Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

hattok said:

400 skillpointi de aldım ve düşen skill ne veriyorsa düşüyor stat olarak. Yani kastıgınla kalmıyor :D kalması saçma olurdu zaten hepsini sırayla kasar full hp str dex gezerdin.

hassss

çok iyi hehe , aynen mantıklı olmuş. Yani stat cap yapmamışlarsa direkt skillerini ona göre seç diyorlar.

o zaman çok ilginç ya, millet constitution için 50 farming kastı. İlk düşürelecek skillerden belki de ama sonra HP ler yere vuracak.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

panpa sen nerelerdesin hiç gözükmüyorsun, başka yerde takılıp batman gibi geceleri gelip pati guildine mi yardım edion.

evet duvarlar genişletilecek ilk temeller atıldı bugün. Korax iyi çalışıyor. Boşuna başgan yapmadık adamı

yok olm bırakıcam zaten herhalde kendi mekanımı bana bi tarla verin ellemesin kimse yeter dffsdf
Sosyal ağlarda paylaş

guilddeyken bireysellik yok abi komün hayat :P

olm zaten ektiğin bitki 10 dakka sonra çıkıyor onu kimse ellemiyor bne de öle farming yapıyordum. Ama yatarsın bakarlar o sırada bitki var alırlar. Ekerler sorun değil :)

genişletiyoruz alanı arka tarafa güzel bi farm dikeriz. Ben dikmiştim de bu zombiler içeri spawnlanma olayı kalkmadan önce ypatım o işi, o yüzden gg oldu

hayvan işi diyorsan zaten hayvanlar breed edilmediği için daha bir işe yaramıyor. Keseceksin illa. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler Ogrelere nerf düzenleme gelmeden bokunu cıkaralım derim ben. 85 silver kastım orada. Hep birlikte sadece elite ve normal lava ogreleri kesecez. Zaten deli gibi stat da kasmış olacaksınız. Blacksmithlere yardım edin ingot small leather gibi silah üretilebilecek ekstra kücük malzemeler verin Silahlar üretilsin. Özellikle axe/hammer üretilsin Str için. Dagger kasacaklar varsa Crude daggerla bile vursa aynı damage vuruyor :D daggerlar cok düşük +damage aldığı için. Her vuruşta 6 ile 15 arası xp geliyor.

Loot : Düşerse (yüksek ihtimal %75 gibi bir şey) 1 silver coin düşüyor. 50 bronz coin de cabası yanında. Bol bol linen cloth düşüyor Lava sculpture düşüyor şuan bir işe yaramadığı için gereksiz.400+ armoru olan 2 3 kişi oldu sanırım guildde. Bende 170 armor var 30 damage yiyorum ben tanklayabilirim isterseniz. 3 4 gruplara ayrılırız. Sistem şöyle işleyecek, 1 kişi kendi parasını inventorynin en arkasına koyacak ve o bi kişi sürekli copperları falan lootlicak Ve grup kaç kişiyse alınan para o kadar kişiye bölünecek. Yaklaşık 3 4 tane camp var oralara yapışırsak Guildce 1 haftaya deli gibi para kasabiliriz. Bu ogreler cok dengesiz ilk patchte kesinlikle düzenleme gelecek buna. Bence leech edelim bunu.
Sosyal ağlarda paylaş

hattok said:

valla ben saat 4den sonra aktif olabilirim 2de sınav var xd

Ben akşam 9'dan sonra online olabiliyorum, gece 2'ye kadar falan gelirim ogre'lere.
419 armor var, tanklayabilirim isterseniz.
Linenleri atin yeter bandage icin.

Yalnız ben taaa kuzeye gittim ogreler için, snow ogre kestim.
Dibimizdeki lava da da mı ogreler silver düşürüyormuş :)) süper
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim guild'in kuzeyindeki çöl de bir crafter var, RELO adamın nick.
3 rare craft item'a 1 artisian armor veriyor.
Veya 20-25 mithril'e bir tane veriyor.
Coin ile alirsak, 15silver'a.

Koordinat lar var bende. Uğrayabiliriz oraya da yarın, isteyen olursa.

2-3 saat ogre kessek, herkes de 60+ silver olur. Full artisian set aliriz herkese.

Adamlar da blacksmith de var.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de,

Bizim crafter'ların da artık max'lanması lazım.

Benim fikrim, bir saat belirleyelim. Mesela her akşam saat 10'da, herkes toplansın şehrin içinde.

Elinizdeki malzemeleri verelim crafter'lara skill kassınlar, ihtiyacı olanlar da alır item'ları.

Crafter'lar için özel depo alanları da oluşturabiliz.

Yani toplanıp, konuşalım, şu işi bir sisteme oturtalım diyorum.

Fikir çok ama konuşulması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...