sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 @akifares, Senin dün akşam shop'a uğradım ama sadece 2h weapon'lar vardı, almadım birşey. Yine gittik VSG'ye verdik silver'ları ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 su an tek hand yapıyorum hepsi rare sanırım aksam veya sabaha demir yapmaya başalarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Yapın abi, daha ucuza da istemiyorum, aynı parayı size vereyim. Maksat para içerde dönsün. Yoksa ben istediğimi buluyorum o konuda sıkıntı yok sadece parayı başka guild'lere vermiş oluyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 sunthewhich said: Yapın abi, daha ucuza da istemiyorum, aynı parayı size vereyim. Maksat para içerde dönsün. Yoksa ben istediğimi buluyorum o konuda sıkıntı yok sadece parayı başka guild'lere vermiş oluyoruz.. paraya gerek yok ya lazım olan oru verdinmi istedigini yaparım . diger malzemeler zaten ben rare yapıyorum . sorun ore . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 copper'ları craft için kullanıyorum. Iron olması lazım 20-30 tane, onları atarım akşama sana. Iron dagger veya hammer olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 asdas nası eğleniyorlar :D https://www.youtube.com/watch?v=DQZrAnQNmE4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 2800, 4900'deyim, nerelere gelmem laızm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 video daki şehir yerini bir yerden tanıdınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Aha hemen bizim yanimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 yanımızda değil tam bizim yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 abi dungeon mungeon okudum bi yerlerde(burası da olabilir sdf) denk gelen giren çıkan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Arkadaş oyuna giremiyor su hatayı alıyor sürekli ne yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 yanlis anlamadiysam guild duzenlemelerini iceren eklenti geliyor 1-2 saat icinde hadibea said: link http://steamcommunity.com/app/361800/announcements Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bende de yapmıştı ilk günler, çözememiştim bilgisayarı resetleyince gitti. Şimdi çıkışlarda yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Guzel patch yapmislar icerde zombie spawni olmayacak artik sehirler rahatlar biraz. Store amacli shoplarida duvarin icine almak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 hah süper iyi bir patche benziyor ama çok komik adamlar ya, power point açıp insert shape diyip böle kutularla anlatmışlar guild territoryi hehe. Amatörün dibi adamlar :P KIYAMAMZ said: PATCH NOTE - June 12, 2015 12 JUNE - RAINMAKER815 PATCH NOTE - June 12, 2015 Hello, this is Odd One Games. 1. System additions - Improvised guild > It is the community system that you could have a adventure with friends at startup. > The guild capacity is 5. - Guild territory > Now, once you settle down, you could use the area your own. > When you create the guild after construct a guild building is the starting point of proclaiming the guild territory. > The center of the territory is the building you constructed. > The territory is invalid when you disband the guild. > Within the guild territory, the monsters are not spawned. > Guild territories could be extended by construct the walls(wall, watchtower, gate). > If The walls extending the territory are destroyed and the remains disappear, the territory will be invalid. http://youngchae.com/steam_img/guild01.jpg > The priority of territories follows the rules below. http://youngchae.com/steam_img/guild02.jpg > Guild territory karma details | Livestock that you put down in the guild territory is recognized as guild's property. | When you pick up the livestock owned by other guilds, the karma will be influenced. | Within guild territories, any defence behaviors(kill/violence) aimed for aggressors will not be penalized. 2. Item additions - rusty tin door lock for guild - You could get it with 'Work Bench'. 3. Improvements - The build ranges of some installation type facilities(Furnace, Bonfire, etc.) are rearranged. - You could tear down the guild member's facilities. - You could get 'trace of evil'of members. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 patch note linki isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 erken uyanmısım daha acılmamış asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 party sistemimi geldi nasıl 5 kişiyle guild kuruluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 iki gun once kesfe ciktigimda çöl tarafinda biri kosarak geldi yanima . ihtiyaclarimi sordu traderim ben dedi. istedigim itemlari saydim , bugun sattim dedi adam esnaf agziyla. getireyim yarin sana diyor.evcil hayvanlarim zehirli kurbagalardan birini hediye ettim. dün bizim köyün yanina gelmis biriyle konusuyordu. kurbagadan tanidim. 1 gun elinde gezmis.o korkunc suratiyla satis yapabilecegini saniyor. bir de tavsan kulagi takmis.aldim köşeme , yaktim sokak lambami., et su ikram ettim. gunduz olunca uğurladim tuhaf roleplayer arkdaşı 25 carp ,22 tinker yetenegim var.ihtiyaci olan arkadaslarim materyalleri hazir gelsinler lutfen. http://treeoflifewiki.org/Crafting akirafes said: abi bu rare uniq craft şans konusunda rehber türevi bilgi , gozlem bekliyorum senden.ornegin rare bow icin tum mats in rare mi olmasi lazim.yoksa yetenege mi bagli? matsin hepsi rare olursa kabaca kac olasilikla uniq craftlaniyor? bina yapimminda rare mat kullanirsak ornegin kulelerin hasarinda veya attack hizinda degisim oluyor mu? ayrica craft yeteneklerini tutacak misin yoksa pvp ye basladiginda dusurecek misin onemli benim icin cunku tutkuyla oynayan az sayidaki oyuncudan birisin tanidigim. en azindan bir pure crafter karakterimizin olmasi lazim abi patiden , kim vakit ayiracak bilmiyorum. hadibea said: Korax dostum , korax birkac gun giremeyecek oyuna yurtdisinda oldugundan. ayrica 4 cart var elimde. online olucam mutlaka aln benden zaman kazandiracak Zeyth said: resimdeki koordinattayiz.haritada buyuk agacin oldugu bolgenin sag ustunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 vaay canavar şekil olmussun sende . Saç kesimi gözlük . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Nights Watch Duyuru Şeysi Arkadaşlar lakers guildiyle anlaştık. Duvarları adamların towerlarına değdirerek çekicez bizim kuzeyimizi (haritanın güneyini) onların towerları koruyacak. PK olanlar çok yaklaşmasın yeni duvar diplerine. Ayrıca bu akşam 9-10 da nightswatch guildi (canavarın paralel yapılanması dışında) komple yıkılıp tekrar kurulacak. Lütfen 9 dan sonra online olmaya çalışın. Koraxda lütfedip shopunu kaldırırsa artık çok pratik ve kullanışlı bir sistem oturtacağız bu gece nighstwatchda. Edit: bu arada pati footer backlink mi satıyor secereli doberman nedir ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 ben geliyom saat9da kesin olarak edit:korax sifreyi ver kaldieayim madem sen giremicen oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 serverlar ne zaman acilcak bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeyth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Selam arkadaşlar eski ultima oyuncusu olarak bende oynuna başladım lakin istemedim skilleri kastım nasıl sıfırlıcam ? skilliği aşağa çektim ama düşmüyor belli bir vakit geçse bile Hesabımı savaşcı olarak kasmayı düşünüyorum ultima online kafasında oldugum için hem savaşcı hem crafting bir galiba çünkü tek karakter açabiliyorsunuz bu konuda yardım ederseniz sevinirim sistemi tam olarak anlamadım Şuanda tek başıma takılıyorum insanlara yardım ediyorum yaratıklardan koruyorum şehir kurmalarına eşya vs tasıyorum lakin ingilizcem cok iyi değil, Türk arkadaşlarla sizlerle oynamak isterim belli bir kordinat veriseniz resimli olursa sevinirim koşarak gelirim Karakterimi savaşcı olarka düsünüyorum köylerinizde koruyucu olabilirim isterseniz yada ne görev verilirse yapmak isterim maksadım beraber güzel vakit geçirmek steam: borulcem87 eklerseniz sevinirim Teşekkürler iyi farmlar (: Edit: haftasonu şehirdışına cıkmak zorundayım pazartesi oyuna giriş yapabilirim forumu sürekli mobilden takip edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar