WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 eheh 2 kez aynı bug yüzünden öldüm, ortada ne tower var ne birisi var sürekli dmg yiyip ölüyorum boş yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 asda carp kasma taktiği varmış kasıyorum şimdi 25 oldu :d shop yapcam paso 30a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 neymiş o ya? benim 36 oldu ama gelen exp çok düştü daş duvardan :/ 40 göremiycüm gibi duvarlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ah işte serbest eknomi bu: Bugün 33 silver kazandım 2.5 saat dolaştım 2.8 den canta satan 50 coper danda pelerin satan biri buldum dükkanlarımda 7 silverdan cantalar kapıs kapıs gitti 5 silverdanda pelerinler. Bu yakaya small leather getiriyorum burada cıkmıyor burdan bizim orayaada ginseng ve kırmızı ciciek getiriyorum resmen 1 e 3 oranlarda para kazanıyorum . Ne yazııki kazandıklarımı faiş fiyatla cooper satan pk guildlerine yatırıyorum . Evlerden caldıkları cooperları satın alıyorum .Bu da ekonminin diger yüzü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 FromTheHell said: neymiş o ya? benim 36 oldu ama gelen exp çok düştü daş duvardan :/ 40 göremiycüm gibi duvarlarla abi Yeni açılan neyse onu yapcaksın. Mesela 25de shop yapıyorum sürekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Wool arıyorum arkadaşlar. İron ve mithril ile takas edebilirim. Ratio'yu belirleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Wool yok ama fleecle iron takas ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Copper iron Copper mithril ratio ne bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 copper ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 sunthewhich said: Copper iron Copper mithril ratio ne bilen var mı ? her mitril icin 3 cooper veririm ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 sunthewhich said: Wool arıyorum arkadaşlar. İron ve mithril ile takas edebilirim. Ratio'yu belirleriz. mitril icin sana wool bulurum da ne oldugunu bilmiyorum . bakayım piayasaya . her sey mitril icin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Fleecele yapilan tailor componentinden bahsediyo herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 guild kalesini bastanasagı tamir ettim . kapı dahil 4 duvar da yıkılmıstı keske arkasını tepeye verseydik . Ordan yaratık gelmezdi bir kenar saglamda kalırdı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Ben de yeni başladım guild kalesinin oralardayım, nasil giriyoruz guilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 1 mithril ore için 1 copper ingot istemek yüzsüzlük mü olur ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 WoodsOfYpres said: nights watcha bile almadınız lan bizi nick ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 sunthewhich said: 1 mithril ore için 1 copper ingot istemek yüzsüzlük mü olur ? :D nasıl yani 1 mitril 3 cooper eder rahatlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Tamam o vakit, Copper ingot ile birebir takas yapıyorum, mithril isteyenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 sunthewhich said: Tamam o vakit, Copper ingot ile birebir takas yapıyorum, mithril isteyenlere duyurulur. kaç tane var bende baya copper olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 akirafes said: sunthewhich said: Copper iron Copper mithril ratio ne bilen var mı ? her mitril icin 3 cooper veririm ben . aga mitril var bende görüselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 meteor pieces bir seye yariyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Henüz kullancak yeri görmedim, az bulunduğu için yüksek seviye itemlerde kullanılır sanırım daha gelemedik oralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 peki guildin üyesi olmama rağmen, pk iken guild towerlardan dayak yemem ve ölmeme kaç puan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 o towerlar bizim guildin değildir. ben çok gezdim guild towerlari dalmio guilddeki pklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 yandaki guildin towerları bize çok yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar