Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Assasin bir karakteri yönetip suikastlar düzenlenen bir oyun birde orta çağda geçen ve frp dünyasında ırklı mırklı drowlarında olduğu bir oyun var mı bildiginiz morrowind demeyin o var zatende morrowind'in öyle bir modu varsa onu oynarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hmm çok şey istiyosun gibime geliyo:) alakasız olabilir ama thief oynayabilirsin biraz stealth action olarak.[signature][hline]All I had was a drop of the Ni[/u]le... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 abi ondada ırk yok istedigim havayı vermiyor fantezi bir dünya olmalı büyüler ilginç olaylar filan:) Drizzt'in dünyası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 everquest 2[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 oda paralı mmorpg ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 wow var ama oda paralı,bence sen morrowinde devam et hem internetten birçok yenilik indirebilirsin[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Engin2 tarafından 22 Ocak 2005 17:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 uo :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Engin2, 22 Ocak 2005 17:27 tarihinde demiş ki: wow var ama oda paralı,bence sen morrowinde devam et hem internetten birçok yenilik indirebilirsin nerden indirebilirim yenilik işte onları öğrenmem lazım site filan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: ReD_DoG, 22 Ocak 2005 17:29 tarihinde demiş ki: uo :D ondada rp serverin açılmasını bekliyorum yoksa power ciların yanında cıvığı çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 tam aradıgın oyun : BALDURS GATE 2[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ps varsa tenchu var drowlu kısım hariç aynen uyuyor:) onun dışında bilmiyorum.. olsa da oynasak:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Baldurs Gate2 yi bitirdim hep hikayesi artık ezber:) vede o tenchuyuda ps de oynamıştım oda hoş oyundur biraz ama olmaz oda yaw:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 öyle tek bir site yok birçok siteden farklı farklı yenilikler indirebilirsin şimdi sana birkaç site söylerim ama daha iyi yolu var googledan morrowind plug download yap birçok yeni görev item ...vs indirebilirsin[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Grom_Hellscream, 22 Ocak 2005 17:35 tarihinde demiş ki: Baldurs Gate2 yi bitirdim hep hikayesi artık ezber:) vede o tenchuyuda ps de oynamıştım oda hoş oyundur biraz ama olmaz oda yaw:( ice wind dale oynayabilirsin. BG2 grafik motoru ile yapılmış aynı tadı verecek bir oyun. onun dışında drow olmasa da noxu önerebilirim. çok süper oyundur.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ps2 alıp Tenchu oynamak düşer sana..[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Ps2 almıcam malesef alsam Dark Alliance i kapcam direk Bg nin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 LionHeart oyna =)[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 kult oyna ama sende cok şey istion bnea![signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 lionhearth çok kötü yaw cult nasıl onuda bilmiyorumki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Engin2, 22 Ocak 2005 17:39 tarihinde demiş ki: öyle tek bir site yok birçok siteden farklı farklı yenilikler indirebilirsin şimdi sana birkaç site söylerim ama daha iyi yolu var googledan morrowind plug download yaz birçok yeni görev item ...vs indirebilirsin [signature][hline]Sadece yaşamak için öldür pardon edit yapıcaktım yanlış tuşa basdım [Bu mesaj Engin2 tarafından 22 Ocak 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 abi onları araştırıp baktımda hep böyle eklemeler vardı ben mesela bir mod istiyorum normal single la alakası olmasın harita bambaşka senaryosu başka öyle birşey yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 enclave .... kesin oyna[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Gothic 2 de olabilir ama büyücü düşmanı bi oyundur söliim[signature][hline]Her Türk mutlaka okumalı Bir Türk'ü öldürebilirsiniz ama bir Türk'ü asla yenemezsiniz ! Strenght , Pride, Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 said: Grom_Hellscream, 22 Ocak 2005 21:12 tarihinde demiş ki: abi onları araştırıp baktımda hep böyle eklemeler vardı ben mesela bir mod istiyorum normal single la alakası olmasın harita bambaşka senaryosu başka öyle birşey yani.. yani yeni görev demek istiyosan onlarda var ben indirdim ooynadım örneğin infernal room diye bi plug var oyunun senaryosuyla alakası yok başlı başına bir senaryosu var[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 peki assasin üzerine kurulu bir senaryo var mı öyle? enclave 2 kere aldım olmadı ama oda vur kır hack and slash zaten Gothic2 de evet zaten suikastçılık pek yok onda daha çok şövalyeydin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar