akirafes Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 duvarlar super olmuş kıskanıyorum valla sizin guildi . Ne mutluki yanyanayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 WoodsOfYpres said: Luriel said: Tinkeri 40 Yaptım Çanta isteyen varsa matını getirsin Yaparım. ne gerekio abi canta icin gerek kalmadı abi saol topladım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Luriel said: 5 big leather 1 needle 10 straps abi oyuna girince ses etsene çanta lazım farma gitcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 112 Mitril 181 iron 53 copper toplamısım. bi 60 miril 80 iron 40 copperda buga ölünce gitti peheeey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ben oyundayım zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bana polearm ve spear yapabilcek yok mu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Hangi silah iyi sizce hangisini kasayım bir karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 BioHazarD said: ben oynadigimda 30fps ve altinda gosteriyodu desktopta, gtx780 var. ilginc bi problem var oyunda :D Korax said: ya su nvidia'dan 3d setting bisi vardi neydi tam olarak? nvidia denetim masası - 3d ayarların yönetimi - ekle - yüksek performanslı nvidia işlemcisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Şu şarkı ile Oyunu oynasanıza :D aynı, çok güzel ya şarkı asdas :D https://www.youtube.com/watch?v=PKwPOjPDlKQ POLEARM YAPIN LAN BANA! :D denlaire nerdesin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Oyuna yeni başladım. 15 sayfa kadar geriye baktım fakat patilerin bulunduğu koordinatları bulamadım. Neredesiniz şuan? Guildlerin birinde bana da yer vardır umarım. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Nwalka said: :D m harfine bas. haritanin ortasinda buyuk agac var. o yesil alanin sag ust kosesinde patinightwatch isimli guildden arkadaslar seni karsilayacaktir kale cevresinde seslenirsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 400 skillpointi de aldım ve düşen skill ne veriyorsa düşüyor stat olarak. Yani kastıgınla kalmıyor :D kalması saçma olurdu zaten hepsini sırayla kasar full hp str dex gezerdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Faydalı bir bilgi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 gençler pati'nin duvarları genişletecekmişiz, tavuk gördünüz mü tekme tokat dalın black pedal gördünüz mü narin narin toplayın dfsd. firewood da lazım ama onu hallederiz her türlü. bi de duvarları tamamlamak için stone lazım haliyle tessera için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 panpa sen nerelerdesin hiç gözükmüyorsun, başka yerde takılıp batman gibi geceleri gelip pati guildine mi yardım edion. evet duvarlar genişletilecek ilk temeller atıldı bugün. Korax iyi çalışıyor. Boşuna başgan yapmadık adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 hattok said: 400 skillpointi de aldım ve düşen skill ne veriyorsa düşüyor stat olarak. Yani kastıgınla kalmıyor :D kalması saçma olurdu zaten hepsini sırayla kasar full hp str dex gezerdin. hassss çok iyi hehe , aynen mantıklı olmuş. Yani stat cap yapmamışlarsa direkt skillerini ona göre seç diyorlar. o zaman çok ilginç ya, millet constitution için 50 farming kastı. İlk düşürelecek skillerden belki de ama sonra HP ler yere vuracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Mortis said: panpa sen nerelerdesin hiç gözükmüyorsun, başka yerde takılıp batman gibi geceleri gelip pati guildine mi yardım edion. evet duvarlar genişletilecek ilk temeller atıldı bugün. Korax iyi çalışıyor. Boşuna başgan yapmadık adamı yok olm bırakıcam zaten herhalde kendi mekanımı bana bi tarla verin ellemesin kimse yeter dffsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 