hadibea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Şimdi saydık. 16 aktif hergün giren, 4 de yeni oyuncu var. 5-6 slot ayırıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Mosqi nasıl bir reputation yaptıysa dün gece gezerken Pati'denim diye bi anama küfür etmedikleri kaldı herkes hırgız Mosqi diyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 akirafes said: tahta ve kömür lazım olan varsa getirsin bana birazdan polearm yapmaya baslıyacam. ben bi tane rezerve ettim gece alırım heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 nightwatch fatihin arka sokakları gibi gözüküyo asd. http://i.imgur.com/e0pCLiJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 daha once sehrimizden kit calan , kitleri suursuzca bizim sehrin icine insa eden ( soulevans neverland nickler) lightmyfire guildinin topraklarina girip 3 çit diktim. getirmesi zaman alan 5 wetland agacini kestim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Bi ara deli goturdum milletten artik sari sari geziorum. :) Anelor said: Mosqi nasıl bir reputation yaptıysa dün gece gezerken Pati'denim diye bi anama küfür etmedikleri kaldı herkes hırgız Mosqi diyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Bi adet copper ya da iron polearm pls akira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 An itibariyle Nights Watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Aki ben de yarım saate oyundayım, demir ve kömürü atarım, artık ne çıkarsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 hadibea said: Carpenter dukkanımın yıkıcıları bunlar istimlakcı bunlar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 harir nerde la dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Duvar bittimi la taş farmlamıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Korax said: harir nerde la dsgf burdayım ne oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Ben nereye bakıyomuşum öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 WoodsOfYpres said: Duvar bittimi la taş farmlamıstım Taşları ortak kabinlere atabilirsin 10 gibi fln girip çekicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Harir said: Korax said: harir nerde la dsgf burdayım ne oldu sdf gel bitane +24mu +26mi ne cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 200 tane black pethal var kim istiyosa vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 hadibea said: WoodsOfYpres said: Duvar bittimi la taş farmlamıstım Taşları ortak kabinlere atabilirsin 10 gibi fln girip çekicez bos buldugum kabine bıraktım abi bakarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 50 mitril 55 iron 20 bronze 3 silver kastım aboov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 kimse gelmedi çıktım yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Abi bu ogreler... Her vuruşta 6 ile 12 xp arası veriyor. archery'i 22ledim lan 14den gittim oraya bi deniyim diye. Şaka gibi. Tank gear lazım Aki Yapıştır kanky bi tank gear pls edit: Cabinlerdeki twigleri alsam sorun olur mu beyler? milletin cabininde baya bi twig var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 çok karlı bi gün oldu ya cephanelik oldum bugün sdf. mevzu olursa çağırın ağır sanayi hamlemle gelcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Bs 18 oldu iron hammer ve dagger yapıyorum hammerlar 90-180 vuruyor agac kesmeyi nerdeyse 2 vurus çok hızlı log kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bs 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 sewing 30 oldu kizlar sdgf sevenless miydi neydi, bugun anelor'un 30 silver'a alsammi dedigi sabre kilici hediye etti sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar