sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 akirafes said: Silah yapmaya bir saat önce başladım Silah ihtiyacı olanlar gelebilir sanırım akşama kadar çok daha iyilerini yaparım . bu iyi oldu, silahları koyduğun shop'un koordinatları da yazarsan mis olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 2830 4406 bana 4 cooper ingot veya 16 tane cooper getirin ben yaparım . aksama demirlere başlarım insallah . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 valla bende 16 bs var da toplamak çok zaman aldığı için yavaş artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 akirafes said: abi , sans eseri mi rare oldu yoksa tum malzemeleri rare mi kullandin ? sagolasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Beyler Lakers guildi nights watcha diss atiyor, kırmızı üyelere saldırıyor. Öne doğru büyümemiz hoşlarına gitmemiş. Bakın oyuna başlayalı 3 hafta oldu. Şurda belki 50-60 kişiyiz. Aynanda 8-9 onlineımız oluyor. Hani rammond fln ayrı hikaye adam legendary ile geziyorda. Bu haftasonu 10-15 kişi toplanıp bu lakers gibi 2-3 tane noobun hakkından gelemiyosak komple uninstall edelim bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 beyler 2 kişi night's watch a başvurmuştuk dün niye reddettiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Woody yer yok şuan. Cuma hall u yıkıp tekrar kurucaz. Cuma günü online olursan alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 csubasi said: akirafes said: abi , sans eseri mi rare oldu yoksa tum malzemeleri rare mi kullandin ? sagolasin genelde ne yaparsam rare oluyor . carpenter 48 oldu ondan yaptıgım yardımcı malzemler +100 rare mavi oluyor mesela sopa , grip , kalıp gibi düz tahtadan ne yapsam rare cıkıyor . Agırlıklı rare onldugu icin yardımcı malzemeler ingot su haric rare veriyor genelde itemi miningde 31 oldu sanırım 40 dan sonra mining lede ore ları rare ingot yapıcam . o zaman turuncu sari item yapmıya baslıyacam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 WoodsOfYpres said: reddettiniz maksimum uye sinirina ulasildigi icin alinamamis olabilirsiniz. guildden cikarma sistemde yok su an.tam tersi online arkadaslara ihtiyac duyuyor iki guildimiz de.duvarlari , craft binalari onarmaktan 7 coinim kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 birde dikkat ettigim oyunda herkes rare toz (powder) pesinde ne ise yaradıgını bilmiyorum ama çok önemli oldugu belirkin ona 120 def ustluk veriyorlar. o kadar degerli yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 oha bende 8 tane var rare powder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 saat 21.00 da geleceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Rare powder nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 @akifares, Abi bu SS'de görünen fiyatlara satıyorsan cidden, bana 4-5 tane ayır, akşama gelip alırım 9 gibi. 1h sword, dagger, mace tercihim. axe olmasın. thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 valla 1 silverdan koydum 4 tane aynı rare sworddan dahada ucuza yani . Su an icin baya bir uzagım o ilk koyu kurdugumuz yere dogru yola cıktım . 3 saat sonra donucem eger satılmamıssa sana ayırırım .yoksa cooper getir yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Ucuz yazıyorsun bence, 4 tane rare sword 3.5-4 silver yapabilir gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 bnde 5 silver var 5 tane bana dagger yap hepsini vereyim sana :D Yanız oyundaki target sistemi çok leş :D edit : Birinin shop kitini aldım burda harir sanırım seninkini aldım istersen scroll ve pencıl mıdır nedir verebilirim ondan. + bir ton tüy lootladım sanırım bi 30 35 tane. Mininge başladım copper ore üretiyorum bs yapcam ben de. Haritanın sağ alt köşesinde ya da yeşillik bölgelerde cok fazla copper sculpture bulunabiliyor. isteyene iron ve mitrilverebilirim takas edebiliriz copper sculpture ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Bu arada sıkılanlar varsa merchantlık yapsın :D çok keyifli duruyor. dün bi babuştan 20 iron sculpture kaarşılığı 5 slotluk çanta aldım adam geldi wasteland trader'ı gibiydi ya cok keyifli. Oyunda rol bürünüp oynamıyonuz ki o yüzden sarmıyor artık hiçbir oyun kimseyi. Rol bul kendine onu oyna çok daha zevkli. Herkes Kürdi gibi EN GÜçLÜ ÇAR BenİMKİ OLCAK diye kasıyor, bayarsın tabi. Ben geziyorum Kendime dünyada bi imaj yaratmaya calısıyorum Kaleleri döven yaratıkları kesiyorum falan geziyorum sürekli insanlarla iletişimdeyim hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 hattok said: isteyene mitrilverebilirim takas edebiliriz copper sculpture ile Mitril amana bana cok lazım kimseye verme hırsızlık yapıyorum ben ne hallere dustum mitril icin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 hattok said: sürekli insanlarla iletişimdeyim hep Çok iyi rp yapan tacir ve pk lar var hele bir grifci var gulmekten çldüm gecen aksam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 online suresi cok uzun vsg isimli oyuncu dregonun duvara basladigini bu sabah gorunce hemen kuleleri dikti deli gibi calisiyorlar buyumemizi engellemek icin . heryere bina diktiler. uyari! iki guildin de duvarlari yikiliyor kule ile korunmadiklari icin emekleriniz bosa gidecek coinim kalmadi onarayim * akirafes said: rpanlat lutfen abi bos vaktinde. ben de karsilastim biri geldi yabanda satilik mallarim var diye . adamlar vakit kaybi bence. şu , bu var mi diyorum az once sattim diyor . tam esnaf . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 * akirafes said: rpanlat lutfen abi bos vaktinde. ben de karsilastim biri geldi yabanda satilik mallarim var diye . adamlar vakit kaybi bence. şu , bu var mi diyorum az once sattim diyor . tam esnaf . aynen diyorki anca 10 tane vrebilirim cooper 10 tane demir prensinim . Ne kadar cok kisiye verirsem ismimi o kadar duyururum . Lutfen clanınna benden bahset . Siparisin varsa 3 gun sonra gelicem . bu arada yolda gecirdigi bir hikayeyide anlatıyor Çok kaliteli oyuncular var. sanane de dark diye biri vardı cok iyi pk idi . ilk basta korkar ve nefret ederdik sonra oyun ilerledikce ne kadar kaliteli bir oyuncu oldugunu ve ne kdar iyi rol yaptıgını ogrendim . Buradada sanırım o türde cok insan var. ben buraya bayıldım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 edit hele sehri kusatan pkların dün aksam 3000 mitril ok istedigine sahit oldum kusatmayı kaldırmak icin . pazarlık cok iyiydi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 sunthewhich said: Ucuz yazıyorsun bence, 4 tane rare sword 3.5-4 silver yapabilir gibi.. 3 silvera 70-90 one hand alıyorsun 900 durabilityli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2015 denlair drego seth akirafes cart lazim olursa canavarin yerine gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
akirafes
pazarlık cok iyiydi .
Sosyal ağlarda paylaş
Cheaz
3 silvera 70-90 one hand alıyorsun 900 durabilityli
Sosyal ağlarda paylaş
csubasi
cart lazim olursa canavarin yerine gelin
Sosyal ağlarda paylaş