guilddeyken bireysellik yok abi komün hayat :P olm zaten ektiğin bitki 10 dakka sonra çıkıyor onu kimse ellemiyor bne de öle farming yapıyordum. Ama yatarsın bakarlar o sırada bitki var alırlar. Ekerler sorun değil :) genişletiyoruz alanı arka tarafa güzel bi farm dikeriz. Ben dikmiştim de bu zombiler içeri spawnlanma olayı kalkmadan önce ypatım o işi, o yüzden gg oldu hayvan işi diyorsan zaten hayvanlar breed edilmediği için daha bir işe yaramıyor. Keseceksin illa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 aynen ya bırakıcam kendiminkini. direk patide takılacam part time yerine fulle geçeyim dsfs. breed yapılmıyo da besleyince bişiler veriyorlar. tavuk feather düşürüyor mesela yumurtayı boşver de dfsdf. domuz da bok veriyor muhtemelen. oyunda bok zor kasılan bişi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Beyler Ogrelere nerf düzenleme gelmeden bokunu cıkaralım derim ben. 85 silver kastım orada. Hep birlikte sadece elite ve normal lava ogreleri kesecez. Zaten deli gibi stat da kasmış olacaksınız. Blacksmithlere yardım edin ingot small leather gibi silah üretilebilecek ekstra kücük malzemeler verin Silahlar üretilsin. Özellikle axe/hammer üretilsin Str için. Dagger kasacaklar varsa Crude daggerla bile vursa aynı damage vuruyor :D daggerlar cok düşük +damage aldığı için. Her vuruşta 6 ile 15 arası xp geliyor. Loot : Düşerse (yüksek ihtimal %75 gibi bir şey) 1 silver coin düşüyor. 50 bronz coin de cabası yanında. Bol bol linen cloth düşüyor Lava sculpture düşüyor şuan bir işe yaramadığı için gereksiz.400+ armoru olan 2 3 kişi oldu sanırım guildde. Bende 170 armor var 30 damage yiyorum ben tanklayabilirim isterseniz. 3 4 gruplara ayrılırız. Sistem şöyle işleyecek, 1 kişi kendi parasını inventorynin en arkasına koyacak ve o bi kişi sürekli copperları falan lootlicak Ve grup kaç kişiyse alınan para o kadar kişiye bölünecek. Yaklaşık 3 4 tane camp var oralara yapışırsak Guildce 1 haftaya deli gibi para kasabiliriz. Bu ogreler cok dengesiz ilk patchte kesinlikle düzenleme gelecek buna. Bence leech edelim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 yarın kaç gibi gelirsiniz bi de ona göre gireyim oyuna, bi yandan witcher oynuyorum dfdsf. stone wall yapabiliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 valla ben saat 4den sonra aktif olabilirim 2de sınav var xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 hattok said: valla ben saat 4den sonra aktif olabilirim 2de sınav var xd Ben akşam 9'dan sonra online olabiliyorum, gece 2'ye kadar falan gelirim ogre'lere. 419 armor var, tanklayabilirim isterseniz. Linenleri atin yeter bandage icin. Yalnız ben taaa kuzeye gittim ogreler için, snow ogre kestim. Dibimizdeki lava da da mı ogreler silver düşürüyormuş :)) süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bizim guild'in kuzeyindeki çöl de bir crafter var, RELO adamın nick. 3 rare craft item'a 1 artisian armor veriyor. Veya 20-25 mithril'e bir tane veriyor. Coin ile alirsak, 15silver'a. Koordinat lar var bende. Uğrayabiliriz oraya da yarın, isteyen olursa. 2-3 saat ogre kessek, herkes de 60+ silver olur. Full artisian set aliriz herkese. Adamlar da blacksmith de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Bir de, Bizim crafter'ların da artık max'lanması lazım. Benim fikrim, bir saat belirleyelim. Mesela her akşam saat 10'da, herkes toplansın şehrin içinde. Elinizdeki malzemeleri verelim crafter'lara skill kassınlar, ihtiyacı olanlar da alır item'ları. Crafter'lar için özel depo alanları da oluşturabiliz. Yani toplanıp, konuşalım, şu işi bir sisteme oturtalım diyorum. Fikir çok ama konuşulması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar