Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tree of Life

Wisp

Öne çıkan mesajlar

Vereyim tuyo, su skilleri 10 yap abi. Carpenter,mining
Su skil'i 5 yap tinker,healing

Bunlari yaptiktan sonra istedigin craftingi kasabilirsin bunlar lazim mutlaka cunku hersey birbirine bagli...

farming 20-30 yap cok kolay kasiliyor her alsigin skill point ile stat veriyor const. Kasabilirsin yani hit point'in artar kisa zamanda. Sonra ileride istemezsen dusurursun farming'i

Baslangic bolgesinde wooden kobold'lar var onlari kesersen linen düser onunla bandaj yapabilirsin yaptigin bandajlada surekli kobold'lari farmla...

e tusuna basarak sag en ust kosede bandaj yapmayi gorebilirsin ,
Sosyal ağlarda paylaş

Benim önerim, oyunun başında sadece 1 şey yapmak yerine, hemen herşeyden biraz yapın.

Crafting'lerin hepsini bir noktaya kadar lvl'layın çünkü tüm craftingler stat veriyor. Farming yapın, çok hızlı stat veriyor.

Her silahı kullanın, sadece sword veya sadece axe değil. Böylece hepsinden hızlıca statları alırsınız.

Shop'lara sık sık bakın, çok ucuza iyi itemlar yakalanabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

WoodsOfYpres said:

Abi biz 2 kisi basladk smdi kisa tuyolar vereblr msnz bize nelere dikkat edelim vs.

En çok gündüz vakti selam verenlere dikkat edin. Pk' dan daha tehlikeli bunlar :P Muhabbeti sohbeti hava kararınca yapın mümkün olduğu kadar. Şu oyun için en önemli tüyo budur.

Oyuna girince 1-2 saat etrafta takılıp patiköye yaklaşın boş bi arazi bulup cabinleri atın sonra yavaş yavaş büyütün köyü. Gece olunca patiye ve nightswatcha gidip yardım isteyin, soru sorun, el atabilceğimiz bişe varmı deyin.

Akşam gelince şu yeni başlayan ama guilde giremeyen arkadaşları bir yerde toplamak istiyorum yeni köy için. El birliğiyle temelini atalım en azından.

Edit: Yeni köy lokasyonu
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

Vereyim tuyo, su skilleri 10 yap abi. Carpenter,mining
Su skil'i 5 yap tinker,healing

Bunlari yaptiktan sonra istedigin craftingi kasabilirsin bunlar lazim mutlaka cunku hersey birbirine bagli...

farming 20-30 yap cok kolay kasiliyor her alsigin skill point ile stat veriyor const. Kasabilirsin yani hit point'in artar kisa zamanda. Sonra ileride istemezsen dusurursun farming'i

Baslangic bolgesinde wooden kobold'lar var onlari kesersen linen düser onunla bandaj yapabilirsin yaptigin bandajlada surekli kobold'lari farmla...

e tusuna basarak sag en ust kosede bandaj yapmayi gorebilirsin ,

eyvallah abi, bu combat skillerinde cap var mı yoksa her skilli geliştirebiliyor muyuz
Sosyal ağlarda paylaş

400 skill point capi var

50 oluyor bir skill maks, yani UO gibi 8x olabiliyorsun. Fakat UO'daki gibi böle çat die anatomy , tactics 50 yapayım bilmemne olmuyor şu an. Sword mword o kadar kolay değil hemen 50 yapmak.

Bu yüzden direkt ne varsa kasın. Zaten UO'daki gibi skill artışını kitleme ve düşürme var. O yüzden Cap'e vurursanız ileride, istediğin skilli düşürebilirsiniz sonradan.

Ama statların bir capi var mı onu bilmiyorum. Statlarda arttırma azaltma yok.
Sosyal ağlarda paylaş

ben samıyorum Statların düşeceğini. UO gibi yapmışlardır. Nasıl uo da musicianship , meditation ile stat kasıp bitiriyorsan, ve sonrasında o skilleri düşürsen bile düşmüosa stat burada da öyle olacaktır.

Ama belli de olmaz. Belki de adamlar stat cap'i bu şekilde koymuşlardır. Her skill artışı herhangi bir statı arttırıyor. 4 skill artışı da 2.il bir statı arttırıyor. Yani Her 4 level'da 5 Stat puanı alıyorsun.

Böylelikle 50 level yaptığında bir skilli. 50 + 12 = 62 ek stat puanı alıyorsun.

Totalde 496 stat puanı ediyor 8x olunca. Belki de işte ona göre skillerini seçmemiz gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

hadibea said:

WoodsOfYpres said:

Abi biz 2 kisi basladk smdi kisa tuyolar vereblr msnz bize nelere dikkat edelim vs.

En çok gündüz vakti selam verenlere dikkat edin. Pk' dan daha tehlikeli bunlar :P Muhabbeti sohbeti hava kararınca yapın mümkün olduğu kadar. Şu oyun için en önemli tüyo budur.

Oyuna girince 1-2 saat etrafta takılıp patiköye yaklaşın boş bi arazi bulup cabinleri atın sonra yavaş yavaş büyütün köyü. Gece olunca patiye ve nightswatcha gidip yardım isteyin, soru sorun, el atabilceğimiz bişe varmı deyin.

Akşam gelince şu yeni başlayan ama guilde giremeyen arkadaşları bir yerde toplamak istiyorum yeni köy için. El birliğiyle temelini atalım en azından.

Edit: Yeni köy lokasyonu

geldim ben buraya guild kapısının önündeyim kimse yok galiba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...