ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 patinightswatch guildhall'un yanında öldüm ama ya, alla alla neye göre belirliyor, kuleyi kuran kişinin guildde mi olması lazım yoksa guild territory içerisinde olması yetiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 WoodsOfYpres said: sunthewhich said: Tamam o vakit, Copper ingot ile birebir takas yapıyorum, mithril isteyenlere duyurulur. kaç tane var bende baya copper olcak. 50 kadar mithril ore var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 giremedim bi türlü oyuna yeni patch nasıl bişeyleri rahatlatıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Kuleyi kuranın guild üyesi olması yetiyor. Bug olmuştur sende. Bu arada akşam 8-9-10 civarı duvarları sağdan sola çekip (70 civarı taş duvar) malum guildin towerlarını içerde bırakıp yıkıcaz. Online olabilcekleri bekliyrouz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ZaugnaKhaldun said: peki guildin üyesi olmama rağmen, pk iken guild towerlardan dayak yemem ve ölmeme kaç puan?? banada oldu bu. akifaresun kuleleri 2 ok attı 1 hp kaldı zor kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 aki nin kuleden uzak durun adma mtihril arrow koyuyuo içine deli :p bide herkes steam id yazssan şu konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 hadibea said: Kuleyi kuranın guild üyesi olması yetiyor. Bug olmuştur sende. Bu arada akşam 8-9-10 civarı duvarları sağdan sola çekip (70 civarı taş duvar) malum guildin towerlarını içerde bırakıp yıkıcaz. Online olabilcekleri bekliyrouz :) Bana ortalama bir set ve silah için ne gerekiyor söyleyebilcek var mı? Set konusunda yardım edebilirseniz aksam arkadaşı satıp size irgatlığa gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Beni nightwatch a alın rahat hareket edin Mitril bana lazım herhalde mitril kılıc mace istemiyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 olm nie patiden çıkıon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bana ingot veriyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 İron super vurucu silahlar yapmaya başladım . :P Demir silahlar bilindigi üzere cok iyi vurus gucune sahip . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 çıkarcı aki asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Vaay 3 gun giremedik satislar baslamis sdf Birileride korax lutfederse demis simdi hatirlayamadim nickide, zorla bayramlik agzimi actiricaksiniz benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Aki gel yukarıya bizim guild'e. Bize BS lazım. Bende sewing yapıyorum ama daha 17.…. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 martial arts nası kasılır ? sadece yumrukla mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Yeni Patch ile artik guild sinirleri icinde yaratik spawn olmuyor tanidiklariniza haber verin arkadaslar.bu yuzden birakanlar oldu.geri gelsinler , yardima ihtiyacimiz var. 2 tane dusman guild var dibimizde hirsizlar , vandallar... ZaugnaKhaldun said: Canavar'in kulelerden ayni guildde oldugum arkadaslara atack vermemesi lazim kulelerimin. Seele said: guild dedim15 kisilik yer var nightwatchda su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Korax said: Vaay 3 gun giremedik satislar baslamis sdf Birileride korax lutfederse demis simdi hatirlayamadim nickide, zorla bayramlik agzimi actiricaksiniz benim. abi bende kac defa guild dedim ses etmedin. yer yoksa baska guilde geceyim. bisi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Canavar'in kulelerden geliyor olabilir, emin olamadım DAha önemli bir sorum var ya: Small leather için gereken hayvanları biliyorum ama bulmak resmen işkence. Daha toplu bulabileceğim bir yer var mıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ZaugnaKhaldun said: Canavar'in kulelerden geliyor olabilir, emin olamadım DAha önemli bir sorum var ya: Small leather için gereken hayvanları biliyorum ama bulmak resmen işkence. Daha toplu bulabileceğim bir yer var mıdır acaba kuzeye git oralarda var baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 4 -5 kisiye night watchdan demir silah dagittim . Dagitimlar devam ediyor tüm pati halkı elinde demir silahlarla dolasıcak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 tahta ve kömür lazım olan varsa getirsin bana birazdan polearm yapmaya baslıyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ZaugnaKhaldun said: Canavar'in kulelerden geliyor olabilir, emin olamadım DAha önemli bir sorum var ya: Small leather için gereken hayvanları biliyorum ama bulmak resmen işkence. Daha toplu bulabileceğim bir yer var mıdır acaba Canavarın değilde, aki nin kulelerdendir. Sağ kapıyı kullanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 polearm alirim her türlü ne gerekio onun için? akirafes said: tahta ve kömür lazım olan varsa getirsin bana birazdan polearm yapmaya baslıyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 tahta komur demir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Seele said: guildnightwatch in da uye siniri sorunu varmis. en kisa zamanda aktif olmayan arkadaslar cikarilackmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar