hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bEYLER Sanırım oyunda en fazla staminayı karpuz veriyor ve şansa ben de karpuz ekmiştim bir sürü. Seedlerle tekrar üretim yapıcam. Black petals üretiyordum ama sanırım ona ihtiyac yok ve yeter sanırım Arkada up uzun bi ekim alanı yaptım istediğiniz gibi kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Abi biz 2 kisi basladk smdi kisa tuyolar vereblr msnz bize nelere dikkat edelim vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Vereyim tuyo, su skilleri 10 yap abi. Carpenter,mining Su skil'i 5 yap tinker,healing Bunlari yaptiktan sonra istedigin craftingi kasabilirsin bunlar lazim mutlaka cunku hersey birbirine bagli... farming 20-30 yap cok kolay kasiliyor her alsigin skill point ile stat veriyor const. Kasabilirsin yani hit point'in artar kisa zamanda. Sonra ileride istemezsen dusurursun farming'i Baslangic bolgesinde wooden kobold'lar var onlari kesersen linen düser onunla bandaj yapabilirsin yaptigin bandajlada surekli kobold'lari farmla... e tusuna basarak sag en ust kosede bandaj yapmayi gorebilirsin , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Benim önerim, oyunun başında sadece 1 şey yapmak yerine, hemen herşeyden biraz yapın. Crafting'lerin hepsini bir noktaya kadar lvl'layın çünkü tüm craftingler stat veriyor. Farming yapın, çok hızlı stat veriyor. Her silahı kullanın, sadece sword veya sadece axe değil. Böylece hepsinden hızlıca statları alırsınız. Shop'lara sık sık bakın, çok ucuza iyi itemlar yakalanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 WoodsOfYpres said: Abi biz 2 kisi basladk smdi kisa tuyolar vereblr msnz bize nelere dikkat edelim vs. En çok gündüz vakti selam verenlere dikkat edin. Pk' dan daha tehlikeli bunlar :P Muhabbeti sohbeti hava kararınca yapın mümkün olduğu kadar. Şu oyun için en önemli tüyo budur. Oyuna girince 1-2 saat etrafta takılıp patiköye yaklaşın boş bi arazi bulup cabinleri atın sonra yavaş yavaş büyütün köyü. Gece olunca patiye ve nightswatcha gidip yardım isteyin, soru sorun, el atabilceğimiz bişe varmı deyin. Akşam gelince şu yeni başlayan ama guilde giremeyen arkadaşları bir yerde toplamak istiyorum yeni köy için. El birliğiyle temelini atalım en azından. Edit: Yeni köy lokasyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Masticore said: Vereyim tuyo, su skilleri 10 yap abi. Carpenter,mining Su skil'i 5 yap tinker,healing Bunlari yaptiktan sonra istedigin craftingi kasabilirsin bunlar lazim mutlaka cunku hersey birbirine bagli... farming 20-30 yap cok kolay kasiliyor her alsigin skill point ile stat veriyor const. Kasabilirsin yani hit point'in artar kisa zamanda. Sonra ileride istemezsen dusurursun farming'i Baslangic bolgesinde wooden kobold'lar var onlari kesersen linen düser onunla bandaj yapabilirsin yaptigin bandajlada surekli kobold'lari farmla... e tusuna basarak sag en ust kosede bandaj yapmayi gorebilirsin , eyvallah abi, bu combat skillerinde cap var mı yoksa her skilli geliştirebiliyor muyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Full'e dayandimi skill cap dusurebiliyosun ultima gibi... (Ki Ben dayandiran gormedim henuz) o yuzden martial arts olsun, axe olsun ,sword , bow hepsinden stat almaya bak baslangicta... Ileride zorlasicak skill up zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 400 skill point capi var 50 oluyor bir skill maks, yani UO gibi 8x olabiliyorsun. Fakat UO'daki gibi böle çat die anatomy , tactics 50 yapayım bilmemne olmuyor şu an. Sword mword o kadar kolay değil hemen 50 yapmak. Bu yüzden direkt ne varsa kasın. Zaten UO'daki gibi skill artışını kitleme ve düşürme var. O yüzden Cap'e vurursanız ileride, istediğin skilli düşürebilirsiniz sonradan. Ama statların bir capi var mı onu bilmiyorum. Statlarda arttırma azaltma yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 benim en cok merak ettiğim konu Mesela farming kastım sonra onu düşürdüğümde statlar da düşecek mi :O + 50 cap oldugunu bilmiyordum harika oldu bu haber ^_^ + tokyo ghoul ile ilgili bi guild kurmak istiyorum pati diye devam mı etcek 3. guild? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ben samıyorum Statların düşeceğini. UO gibi yapmışlardır. Nasıl uo da musicianship , meditation ile stat kasıp bitiriyorsan, ve sonrasında o skilleri düşürsen bile düşmüosa stat burada da öyle olacaktır. Ama belli de olmaz. Belki de adamlar stat cap'i bu şekilde koymuşlardır. Her skill artışı herhangi bir statı arttırıyor. 4 skill artışı da 2.il bir statı arttırıyor. Yani Her 4 level'da 5 Stat puanı alıyorsun. Böylelikle 50 level yaptığında bir skilli. 50 + 12 = 62 ek stat puanı alıyorsun. Totalde 496 stat puanı ediyor 8x olunca. Belki de işte ona göre skillerini seçmemiz gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 skill'ler ilk 50 yapana kadar stat vericek ondan sonra o skill'i düşürüp çıkarırsan falan vermiycek en güzel mantıklı öyle olur. Söyleyin öyle yapsınlar hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 onu yapmak amelelik olur özellikle 49 dan 50 ye geçmek ölüm gibi olacaksa. stad kasmanın kolay bir yolu vardır elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Korax said: Hacilar ben yurtdisiindayim, benim shoplar yikilirsa bi el atin pls Hacıt, bu dediğinde mantık hatası var ama çaktırma sfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 bana dün birisi shop kurdu içine itemları koyup lock koydum. doğru mu yaptım ? birde bu shopların kapasitesi arttırılabiliyor mu ? çok az geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 ben baya büyük bi tarla alanı yaptım faydalanabilirsiniz sanırım doğru yaptın aiko :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Serverlara restart gelir mi release'de ? Boşuna kasmayalım o kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Shop=Player Vendor Lock koymanıza gerek yok. Oyunda içinden birşey çalınamayan tek bina. Firewood, twig, straps, stone gibi değersiz şeyleri cabinlerde diğer eşyaları shopta saklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Cidden wipe gelcek mi oyuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Wipe mayp geldigi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 sunthewhich said: Serverlara restart gelir mi release'de ? Boşuna kasmayalım o kadar.. Bence gelmeli zaten. Oyun şu anda test aşamasında ve biz 'early-access' yalanı altında paralı testerlarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Bencede gelmeli alpha sayılcak durumda oyun şu an, release olunca wipe olmalı tüm yeniliklerle. hem zevkli güzel bir başlangıç olur hem herkes gaza gelir. wipe olmazsa saçma olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 wipe gelirde kac yıl sonra gelir artık o zamana oyunu bırakmış olabiliriz :D şu anki içerik ile oyun dolduruyor zamanını az kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 2 haftaya biter bu oyun bu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 armor pelerin büyük çanta fln nereden çıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2015 hadibea said: WoodsOfYpres said: Abi biz 2 kisi basladk smdi kisa tuyolar vereblr msnz bize nelere dikkat edelim vs. En çok gündüz vakti selam verenlere dikkat edin. Pk' dan daha tehlikeli bunlar :P Muhabbeti sohbeti hava kararınca yapın mümkün olduğu kadar. Şu oyun için en önemli tüyo budur. Oyuna girince 1-2 saat etrafta takılıp patiköye yaklaşın boş bi arazi bulup cabinleri atın sonra yavaş yavaş büyütün köyü. Gece olunca patiye ve nightswatcha gidip yardım isteyin, soru sorun, el atabilceğimiz bişe varmı deyin. Akşam gelince şu yeni başlayan ama guilde giremeyen arkadaşları bir yerde toplamak istiyorum yeni köy için. El birliğiyle temelini atalım en azından. Edit: Yeni köy lokasyonu geldim ben buraya guild kapısının önündeyim kimse yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar