sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Adamlar korece bir post atmışlar son update ve ilersi ile ilgili, birisi tercüme etmiş ; official post Official Post of OOG 6/19/2015 5:30 PM EST Several people wanted translated version of OOG's recent post on Korean fansite. To make everyone fair and for those who seeking official word from OOG, I am sharing with you guys in my broken English lol. Below is an official post which was made by OGG about an hour ago (4:30 AM Korean time, they are working 24/7) Post was made 6/19/15 5:30 PM EST Title: Regarding Recent Update and Our Ultimate Goal of TOL Hello my name is Chaya from OOG and I am in charge of programming & lead manager. We are monitoring every posts/feedbacks that are being posted on forum (steam) and we do notice that you guys have concerns about recent update/changes and what we are expecting to implement in future TOL. To start off, our ultimate goal in developing TOL is to create one big eco-system made by players. -Criminal System TOL is a sanbox MMO where thousands of players are playing in one world. Every player has their own in-game play-style but from our POV, we can breakdown to two types of play-style generally. Which is offensive players who plays more toward PVP/PK and defensive players who has no/less interest in PVP/PK. Our goal is to implement both play-styles into a complementary relationship where both types of players can work/live/play together. For instance, when there is wolves and deers (they truly used this as an example lol), there will be no grasses for deers to be fed when deers are outnumbered by the wolves. On other hand, when wolves are outnumbered by deers, there won't be any deers left to eat. Either way wolves and deers will face extinction of its own kinds. The way OOG is aiming to ratio this relation is to make wolves:deers 2:8 so that we can keep the world running as designed. Recent criminal system update is for us to adjust this ratio as based on our data, we have realized that there were way too many wolves compare to number of deers. At the end there will be massive number of wolves left in-game and fighting to the end. This wasn't what we were expecting and this isn't the way we are designing TOL. Killing/Trolling other players without any rules or restrictions, especially killing players as a "SPORTS" without any consequences, isn't what we wanted. PVP/PK has to happen under reasonable amount of restrictions & penalties and please remember we are checking/testing all statistics & datas to get the 'reasonable point' which we have mentioned earlier. """For those PVP/PK fans, we are working to implement GvG (guild versus guild) system in-game so please bear with us.""" So please note recent Criminal System update was the only 1st portion of what we are aiming to bring in TOL. Lot more to come based on data/statistics that we will be collecting. -Implementation & Tweak of Durability System All equipments/wpns in TOL was originally designed to be "consumed" we do not want players to use same weapon for multiple cycles and it order to prepare to stabilize market system (crafter<->buyer). Implementation of durability was necessary as market system will collapse when equipment are not being consumed after certain amount of time. We have collected past data and realized that previous durability was unreasonably high. However, we do admit that durability change was way too drastic and we are collecting more data/stats to get it to reasonable amount. So please bear with us on this matter. From this update and feedbacks from all players, we have learned that we have to approach & accomplish each items by prioritizing one by one. -Resource Spawn Rate (Especially CHICKENS!! :D ) Spawn rate/way it is being provided to players, is very complicated and just by simply "boosting" number of chicken spawned in the world isn't going to fix the problem. Number of chicken spawns were enough for whole server population to use but as players caged them in their own property, it result in less number of chicken spawning in open world. To prevent this to happen, we are temporarily making feather to be gained only by 'butchering' the chicken. Please note this is only temporary change just until we have enough time to implement Livestock system properly in to the game. We love developing our new Sandbox MMO Tree of Life and we are looking to develop our game for long time (they actually said they are looking at another 10 years of service at the interview). We have learned that the world of TOL isn't just some random game work we have made, it was more of world made out of every player who love playing in TOL. We will take this recent update as a lesson and will make changes to the way we implement new patches/updates to game in the future. We will take our time to test/double check new updates before applying drastic changes. It has been 3 weeks ever since TOL was introduced in Steam platform as early access. We are not saying we are taking advantage or making excuse for being "early access" stage and it could have been a lot better if we could release it after we polish our game a bit more but we want our players to know that we were a small group of developers and we were at the point where we could no longer develop TOL without launching early access version on Steam.(monetary wise i believe) We are currently investing every profit we made from Steam to recruit our team to polish our game more & serve all players better. So please bear with us and be ready for the new contents that we haven't introduce everyone yet. Again, thank you very much for all of your support and we are working very hard to bring better TOL that you all are expecting. PS: (OOG to Korean fansite) This will be the only and last post we will be making on this fansite as we are preparing for an official forum to announce upcoming updates & to communicate with players better. Thank you Chaya Oddonegames * durability yi düzeltecekler. Muhtemelen item'in rarety sine bağlı olarak durability artacak, olması gereken de bu ztn. * guild vs guild gelecekmiş ilerde. Bunlar önemlileri, bunlar dışında ağamışlar az kişiyiz, para yok, ezmeyin bu kadar vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 bugünlerde pek giremiyorum ya. zaten bütün gün şantiyedeyim bir de online ırgatlık yoruyor bazen sfsd. http://i0.kym-cdn.com/news_feeds/icons/original/000/013/173/germany.jpg sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Akşam başka guilden geldiler . Bu freemium tehditler yagdırıp adımıza harac kesiyormus . Pati ve nightwatch adına . vermezlerse soyuyormus . dediler bu adam sizemi calısıyor gercekten . savaşmı istiyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 ee sen ne dedin ? annatsana panpa biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 2 Mace verdim rare kellesini getirin artizan vereyim dedim :P O artık ölü bir adam deyip mutlulukla gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Adam içeri girip boabop agaclarinimi kesmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 evet akşam cok üzüldük . 2. ciyide senmi getirmiştin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Evet dün ikinciyi de getirmiştim belki çoğalır bu sayede diyerek yukarda terkedilmis canavar gibi kaleler var, oralara bir şekilde yerleşme olabilse keşke oyunda.istila etmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 miyaw33 said: Evet dün ikinciyi de getirmiştim belki çoğalır bu sayede diyerek yukarda terkedilmis canavar gibi kaleler var, oralara bir şekilde yerleşme olabilse keşke oyunda.istila etmek gibi benim iki kalem var ikisinide bu şekilde yaptım. terkedilmiş kalenin boşluk olan kısmına kapı yaptım geri kalan duvarları onardım . voila işte sana kale . sonra dış duvarlrına kendi taş duvarlarımı cekip iceriden o eski sahibi kimse onun duvarlarını yıkıyorum yawasca . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 ss lerdeki cocuk forumu takip ediyor çok akilli sayilmaz. ilgi sevgi bekliyor sistemdeki eksikliği kullanarak guildlere girip ağaclari kesti ssleri kaydedin .oyuna pvp geldiginde .... http://i.imgur.com/EBohWYa.jpg http://i.imgur.com/z0UFJQr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Artık sizinde bi guardiniz var ben korurum kaleyi:D online saatim iyidir nickim : TurkRain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 fremıum hayvanlarıda sıfırlamıs herhalde.neyse;aki mumkunse bana bırkaç kılıc yaparmısın?senın kılıclarla baya kastım 60 vuruyordum,rare mace verdı korac 18 vuruyorum:) bana senın kılıc lazım.karacanın kabıne bırak alırım ordan,tek kılıtlı olmayan kabın karacada. elımde rare bıg leather vs var,bırakacak yer bulamadım.acaba karanın kabın gıbı bır tanesını degıs tokus ıcın kılıtsız bırakabılırmısınız.misal bugun karacada artısan ayakkabı vs vardı(almadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JPI Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 JPI said: Şu kenarlarda ki kalitesizliği görüyor musunuz? Bıktım bu halden. Bilgisayarın durumu iyi kenar yumuşatmalar nvidia masaüstünde açık durumda. Neden bu şekilde ya oyun çıldırmak üzereyim çok gözü rahatsız ediyor biri yardımcı olsun lütfen. Şu konu hakkında yardıma ihtiyacım var arkadaşlar upluyorum o yüzden lütfen çözümünü bilen biri el atsın rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 bende macbook air var,onun bıle goruntusu bundan ıyı.sanırım sızın grafık sürücülerinde sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 miyaw33 said: fremıum hayvanlarıda sıfırlamıs herhalde.neyse;aki mumkunse bana bırkaç kılıc yaparmısın?senın kılıclarla baya kastım 60 vuruyordum,rare mace verdı korac 18 vuruyorum:) bana senın kılıc lazım.karacanın kabıne bırak alırım ordan,tek kılıtlı olmayan kabın karacada. elımde rare bıg leather vs var,bırakacak yer bulamadım.acaba karanın kabın gıbı bır tanesını degıs tokus ıcın kılıtsız bırakabılırmısınız.misal bugun karacada artısan ayakkabı vs vardı(almadım:) al abi onlari eksigin varsa, ben evlerin birini daha kilitsiz hale getiririm bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 miyaw33 said: fremıum hayvanlarıda sıfırlamıs herhalde.neyse;aki mumkunse bana bırkaç kılıc yaparmısın?senın kılıclarla baya kastım 60 vuruyordum,rare mace verdı korac 18 vuruyorum:) bana senın kılıc lazım.karacanın kabıne bırak alırım ordan,tek kılıtlı olmayan kabın karacada. elımde rare bıg leather vs var,bırakacak yer bulamadım.acaba karanın kabın gıbı bır tanesını degıs tokus ıcın kılıtsız bırakabılırmısınız.misal bugun karacada artısan ayakkabı vs vardı(almadım:) Kılıcların hazır . karacanın kabinine 4 tane 35 level rare en iyi kalite biraktim Kılıcın ismi babasız birakan . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 hep sevgisizliğiniz yüzünden gitmiş baobab ağaçlarınız sevgi pıtırcığı olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 JPI said: Şu konu hakkında yardıma ihtiyacım var arkadaşlar upluyorum o yüzden lütfen çözümünü bilen biri el atsın rica ediyorum. jpi önceki postlarımda yazdığım çözümü denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Korax kabininede bolca rare iyi kalite silah biraktım . ihtiyacı olanlar alsın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JPI Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Oyunu almayın, almak isteyeni uyarın almasın. Abi criminaliz kalede saklanıyoruz oyun error verdi atıldık oyundan bir girdik başka birinin kalesindeyiz kuleler saldırdı tabi criminalin bitmesine 14 dk var ne yapacağız ölüp dirileceğiz başka çare yok. Adamlar geldi karakterimi sildi süpürdü sonrada hata bizim değil oyunun dediler. ALMAYIN OYUNU KARDEŞİM 2 DK DA 3 GÜNLÜK EMEĞİNİZ SİLİNİYOR ALMAYIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 erken erişim alpha ve sandbox sana bir cagrışim yapıyormu ? Bu kadar sinirlenme bu bir oyun . sanal bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JPI Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Orasında haklısın evet bir anlık sinirle yazdım bunları rahat rahat alabilirsiniz oyunu refund talep edecektim de vazgeçtim tekrar toplarım itemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 "this user is already connected to server" hatasında yapılacak birşey var mı beklemekten başka ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 JPI said: akirafes said: JPI said: Oyunu almayın, almak isteyeni uyarın almasın. Abi criminaliz kalede saklanıyoruz oyun error verdi atıldık oyundan bir girdik başka birinin kalesindeyiz kuleler saldırdı tabi criminalin bitmesine 14 dk var ne yapacağız ölüp dirileceğiz başka çare yok. Adamlar geldi karakterimi sildi süpürdü sonrada hata bizim değil oyunun dediler. ALMAYIN OYUNU KARDEŞİM 2 DK DA 3 GÜNLÜK EMEĞİNİZ SİLİNİYOR ALMAYIN! erken erişim alpha ve sandbox sana bir cagrışim yapıyormu ? Orasında haklısın evet bir anlık sinirle yazdım bunları rahat rahat alabilirsiniz oyunu refund talep edecektim de vazgeçtim tekrar toplarım itemleri. Ne lazımsa oyunda beni bul fazlası ile vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar