Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Onun önlemide pk başlıycan oyuna hemen seviye 5 olucan bir kaybın olmıyacak, sonradan buna karar verirsen dark side'a geçersen hasar alırsın normadir.

5. seviye adam gördünmü kaçacan yani, bu evreleri atlatmış bir adam olur, planlamadan yada göze almadan 5. seviye ye geçmiyecen oda senin elinde sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

1 saattır oynuyorum,agacların verdıgı wood cok azalmıs,koca agactan 1 tane cıktı.balık oltasının durabılıty baya artmıs,dün gece 4-5 balıkta kırılıyordu,bugun 10 dan fazla balık avlanıyor.domuzlardan tezek düşüremedim,acaba tezegıdemı kısıtladılar?guıld alanında baya degısıklık olmus,orta yerde patatesler,madenler olusmus
Sosyal ağlarda paylaş

ZaugnaKhaldun said:

Korax:

78 copper sculp
33 wooden ruler (normal, rare değil)
30 fleece
11 big leatherım var

nelerim eksik, ona göre geleyim

bir de steam id nedir :)

Abi limestone ve big leather lazim, big leather bol olursa full artisanal yapabilirim

Steam id'de korax, ulke isvec olarak görunuyo
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

1 saattır oynuyorum,agacların verdıgı wood cok azalmıs,koca agactan 1 tane cıktı.balık oltasının durabılıty baya artmıs,dün gece 4-5 balıkta kırılıyordu,bugun 10 dan fazla balık avlanıyor.domuzlardan tezek düşüremedim,acaba tezegıdemı kısıtladılar?guıld alanında baya degısıklık olmus,orta yerde patatesler,madenler olusmus

Log drywood'dan fazla cikiyo, yesil agaclardan 1-2 tane max dusuyo. Su tombul bi agac vardi tropik, ondan 5-6 log falan dusuyo. Bulsakta guilde ondan eksek aslinda
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Log drywood'dan fazla cikiyo, yesil agaclardan 1-2 tane max dusuyo. Su tombul bi agac vardi tropik, ondan 5-6 log falan dusuyo. Bulsakta guilde ondan eksek aslinda.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler 4050-2966 da oyunu bırakmış Guild var, bizim köy yanında ahir:) adamların evler açık, tek tek silah armor vs topluyordum taki pk olana kadar. Yarım saat hareket edemiyorum, üzerim full silah ve armor. Gelip alsanıza şunları. Enaz 25-30 ev var, sadece birinde 200 koyun yünü vardı, biri BS herhalde ağzına kadar iron silah dolu.
Bu arada o ağaçtan gördüm ama elim dolu, geyik yakaladım onu getiriyorum. Acaba ağacı getirsem dahaki iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...