Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Beyler Lakers guildi nights watcha diss atiyor, kırmızı üyelere saldırıyor. Öne doğru büyümemiz hoşlarına gitmemiş.

Bakın oyuna başlayalı 3 hafta oldu. Şurda belki 50-60 kişiyiz. Aynanda 8-9 onlineımız oluyor. Hani rammond fln ayrı hikaye adam legendary ile geziyorda. Bu haftasonu 10-15 kişi toplanıp bu lakers gibi 2-3 tane noobun hakkından gelemiyosak komple uninstall edelim bence :D
Sosyal ağlarda paylaş

csubasi said:

akirafes said:

abi , sans eseri mi rare oldu yoksa tum malzemeleri rare mi kullandin ? sagolasin

genelde ne yaparsam rare oluyor .
carpenter 48 oldu ondan yaptıgım yardımcı malzemler +100 rare mavi oluyor mesela sopa , grip , kalıp gibi düz tahtadan ne yapsam rare cıkıyor .
Agırlıklı rare onldugu icin yardımcı malzemeler ingot su haric rare veriyor genelde itemi
miningde 31 oldu sanırım 40 dan sonra mining lede ore ları rare ingot yapıcam .
o zaman turuncu sari item yapmıya baslıyacam herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

bnde 5 silver var 5 tane bana dagger yap hepsini vereyim sana :D Yanız oyundaki target sistemi çok leş :D

edit : Birinin shop kitini aldım burda harir sanırım seninkini aldım istersen scroll ve pencıl mıdır nedir verebilirim ondan. + bir ton tüy lootladım sanırım bi 30 35 tane. Mininge başladım copper ore üretiyorum bs yapcam ben de. Haritanın sağ alt köşesinde ya da yeşillik bölgelerde cok fazla copper sculpture bulunabiliyor. isteyene iron ve mitrilverebilirim takas edebiliriz copper sculpture ile
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada sıkılanlar varsa merchantlık yapsın :D çok keyifli duruyor. dün bi babuştan 20 iron sculpture kaarşılığı 5 slotluk çanta aldım adam geldi wasteland trader'ı gibiydi ya cok keyifli. Oyunda rol bürünüp oynamıyonuz ki o yüzden sarmıyor artık hiçbir oyun kimseyi. Rol bul kendine onu oyna çok daha zevkli. Herkes Kürdi gibi EN GÜçLÜ ÇAR BenİMKİ OLCAK diye kasıyor, bayarsın tabi. Ben geziyorum Kendime dünyada bi imaj yaratmaya calısıyorum Kaleleri döven yaratıkları kesiyorum falan geziyorum sürekli insanlarla iletişimdeyim hep
Sosyal ağlarda paylaş

online suresi cok uzun vsg isimli oyuncu dregonun duvara basladigini bu sabah gorunce hemen kuleleri dikti deli gibi calisiyorlar buyumemizi engellemek icin . heryere bina diktiler.
uyari! iki guildin de duvarlari yikiliyor kule ile korunmadiklari icin emekleriniz bosa gidecek coinim kalmadi onarayim
*
akirafes said:

rp
anlat lutfen abi bos vaktinde. ben de karsilastim biri geldi yabanda satilik mallarim var diye . adamlar vakit kaybi bence. şu , bu var mi diyorum az once sattim diyor . tam esnaf .
Sosyal ağlarda paylaş

*
akirafes said:

rp
anlat lutfen abi bos vaktinde. ben de karsilastim biri geldi yabanda satilik mallarim var diye . adamlar vakit kaybi bence. şu , bu var mi diyorum az once sattim diyor . tam esnaf .

aynen diyorki anca 10 tane vrebilirim cooper 10 tane demir prensinim .
Ne kadar cok kisiye verirsem ismimi o kadar duyururum .
Lutfen clanınna benden bahset .
Siparisin varsa 3 gun sonra gelicem .
bu arada yolda gecirdigi bir hikayeyide anlatıyor
Çok kaliteli oyuncular var.
sanane de dark diye biri vardı cok iyi pk idi .
ilk basta korkar ve nefret ederdik sonra oyun ilerledikce ne kadar kaliteli bir oyuncu oldugunu ve ne kdar iyi rol yaptıgını ogrendim .
Buradada sanırım o türde cok insan var.
ben buraya bayıldım .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...