Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 akirafes dedi ki: Geliyorlar Her yeri yakıp yıkarak . https://www.youtube.com/watch?v=951unvWCjek ahahaha cok iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 HUEHUEHEUHEUEHEUHEUEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 keşke bize gelseler böyle aksiyon olsa adamlar zombie gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ondan sonra eldeki butun para tamire sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 korax bana biraz grip yapalım rare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Korax eline sağlık. Terzi dediğin böyle olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ya crude'lardan atar insan bu düştü diye mystic'i bana verir teyallamya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 :P made by akirafes (pati) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 oyuna girdim sonunda,en alt tarafta bir adadayım.acaba sizlere yaklasabılmek için nereye gelmem lazım?birde aclıktan kuduruyorum,agac kesıp elma toplayıp yıyorum ama cok kısa sure etkı edıyor,daha kolay bır yolu varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 yanlislikla suclu olanlar http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/715291130373921924/F46B6502A4B103E77252214255BA8E157C9D1A4A/ saniyorum bunlar scale armor bir de bunlar var ign:Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 ahah bu muhabbet hiç değişmiycek. karikatür gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 miyaw33 said: oyuna girdim sonunda,en alt tarafta bir adadayım.acaba sizlere yaklasabılmek için nereye gelmem lazım?birde aclıktan kuduruyorum,agac kesıp elma toplayıp yıyorum ama cok kısa sure etkı edıyor,daha kolay bır yolu varmı 3045 4329 a gel sana ziyafet verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 karikatur gibi lan hakkaten supermis ahaha beyler buarada set isteyenler icin 10 limestone ve 20 woodenruler aki'ye isletip getirin. Bide varsa 15-20-30 copper sculp alirim, needle stoklarim tukenmek uzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 korax copper ingot ve lime powder var olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Korax said: karikatur gibi lan hakkaten supermis ahaha beyler buarada set isteyenler icin 10 limestone ve 20 woodenruler aki'ye isletip getirin. Bide varsa 15-20-30 copper sculp alirim, needle stoklarim tukenmek uzere ranger yapabiliyon mu hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 oyundan attı,şimdide girilmiyor,server bakımı falanmı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Aiko said: korax copper ingot ve lime powder var olmaz mı ? copper ingotla olmuyo, iyi armor istiyosan lime powderlarin da rare olmasi lazim, aki isliyo onlari. Copper sculpture, fleece ve firewood lazim suan, gerisi var bende. Worked leatherlar rare cikmaya basladi artik, yalniz big leather ve rare limestone lazim. WoodsOfYpres said: Korax said: karikatur gibi lan hakkaten supermis ahaha beyler buarada set isteyenler icin 10 limestone ve 20 woodenruler aki'ye isletip getirin. Bide varsa 15-20-30 copper sculp alirim, needle stoklarim tukenmek uzere ranger yapabiliyon mu hacı Ranger yapiyorum zate, Sewing 39 oldu, rare yaparim muhtemelen rangerlari artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Aki su steam den ekle gari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 jaggerlar usteki pk bs olan carebear lara 4 kere saldırıp pes etirdiler onları . Kurdukları kaleyi tamamı ile başlarına yıkıp yagmaladılar. yarısı oyunu bırakmış . yarısıda göc edicek yeni yer arıyorlardı . Sonumuz onlaın gibi olmasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 warhammerdan beri sabahlamamıstım,iyi sardı oyun.guildinizin aşçısı miyaw herkese ıyı sabahlar dıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 miyaw33 said: warhammerdan beri sabahlamamıstım,iyi sardı oyun.guildinizin aşçısı miyaw herkese ıyı sabahlar dıler warammer cok iyiydi ya nedense hakkettigi ilgiyi hic bir zaman görmedi . yeni patchde standart pişirdigimiz etler daha cabuk bitiyor asçı oyunda sart oldu . dukkan da yaptıklarını satarsan cok iyi para kazanacagına eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Sewing oldu 40 42 de plate armorlar aciliyo. 45 hedef suan :) Buarada baska sewing kasan varsa 150 tane kadar linen cloth var hic bi isime yaramayan, onlari verebilirim. Son yaptigimiz set rare itemlarla +440 civari verdi buarada. Set yaptirmak isteyen arkadaslar suanki temel ihtiyaclar: - Copper sculp (20-30 ne olursa, biriktirip toptan rare needle bastiricam birine) - Big leather (worked getirmeyin, big leather dan rare worked leather yapiliyo daha iyi set icin) - Fleece - Ve en cok giden, wooden ruler. Temel olarak big leather ve bunu getirin mutlaka. (Bunu akiye rare yaptirip getirin bana 20 tane falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 akirafes said: Bu bulundugum yerdeki snow orgelerden 8 kesişde 6 sında 1.5 silver geliyor . Cevresindeki beyazlıklardakinlerde bu oran çok düşük. onun icin tam bulundugum yerdekinleri kesin . orta kısımda yani kenarlardakinleri ve buraya gelirken ilk karşılaştıklarınızı degil . şu doğru değil yalnız boşuna o kadar yolu gitmeyin. cuma günü bizim guildin karşısındaki lava bölgesinde kestiğimiz her 3 ogrenin tekinden silver düştü. dün o karlı bölgeye gittik. her tarafı gezdik 2 3 tane ogre gördük onlardanda hiç bişey düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Bu arada geceki yardımlar için teşekkürler, baya hızlı adapte oldum özellikle yemek ve kılıç desteği ile.cooking konusuna gelirsek elimde dünkü gibi kılıçla yemek pişirmek baya kolay oluyor, ayilardan 4-5 et, 4-5 de big leather çıkıyor.firsat bulursaniz elinizdeki aşçılık malzemelerini bana birakin, yada kararlastirilacak bir yere, ben pişirip aynı yere bırakırım hepsini.Ilginc materyaller var, midye vs. Göremedim henüz onları. Çantayı kim yapacak bu arada ve ne gerekiyor materyal.tek çanta ile eziyet resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Koraxcıgım gizli supplier'ın olarak artık hisse senedimi bozdursam mı yoksa plate armoru mu beklesem bilemedim ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar