miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Baobab ağacını 3-4 saatlik yolculuk sonrası şehrin göbeğine diktik:) icraatlar devam edecek,Guilde ceylan getirip besliycem sonraki asamada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 silahlara gereksiz girmisler 110-130 luk 4 tane rare pole arm vardı bi girdim oyuna 140 durability 30 dmg sdf tinkering de lv 3 de yaptıgım balta daha güclü su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Adamim laraken ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 miyaw33 said: Baobab ağacını 3-4 saatlik yolculuk sonrası şehrin göbeğine diktik:) icraatlar devam edecek,Guilde ceylan getirip besliycem sonraki asamada super gidiyorsun yakında pizza ve cin yemegi bekliyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Beyler elinde cicek tohumu(yesıl,sarı,kırmızı) olan varmı acaba?hayvanları çiftleştirmek için love potion yapabılıyorum artık çiçek tohumu veya cıcek bulmam lazım.hayvan yemi isteyen benden alsın,yeterınden fazla uretım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Love potion calismiyo su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 hadi ya tüh.ozaman ascılık yetenegi daha fazla gelısmıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Bahsedip keyfinizi kacirmak istemiyordum ama iş kotüye gidiyor eşya kopyalamanin yolunu bulmuslar. Bir kisim oyuncu serverlara temizlik bekliyor.aksi takdirde oyunu birakacagz diyorlar Crafting ile ugrasacak arkadaslarim bosuna zaman kaybetsin istemedim Size birakiyorum kararı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Onlarda insan, kopyalasinlar nolucak. Nasıl olsa ekonomi düzelir kendiliğinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 csubasi said: Bahsedip keyfinizi kacirmak istemiyordum ama iş kotüye gidiyor eşya kopyalamanin yolunu bulmuslar. Bir kisim oyuncu serverlara temizlik bekliyor.aksi takdirde oyunu birakacagz diyorlar Crafting ile ugrasacak arkadaslarim bosuna zaman kaybetsin istemedim Size birakiyorum kararı ... kopyalanan itemler hotfix le siliniyor bu itemleri kullananların hesaplarıda banlanıyor server su an kapalı ve bakımda . Dev olaya hemen mudahale etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Korax said: Adamim laraken ya :D dfdsfdsfdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 neyse en kötü witcher a yönelirim dsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 aslında bu dupu bulanlara teşekkür edilip ödül verilmeli . Zaten alpha beta early acceslerin amacı bu degilmi. Oyun release olmadan önceki sorunları cözmek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ^ dis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Laraken said: Korax said: Adamim laraken ya :D dfdsfdsfdf :D Uyanabildinizmi siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 he ya yeni dfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sabaha kadar guild icin özverili çalıştı cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 akirafes said: Dev olaya hemen mudahale etti. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 koraxa dün 500e yakin iron verdim eritsin diye beyler steakhouse ısmarlıcakmış banas ghfgdhdfg çingenmode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Release olana kadar halletsinlerde tüm sorunları sorun yok. Bir daha nerden bulacaz böyle oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 WoodsOfYpres said: koraxa dün 500e yakin iron verdim eritsin diye beyler steakhouse ısmarlıcakmış banas ghfgdhdfg çingenmode lan bana veya sethlora ver ironları sadsasadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 ironalar damgalı yalnız piyasaya sürünce el yaKIYOR. seri no ları alınmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 .dupe u açık unutup yatmış admin, nightmare 250k! dfdsfd tüm gece emegimiz var yazık bize fdsfdsf. koreyle saat farkını kafadan sallayıp "he la uyuyorlardır" da karar kıldık olm dfsfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 server gelmiş arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Varmı kayıp beyler? Aldıklarımı geri vermem boşuna istemeyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar