Korax Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ahahah ekip toplandi girelim hadi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 bombilo beni affederse gelirim. bipolarım abi ben ceza ehliyetim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 User reviews: RECENT: Mostly Negative (53 reviews) OVERALL: Mostly Positive (5,022 reviews) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 belli ki yeni content gelmiş ama becerememişler yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ben giriom bakalim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 ve ciktim hic sarmadi niyeyse sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2017 hep bu gaz bizi bitiriyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Ben buna yine başliim dedim, indirdim şimdi takılcam biraz. Tek başına pek bişi olmuyo diye hatırlıyorum, oynayan, oynamaya başlayacak olan vs varsa yeşillendirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Bu oyunda adımızı nasıl değiştiriyoruz? Benim adım "robinson" gözüküyor, ben mi koymuşum zamanında yoksa bu otomatik mi veriliyor neyse. Saçma sapan bişi lan. Robinson diye isim nasıl bir komedi anlayışıdır. Ya ben zamanında komik pun yapıcam diye saçmalamışım, ya da oyun saçmalamış. Nasıl değişiyo bu isim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Korax halt etmişsin abi. Acaip eğleniyorum hemde tek başımayım. Eskiden bizim zamanımızda herkes birbirinin yerine saldırırdı. Bir türlü ilerleyemezdi toplum. Şimdi ağaz yapmışlar, kendi mekanın var, kimse girmiyor. Müthiş zevkli. Tek başıma oynuyorum, komşum var bi tane baya ilerledik, süper eğlenceli olmuş oyun. Solo bile eğleniliyor, birileri olsa harbi bir 40-50 saat daha götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 he mithatcim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 asdafsadasdsadfasdasgfsah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Valla sen sevmediysen bilemem, herkesin popisi kendine. Şu şöyle giyinir, bu böyle giyinir. Ben aşırı eğleniyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 olm sabahlara kadar taş taşıdık guild kalesi yapacaz diye. aynı ırgat levelına dönmek çok zor dfgdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 fdsadsadaf sasizinle ırgatlamak bir şerefti. keşke oyun uzun ömürlü olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Ben şimdi bizim o köyün olduğu yere bi gidicem. Konuda buldum fotosunu ve kordinatlarını, tabii harita değişmediyse hiç o zaman aynı yere ulaşırım. Orada ne var, hala bizim eşyalar yoktur gerçide var mı yok mu başkası mı var boş mu bir bakıp fotosunu atıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 La bildiğin kayboldum. Her yer sis falan olmuş. Bulamadım, nerede olduğunu bilen varsa kordinat atabilir mi bi gidip bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 olm o kalenin üzerine wipe geldi lan sen neyi arıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Wipe bişi değil en azından arsanın orayı falan bulsam. "Bakın zamanında burda neler yaptık" diye fotosunu çekicektim boş yerin. Boş bile olsa gaza getirir belki dedim ama bulamadım boş yeri bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 İşaretledim yeri mithat gel . Sis bitiyor kalede ki checkpoint'e tıklayınca. http://3.1m.yt/AODQiGN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Öeh, daha ortalarda falan bi yerde oynamıştım zamanında ben. http://i.imgur.com/JWxq17d.jpg Şunu oynamıştım ben, taşınıldı mı tekrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Off canım çekti bi girip gezinem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Cidden o duygu var bende de :D dolanıyom mal mal :D bişiler kesiyorum, bişiler bakınıyom falan. Çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Masticore said: İşaretledim yeri mithat gel . Sis bitiyor kalede ki checkpoint'e tıklayınca. http://3.1m.yt/AODQiGN.png şunun kordinatları biliyo musun? Geldim buralara kadar ama nerde olduğunu bulamadım. Adı ne yeni guildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 abi ben geldim kimse yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar