilir..
o beyazlaşan sivilceleri sıkarak yok et beyzlaşmayanlar ise gitgide batacaktır..
ancak düzenli olarak her akşam kullanman lazım etkisi için max.3günde etkisini hissedeceksin..
bir de ek olarak eczanelerin kendilerinin yaptığı bir ilaç var her eczane yapıyor hemen hemen gidip yapma sivilce ilacı varmış diyorsun veriyorlar...onu kullan ama yüzünü sürdükten sonra asla kaşıma..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
www.heavymetaltr.com/forum

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 23 Ocak 2005 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar sifilcenizi sıkarsanız çoğalır hiç dokunmamanız lasım bırakıcaksınız o zamanla sönücek :P Bu arada Liquid Neutrogena kullana bilirsiniz yada bal ve limanu karıştırıp yüzünüze sürün :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

bal limon olayına güvenmeyin bencede bizim sınıf öğretmeni söyledi her ciltte işe yaramaz ve yan etki gösterebilir :) Ama neutrogena bence çok işe yarıo...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

said:
einsof_totor23, 20 Eylül 2004 00:53 tarihinde demiş ki:
millet söyler inanmayız daha doğrusu inanmak istemeyiz,belki de saçma gelir.Ama bu benim için kesin geçerli çok denedim çünkü belki senin içinde çözüm olur.oda şu;
UFAKLIKLA VEDALAŞ!!! :-(

[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

[Bu mesaj paspatur tarafından 23 Ocak 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

duyduğum kadarıyla aspirini ezip biraz su ile macun yapıp sivileceye sürünce geçiyormuş şimdiye kadar hiç denemedim çünkü hiç ihtiyaç duymadım beni seven sivilcelerimle sevsin[signature][hline]Knight Online
Nick :ViernaDoUrden Level:5x
Server: Diez Speciality:Lightning Mage
Race:El Morad (İnsan)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada arkadaşlar herkez kafasına göre ilaç tavsiye ediyor fakat doktorların dışında ilaç önermek suç bunuda biliyor muydunuz?[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

Ben de sivilcelerden müzdarip biriyim ve su ana kadar bir cok ilaç kullandım cleosin, benzac AC vs. vs. ve su an roaccutane kullanıyorum 1 ay 10 gün oldu yüzüm ilk hafta duzelir gibi oldu sonra sivilce bolgelerindeki yogunluk azaldı fakat tek tek buyuk cıkıyor, şu an onlar da geçmek üzere doktorun dediğine göre 6 ay içinde pürüzsüz bir yuze sahip olacakmışım(izleri saymazsak tabi :) ) . Masturbasyonun ve yaglı yiyeceklerin sivilcelere etkisi azdır, önemli olan genetik yapıdır. Roaccutane ın gözleri kör etme gibi bir etkisi yoktur, sindirim sisteminde geçici agrılara yol acabılır, bu ilacı kullandıgınız zaman gunese fazla cıkmamaya guneslenmemeye bakın gunes sivilceleri yeniden kötüleştirebilirmiş. Tabi ki önce bir dermatolog a danısmak gerekir buyuk ihtimalle once daha hafif ilaçlardan onerir zaten kafana takma hayatını yaşa. Ayrıca depresyona eğilimli insanlarda intihar isteğinin dogmasına sebeb olabilirmiş. Ama cok az bir ihtimal su ana kadar ilacı kullanıp da ölen bir kişi varmıs onun da ilaç yuzunden intihar ettiği belli değil[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue
Dünya Kötülerin Dünyası...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla birsürü sivilce ilacı var piyasada ama kişiden kişiye göre değişiyorum bu ilaçlar clean and clear diye bişey bizim arkda alerji falan yaptı seba med benim cildi pul pul dökmüştü şuan ben temizleyici olarak Neutrogena kullanıyorum ama bence cildiyeciye git o senin cildine göre bir ilaç verir yada vücüdunda bir sorun olabilir karacigerde falan ondanda sivilce çıkar
Çikolata falan yemeyin demişte arkadaş alakası yok cildini temizlesen sorun olmaz git doktrora önersin o sana bi şey fazla zamanını almaz işlemi kısa sürer tahlil almaz zaten önemli bişey yoksa fazlada pahalı bi ücreti de yoktu sanırım ...[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

ben kendi tecrübemi yazıyım güneş çok iyi geliyor fazla çikolata yağlı yiyicek tarzı şeyleri tüketmeyin ve vücudunuzda aşırı sivilcelenme varsa kükürtlü sabun kullanın bol bol yüzünüzü yıkayın yağlı kalmasın cildiniz...

Tavsiye edilen ilaçları da doktora sormadan kullanmaın derim.[signature][hline]When hell is full,
the dead will walk the earth.
www.rotten.com
Sosyal ağlarda paylaş

manyakmısınız öle bilmeden etmeden ilaç kullanılırmı? sivilce için bile olsa başka şeylere sebep olabilir,hem bakalım ondaki sivilceyle bu ilacı kullananlardakilerin nedeni aynımı? o kadar şikayetçisen bi dr a git önce,bakalım problem cildinden mi kaynaklanıo,yoksa alerjikmi,yada test yapılması da gerekebilir, bazen karaciğer hastlkları sebep oluo sivilceye (umarım diildir) eğer düzenli banyo yapmana,yüz için temizleyici ürünler kullanmana rağmen geçmiosa dr a git..

[Bu mesaj zeyra tarafından 24 Ocak 2005 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...