Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

sunthewhich said:

Yapın abi, daha ucuza da istemiyorum, aynı parayı size vereyim. Maksat para içerde dönsün. Yoksa ben istediğimi buluyorum o konuda sıkıntı yok sadece parayı başka guild'lere vermiş oluyoruz..

paraya gerek yok ya lazım olan oru verdinmi istedigini yaparım .
diger malzemeler zaten ben rare yapıyorum . sorun ore .
Sosyal ağlarda paylaş

hah süper iyi bir patche benziyor

ama çok komik adamlar ya, power point açıp insert shape diyip böle kutularla anlatmışlar guild territoryi hehe. Amatörün dibi adamlar :P

KIYAMAMZ

said:
PATCH NOTE - June 12, 2015
12 JUNE - RAINMAKER815
PATCH NOTE - June 12, 2015

Hello, this is Odd One Games.

1. System additions

- Improvised guild
> It is the community system that you could have a adventure with friends at startup.
> The guild capacity is 5.

- Guild territory
> Now, once you settle down, you could use the area your own.
> When you create the guild after construct a guild building is the starting point of proclaiming the guild territory.
> The center of the territory is the building you constructed.
> The territory is invalid when you disband the guild.
> Within the guild territory, the monsters are not spawned.
> Guild territories could be extended by construct the walls(wall, watchtower, gate).
> If The walls extending the territory are destroyed and the remains disappear, the territory will be invalid.

http://youngchae.com/steam_img/guild01.jpg

> The priority of territories follows the rules below.

http://youngchae.com/steam_img/guild02.jpg

> Guild territory karma details
| Livestock that you put down in the guild territory is recognized as guild's property.
| When you pick up the livestock owned by other guilds, the karma will be influenced.
| Within guild territories, any defence behaviors(kill/violence) aimed for aggressors will not be penalized.

2. Item additions
- rusty tin door lock for guild
- You could get it with 'Work Bench'.

3. Improvements
- The build ranges of some installation type facilities(Furnace, Bonfire, etc.) are rearranged.
- You could tear down the guild member's facilities.
- You could get 'trace of evil'of members.
Sosyal ağlarda paylaş

iki gun once kesfe ciktigimda çöl tarafinda biri kosarak geldi yanima . ihtiyaclarimi sordu traderim ben dedi. istedigim itemlari saydim , bugun sattim dedi adam esnaf agziyla. getireyim yarin sana diyor.evcil hayvanlarim zehirli kurbagalardan birini hediye ettim. dün bizim köyün yanina gelmis biriyle konusuyordu. kurbagadan tanidim. 1 gun elinde gezmis.o korkunc suratiyla satis yapabilecegini saniyor. bir de tavsan kulagi takmis.aldim köşeme , yaktim sokak lambami., et su ikram ettim. gunduz olunca uğurladim tuhaf roleplayer arkdaşı

25 carp ,22 tinker yetenegim var.ihtiyaci olan arkadaslarim materyalleri hazir gelsinler lutfen.
http://treeoflifewiki.org/Crafting

akirafes said:

abi bu rare uniq craft şans konusunda rehber türevi bilgi , gozlem bekliyorum senden.ornegin rare bow icin tum mats in rare mi olmasi lazim.yoksa yetenege mi bagli? matsin hepsi rare olursa kabaca kac olasilikla uniq craftlaniyor? bina yapimminda rare mat kullanirsak ornegin kulelerin hasarinda veya attack hizinda degisim oluyor mu?
ayrica
craft yeteneklerini tutacak misin yoksa pvp ye basladiginda dusurecek misin onemli benim icin cunku tutkuyla oynayan az sayidaki oyuncudan birisin tanidigim.
en azindan bir pure crafter karakterimizin olmasi lazim abi patiden , kim vakit ayiracak bilmiyorum.
hadibea said:

Korax
dostum , korax birkac gun giremeyecek oyuna yurtdisinda oldugundan.
ayrica 4 cart var elimde. online olucam mutlaka aln benden zaman kazandiracak
Zeyth said:

resimdeki koordinattayiz.haritada buyuk agacin oldugu bolgenin sag ustunde
Sosyal ağlarda paylaş

Nights Watch Duyuru Şeysi

Arkadaşlar lakers guildiyle anlaştık.
Duvarları adamların towerlarına değdirerek çekicez bizim kuzeyimizi (haritanın güneyini) onların towerları koruyacak. PK olanlar çok yaklaşmasın yeni duvar diplerine.

Ayrıca bu akşam 9-10 da nightswatch guildi (canavarın paralel yapılanması dışında) komple yıkılıp tekrar kurulacak. Lütfen 9 dan sonra online olmaya çalışın.

Koraxda lütfedip shopunu kaldırırsa artık çok pratik ve kullanışlı bir sistem oturtacağız bu gece nighstwatchda.

Edit: bu arada pati footer backlink mi satıyor secereli doberman nedir ya sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Selam arkadaşlar eski ultima oyuncusu olarak bende oynuna başladım

lakin istemedim skilleri kastım nasıl sıfırlıcam ? skilliği aşağa çektim ama düşmüyor belli bir vakit geçse bile

Hesabımı savaşcı olarak kasmayı düşünüyorum ultima online kafasında oldugum için hem savaşcı hem crafting bir galiba çünkü tek karakter açabiliyorsunuz bu konuda yardım ederseniz sevinirim sistemi tam olarak anlamadım

Şuanda tek başıma takılıyorum insanlara yardım ediyorum yaratıklardan koruyorum şehir kurmalarına eşya vs tasıyorum lakin ingilizcem cok iyi değil, Türk arkadaşlarla sizlerle oynamak isterim belli bir kordinat veriseniz resimli olursa sevinirim koşarak gelirim

Karakterimi savaşcı olarka düsünüyorum köylerinizde koruyucu olabilirim isterseniz yada ne görev verilirse yapmak isterim maksadım beraber güzel vakit geçirmek

steam: borulcem87 eklerseniz sevinirim

Teşekkürler iyi farmlar (:

Edit: haftasonu şehirdışına cıkmak zorundayım pazartesi oyuna giriş yapabilirim forumu sürekli mobilden takip edicem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...