Tymex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Onun önlemide pk başlıycan oyuna hemen seviye 5 olucan bir kaybın olmıyacak, sonradan buna karar verirsen dark side'a geçersen hasar alırsın normadir. 5. seviye adam gördünmü kaçacan yani, bu evreleri atlatmış bir adam olur, planlamadan yada göze almadan 5. seviye ye geçmiyecen oda senin elinde sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Bence herkes için full loot olmalı. Böyle çok saçma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Değişiklikler bok gibi olmuş abi. çantaya durability silahların durability patates hale gelmiş vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Armor durability lazımdı ama iyi olmuş piyasa canlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 hattok said: ben oyuna ara vercem sanırım çok saçma bi hal aldı :D lan sana noluyo, sen pk bile degilsin dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Aslinda loot/crim olayini uo gibi yapsalar kismen manyak olur bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Korax: 78 copper sculp 33 wooden ruler (normal, rare değil) 30 fleece 11 big leatherım var nelerim eksik, ona göre geleyim bir de steam id nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 1 saattır oynuyorum,agacların verdıgı wood cok azalmıs,koca agactan 1 tane cıktı.balık oltasının durabılıty baya artmıs,dün gece 4-5 balıkta kırılıyordu,bugun 10 dan fazla balık avlanıyor.domuzlardan tezek düşüremedim,acaba tezegıdemı kısıtladılar?guıld alanında baya degısıklık olmus,orta yerde patatesler,madenler olusmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 ZaugnaKhaldun said: Korax: 78 copper sculp 33 wooden ruler (normal, rare değil) 30 fleece 11 big leatherım var nelerim eksik, ona göre geleyim bir de steam id nedir :) Abi limestone ve big leather lazim, big leather bol olursa full artisanal yapabilirim Steam id'de korax, ulke isvec olarak görunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 miyaw33 said: 1 saattır oynuyorum,agacların verdıgı wood cok azalmıs,koca agactan 1 tane cıktı.balık oltasının durabılıty baya artmıs,dün gece 4-5 balıkta kırılıyordu,bugun 10 dan fazla balık avlanıyor.domuzlardan tezek düşüremedim,acaba tezegıdemı kısıtladılar?guıld alanında baya degısıklık olmus,orta yerde patatesler,madenler olusmus Log drywood'dan fazla cikiyo, yesil agaclardan 1-2 tane max dusuyo. Su tombul bi agac vardi tropik, ondan 5-6 log falan dusuyo. Bulsakta guilde ondan eksek aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 miyaw33 said: 1 saattır oynuyorum,agacların verdıgı wood cok azalmıs,koca agactan 1 tane cıktı.balık oltasının durabılıty baya artmıs,dün gece 4-5 balıkta kırılıyordu,bugun 10 dan fazla balık avlanıyor.domuzlardan tezek düşüremedim,acaba tezegıdemı kısıtladılar?guıld alanında baya degısıklık olmus,orta yerde patatesler,madenler olusmus Log drywood'dan fazla cikiyo, yesil agaclardan 1-2 tane max dusuyo. Su tombul bi agac vardi tropik, ondan 5-6 log falan dusuyo. Bulsakta guilde ondan eksek aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 baobablar desertta hep ya, bi de yaşatmıyolar abi. bizim guildin adı baobab, ne zaman nereye eksek gelip birileri kırdı kaçtı anında. baobabız ağacımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 1 tane getirip, şu oklayarak seed düşürme olayını yapmak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 vsg nin guild binasini yiktim.255 suç puani kazandim.1dakika sonra mavi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 işte 500 puanın üstüne çıktınmı mesela 510 oldun 10 dakika crim olursun, 11 dakika geçtimi yani 499 oldunmu mavi olursun yine, crim seviye artıkca sürede x2 iki oluyor sanırım onada bakıcam birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Mavi olmusum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Şimdi ayıya dalınca armor gidiyormu ? ben cıplak dalıcam o zaman ayıya . Yag icin nelere katlanıyoruz . Bs olmasam yumrukla dalarımda +bs etkisi elde balta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 baobab büyüyünce cok güzel duruyor abi... ama etrafını acık bırakmak lazım büyümesi için ne bileyim 6x6 8x8 gibi. Bu arada acıkma süresi hızlanmış yine http://i.imgur.com/bT3ySbe.gif baobab http://i.imgur.com/qfwEGeR.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 eyvah https://www.youtube.com/watch?v=ev8mP7cSQuY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 oyunda bard mi olucak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Skill var ama açık değil henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Beyler 4050-2966 da oyunu bırakmış Guild var, bizim köy yanında ahir:) adamların evler açık, tek tek silah armor vs topluyordum taki pk olana kadar. Yarım saat hareket edemiyorum, üzerim full silah ve armor. Gelip alsanıza şunları. Enaz 25-30 ev var, sadece birinde 200 koyun yünü vardı, biri BS herhalde ağzına kadar iron silah dolu. Bu arada o ağaçtan gördüm ama elim dolu, geyik yakaladım onu getiriyorum. Acaba ağacı getirsem dahaki iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 5. seviye crim : 100 saat crim süresi ölünce 10 dakika ghost kalma ve her öldüğünde 20% skill kaybı. Kendine güvenmeyen Pk olmayı düşünmesin bile, yada seviye 1-2 arasında takılcan fazla abartmıycan, şu an Pk olayının durumu bu ve şakaya gelcek bir olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 18 dakika daha dayanmam gerek:) olmezsem söz şu komik ağacı getircem guilde. Bizim neyimiz eksik Beyler az önce bahsettiğim bölgede adam birinin evinde full rare mavi set var, birde rayban gözlük, aynı adamın knight diye senide var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 adam ne yağmalamış be ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar