miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Oyunu sonunda indirip girdim ama tam ekran yaptığım anda fare imleci kayboldu ve hiçbir şekilde tekrar çözünürlüğü değiştiremedim. Tekrar indiriyorum şimdi. Koordinat atarmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 imamizer said: pvp yi anlatın bana hemen anlatayim. pvp yok. adam kasmis zirhlari cekmis. baktim afk dedim vura vura öldürürüm sandbox nasil olsa alirim donunu. adamda öyle zirh vardiki 5 dakka vurdum sürekli. sonra adam cani az kala döndü. wtf diyip yoluna devam etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinhan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 miyaw33 said: Oyunu sonunda indirip girdim ama tam ekran yaptığım anda fare imleci kayboldu ve hiçbir şekilde tekrar çözünürlüğü değiştiremedim. Tekrar indiriyorum şimdi. Koordinat atarmisiniz Özledik miyaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 miyaw33 said: Oyunu sonunda indirip girdim ama tam ekran yaptığım anda fare imleci kayboldu ve hiçbir şekilde tekrar çözünürlüğü değiştiremedim. Tekrar indiriyorum şimdi. Koordinat atarmisiniz faq'ta buldum senin sorunu. http://www.treeoflifeforum.net/board/viewtopic.php?f=46&t=2243 normalde mmorpg sevmem ama şu oyunu görünce içim bi garip oldu. indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 iyiymiş bayağı da noob halimle pek bişey yapamadım. şu yeni başlayanlar başlığındaki koordinatlara baktım ama orası sis içinde hiçliğin ortasında bi yer çıktı. var mı köy guild falan bişey? lordum 10gp pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 bombilo varsa geliyim. aşiret kuralım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 gozunuzu seveyim birisi ozelden koyun koordinatini atsin.deli gibi dolastim bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 akirafes said: Freemium geri döndü. Ahahaha azme bak ya sfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Ağır işçi geri döndü, unutmuşum baya. Köy kapısını buldum sonunda, harita baya gelişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Baya atarlilar,kapiyi acmamak icin kendimi zor tutuyorum,mithril lock takmamissiniz,acarim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinhan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 miyaw33 said: Baya atarlilar,kapiyi acmamak icin kendimi zor tutuyorum,mithril lock takmamissiniz,acarim aslinda Miyaw kusura bakma abi ya yenileri tembihledik kimseyi almayın içeri diye freemium a.k.a bebelacın oyuna yeniden başlamasından dolayı. Tekrar girersen alacağız seni içeri. Oyun içi nickin ne abi buradan yaz bu freemium senin nickine yakın bir şey alıp girmeye çalışır klana bu sefer uyardım herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 freemium kimdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinhan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 tiLi said: freemium kimdi ya Ne sen sor ne ben söyleyeyim abi Türk oyun aleminin gördüğü en büyük trollerden. Mutlu olur bunu okuyunca şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 bi freemium efsanesi hatırlar gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Ahaha yeni gordum burayi tekrar donmus herkes galba varsa geyik olaylar gelirim bende Karakter wipe geldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 bana pati köyün lokasyonu gönderecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 aldıms oyunu... gece oyundayım. biraz gelişip oyunu öğrendikten sonra köye gelirim. köyün adresini özelden atabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metinhan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 heyt be neguzel olmusunuz sdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Oyun biraz eğlenceli ama yalnız biraz sıkıcı. Gelmek isterim yanınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 karar ver eğlenceli mi sıkıcı mı sdsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Biraz eğlenceli. Yani yalnızkene sıkıcı ama yalnız olmasam daha eğlenceli olur ve biraz sıkıcı olur. Yüzde olarak düşün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 köyün yerini atsanıza ben de gelem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 brit banka gel ordan götüreyim seni. bankta bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar